Rumunsko - Prechod Fagaráša (18.6-27.6)

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahoj. S kamarátkou plánujeme toto leto zdolať Rumunské pohorie Fagaráš (niečo na štýl: https://www.dobrodruh.sk/horolezectvo/rumunske-karpaty-fagaras-vystup-na-moldoveanu) a týmsto spôsobom hľadáme jedného - dvoch pohodových ľudí, ktorí by sa k nám pridali a absolvovali túto cestu s nami. V pláne je nejaká 5-6 dňová hrebeňovka pričom spanie by sa riešilo v stanoch alebo turistických prístreškoch/ubytovniach(refuge). Tempo na pohodu, hlavne si užiť výlet :) Obaja máme 23 rokov takže hľadáme niekoho približne v našej vekovej kategórií.

V prípade záujmu mail: [email protected] alebo facebook Tomáš Obrtáč :)

Ahoj, tiež som mala v plane spraviť si taky výlet a dnes som bola pri jazere Balea a je tam stále dosť snehu. Jazero je ešte zamrznute. Nezabudnite si mačky :)

Ahoj Yana, do akej nadmorskej výšky (cca) je ešte sneh? Už ho nechcem ani vidieť.

Ja som bola pri jazere Balea co je okolo 2100m. Zobrala som si lanovku od vodopadov, k vodopadom som to vyslapa. Tiez som mala na plane ist zo zapadu na vychod po hrebeni ale s plnym batohom a bez maciek je to riskantne. Pocasie tu momentalne nie je najlepsie na hory - prsi a hmla. Hadam sa to coskoro zlepsi.

Ahoj Yanna, a ako dlho tam ešte budeš? Chystám sa tam v najbližších dňoch, keby si mi prosím poslala nejaké praktické info na [email protected], tak máš u mňa pivo :-) Vopred ďakujem.

Ahoj. Myslíš že je to stále na mačky ? A ako vyzerajú hory ? Ešte sú biele alebo to už z nich opadáva ? :)

Pomaly to opadava, ale rano byva zladovatele co je dost nebezpecne. Ja by som brala macky.

Ahoj, ja by som išiel, ale som trochu starší, nevadí?

Ahoj. Napíš mi mail alebo zanechaj na seba kontakt :)

Ahojte, ja vyrážam v nedeľu pravdepodobne zo Sebesu de Sus, idem sólo, rád sa z niekym stretnem na hrebeni.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi