Mexiko z Kosic

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Hladam spolucestujucu do Mexika z Kosic, jesen 2019.

Mexiko je prilis siroky pojem - rozdiel medzi Yucatanom a Mexicom city a jeho okolim je asi ako medzi Lunikom I a Lunikom IX :) Asi radsej upresni kde presne, preco presne a s akymi zamermi chces ist

Ahoj Peto, letenka je z Kosic do Cancunu. Takze Yucatansky poloostrov, lenosenie na plazi, pyramidy, pozriet mestecka ako Merida,Uxmal, Tulum, Playa del Carmen, pozriet Cenote.

Bol som presne na tych miestach v 12/2017, stalo to za to :) Odporucam z letiska ist rovno do Playe (chodia priame busy) odkial sa daju urobit na otocku vylety na Conzumel (tam jednoznacne pozicat bicykel), do Akumalu na snorchel s korytnackami, a do Puerto Morelos kde je asi najlepsi snorchling v oblasti (koral dostupny lodkou za 10 USD, a z brehu na miesto kde su barracudy). Merida stoji za tu cestu, ale Progresso uz nie - urcite cestou Coba aj Chitzen Itza, a denny vylet Uxmal s cenotes. A jednoznacne Tulum, kde majske mestecko ma aj plaz, a odkial su na bicykli dostupne mnohe cenotes, ale aj miestne plaze mi prisli najprijemnejsie na "lenosenie". Plus skvela gastronomia :))

Ahojte ja tiež ma na plane navštíviť Mexiko v novembry, len ja chcem isť cez jednu cestovku EGOK napísal som to odzadu, pozrite si to. Odlet mám z Viedne na 17 dní

Ahoj, pozerala som tu ponuku, je fakt super, len pre mna financne nedostupna :-( . Tak hladam skor osobku, ktora by isla na vlastnu past s tym, ze by sme zariadili vacsinu veci - ubytko, stravu, cestovanie sami. Ale dakujem za info.

Ahojte a ten termin jesen je uz fixny? Ja by som chcela ist v marci

Chceli by sme sa pridat na ten marec.Pis na [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi