Letiskové víza do Iránu

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Zdravím... chystám sa do Iránu a chcela by som vedieť ako to je s letiskovými vízami? Dajú sa vybaviť priamo na letisku na 10 dní pobytu? Cestovatelia, ktorí ste boli v poslednom čase v Iráne, aké sú vaše skúsenosti? Ďakujem za každé info. Magda

ako je to s vizami na letisku neviem(my sme si ho vybavili vo Viedni) ale ak potrebujes dake ine info, kludne napis. boli sme tam minuly rok o tomto case.(1mesiac)

Ahoj Magda,

na tejto stranke sa regni: https://e_visa.mfa.ir/en/ a zadaj ze si vyzdvihnes visa na letisku. Ja som spravil chybu a dal som ze vieden, parchanti to nestihli a nikam som nesiel, lebo mozes mat iba jednu ziadost. Takze ak dat ze si ich vyzdvihnes na IKA tak formular vytlacis a pak ukazes na letisku. Niekto mal problemi s visami ako ja a niekto zase nie. Drzim palce a hadam ti to vyjde...!

Keďže sme pri Iráne riešili ubytko cez cestovku (ruskú), lebo sme šli začiatkom sezóny a ubytovacích kapacít je tam zúfalo málo, rovnako sme ich poprosili o vízovú podporu. Poslali sme im všetky údaje a oni nám to zariadili, víza boli k vyzdvihnutiu na letisku v Teheráne. Inak aj to bol proces samo o sebe, pár veľkých letov priletelo, pri okienkach chaos, bolo tak na dve hodiny. Švagriná s mužom prilietali do Shirazu a nemali problém.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi