Lovenie zážitkov - leto 2019

Ahojte, hľadám parťáka alebo najlepšie odvážnu parťáčku na " dovolenku " v lete 2019 cca na 2 týždne. Nechcem celé dni len ležať na pláži ale chcem toho čo najviac vidieť a zažiť. Takže možno nejaká ľahká turistika na pekné výhľady, západy slnka, potápanie, surfovanie, pozorovanie veľrýb, vodné športy a podobne. Vedel by som si predstaviť napríklad Portugalsko ale všetko by bolo na dohode. Ak sa tu nájde niekto podobne nastavený ako ja tak budem rád ak dole necháte na seba email a ja sa určite ozvem. Bolo by to čo najviac low cost aby sme si v kľude mohli dopriať na zážitky. Budem mať 22 tak najlepšie niekto približne vekovo podobný :) 

Ahoj , nechávam mail :)

Ahoj Lenka, žiadny mail tu nevidím. Neviem teda či si myslela či ja mám nechať mail alebo že ty necháš mail. Každopádne je to jedno, budem rád ak sa ozveš na [email protected]

Ahoj, ja by som sa tiež rád pridal :)

[email protected] 

V Portugalsku som ešte nebola ale môžem ist... Treba pochopiť svet... Co tak Canada?

Ahoj, bohužiaľ už mám kúpené letenky. Tak plán už veľmi meniť nemôžem, nedúfal som, že sa niekto ozve. Môj plán je Lisabon - Algarve - Sevilla, poprípade môžem plán zmeniť ale do Lisabonu a zo Sevilli už mám letenky, každopádne Canada ma láka tiež veľmi možno by sme sa vedeli dohodnúť tak ak chceš sa ozvi :)

Ahoj...mozes bližšie info ohľadom Kanady? ( [email protected])

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi