Algarve

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte, chcel by som sa spýtať o radu, mám v pláne dovolenkovať tento rok v Algarve, je niekto kto tam bol a vedel by buď odporučiť alebo naopak nie? :) Ďakujem

Ahoj, ak je to este aktualne, tak napis co konkretne ta zaujima, chces cestovat po regione alebo si iba vybrat jednu lokalitu, spat v stane alebo hoteli? Ale tak strucne, Algarve ma velmi pekne pobrezie na zapadnej strane, utesy, ukryte plaze, male dedinky, su tam dobre znacene trasy. Od Sagres pokracuje pobrezie v podobnom duchu az po Lagos, tam zacinaju turisticke rezorty. Je tam stale pekne, ale vela turistov a vsetko je zastavane, dlhe plaze menej utesov. Stale sa najdu pekne dedinky, napriklad Tavira. Vnutrozemie moc pobehane nemam. Praia Benagil je slavna, je tam plaz v jaskyni s dierou narchu, doporucujem si prenajat kajak.

Ahoj, ďakujem za odpoveď, mám booknuté airbnb v Albufeiri na 9 dní. Takže vačšinu času tam ale chcel by som kľudne prejsť celé pobrežie, bohužial budem sám čiže auto sa mi neoplatí prenajať, náhodou ako tam funguju autobusy na pobreží nevieš ? A áno určite chcem vyskúšať kajak, alebo paddleboarding alebo čokoľvek bude k dispozícií. Dá sa kajak prenajať aj bez sprievodcu ? alebo jedine s prievodcom ? Idem koncom jula takže som veľmi zvedavý ako to bude s turistami, dúfam že nie hlava na hlave :)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi