hľadám parťáka/parťáčku na prácu v zahraničí

Ahojte, mám v októbri 25 rokov a môj život na Slovensku pre mňa už nemá veľký význam a odmalička snívam odtiaľto vypadnúť najlepšie niekde kde je celý rok teplo to by bol úplný ideál, práca mi nerobí problém, anglicky viem celkom slušne, ale mám svoje medzery to by sa ale časom vycibrilo.. Hľadám teda niekoho kto tu toho má rovnako dosť a má už v zahraničí nejaké skúsenosti vedeli by sme si navzájom poradiť a mohli sa na seba navzájom spoľahnúť.. Nebránim sa na prvú skúsenosť si vybrať - Londýn, Barcelonu, Malta, Taliansko.... Hocičo len chcem získať nejaké nové skúsenosti, zlepšiť sa v angličtine poprípade sa učiť aj nejaký iný jazyk, beriem to ako výzvu takže sa ničomu nebránim.. Na Slovensku som sa živila ako grafická dizajnérka, fotografka, točila som aj kratšie videá.. V zahraničí mi je takmer jedno či budem upratovať v hoteli alebo budem robiť čašníčku ak tam bude možnosť, že po čase sa cez kontakty prepracujem inde, kľudne aj do inej krajiny som otvorená všetkým vaším návrhom a nápadom :)) 

Ahoj, já si zrovna vydělávám na velkou cest v Anglii. Budu tady do ledna (Január). Parťačka byť i jen na tu Anglii by se hodila, ať je s kým popovídat...

Ahoj, ak je to este aktualy inzerat, ozvi sa prosim ?

Ahoj napis mi na mail [email protected]
Uz dlho premyslam nad odcestovanim za pracou von aj ja:)

Ahoj Mima,

ak chces skus napisat na: [email protected]. Je mice uz po 30. Praca....vsetko fajn, avsak tiez ma laka ist do zahranicia.

PS: kludne napiste hocikto, kto planuje nejaky restart:

Pekny den vsetkym
M.

Ahoj akurat sa budem vracat domov zo zahranicia no mam v plane vyrazit hned dalej tak sa kludne ozvy

ahoj, ja uz tiež dlhé roky pracujem v zahraničí sama a uz ma to nebavi, pracujem však v nemecky hovoriaciacich krajinách ak by si chcela, odpiš

Ahoj pracujem v Londýne ak máš záujem ozvi sa na [email protected]

nazdar
mohli by sme nieco spachat a niekam zmiznut :P az este nemas zrealizovany ten odchod tak mi napis [email protected]

Ahoj :))

uvzujem nad maltou alebo malorkou, kludne napis, tiez zhanam partacu

Ahoj, ak to je este aktualne budem rad za blizsie info na [email protected] , Ďakujem

ahoj,nasla som tvoj komentar na dobrodruhovi a tiez mam podobny plan. lakaju ma teplejsie krajiny a rada by som odisla na dlhsie..ak sa ti nic nezmenilo tak mi napis na mail - [email protected] :)

Ahoj. Tiež rozmýšľam odtiaľto vypadnúť a skúsiť niečo nové. Na ako dlho chodíš pracovať do zahraničia?

Hladam niekoho, kto velmi tuzi odist do Talianska iba koli taliancine, nema uz rusive zavazky a ma dostatok financii nato, aby sme to mohli zrealizovat. Aspon tri mesiace .

Ahoj.Už som bol viac krát vonku a vždy som sa vrátil len kvôli rodine. Rád by som znova vycestoval a už konečne s niekym a nie sám na dlhodobejšie :) Ak by si mala záujem všetko potrebné čo o mne potrebuješ vedieť ti veľmi rád poviem a samozrejme aj to ako vyzerám:) Ďakujem

Ahooj :) 

Ak je to ešte aktuálne kľudne sa mi ozvi tiež nechcem robiť na Slovensku. Pracovala som ako chyžná v hoteli :) Rada by som šla s niekym :) 

ak este stale hladas,kludne sa ozvi na email:[email protected]

ak este stale hladas niekoho na zahranicie kludne sa ozvi email:[email protected]

Ahojte dobrodruhovia :), 

aj ja sa pripájam a hľadám partáčku/ka na prácu do zahraničia. Som 27-ročná baba a dohovorím sa po anglicky a niečo si ešte pamätám aj z NJ. Zatiaľ som pracovala len na SVK a to by som chcela čo najskôr zmeniť. V prípade záujmu píšte na: [email protected].

Pekný dník. 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi