Hľadám kamarátku Za a okolie, sólo turistika

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte, hľadám kamarátku ktorú láka turistika ale nemá nikoho kto by s ňou začal, radil sa, prípadne si vymieňal zážitky, podporoval sa a motivoval. Zatiaľ som mala najväčšie zážitky keď som šla sólo a to ma aj najviac baví. Nemôžem nájsť osobu ktorú by to nadchýnalo ako mňa. Láka ma aj diaľková turistika ktorej by som sa chcela v budúcnosti venovať a venovať tomu celý život. Ja musím začať pomaličky od znova pre zdravotné komplikácie. Začať chcem s celou malou Fatrou. Len ženy hocakého veku. Ja mám 25 rokov.

Ahoj, ak chceš ozvi sa na email [email protected]. Rada by chodila na turistiku, mám 24 rokov a veľmi ma to baví, len nemám s kým.

Ahoj,
a preco hladas len zeny? Podla teba chlapi chcu len jedno? Alebo im pripadnou turistikou ide o to dostat holku do postele?
Samozrejme je to tvoja volba, len je trocha skoda, hadzat vsetkych do jedneho vreca.
A aj preto je to skoda, lebo ja robim dialkovu turistiku, resp. viacdnovky a niekedy je tazko pozhanat na to ludi.
Btw, tiez chodim solove tury a niekedy je to fajn, niekedy nevyhnutnost, ak clovek nechce sediet doma ale niekedy je lepsie byt s niekym.

Ahoj, ozvi sa mi: [email protected] - nieco vymyslime :)

tiež by som sa rada pridala. Slovensko nemám vôbec pochodené, žila som dlho mimo. ak chceš, nájdeš ma na [email protected] 

...nejakú parťáčku na víkendové lozenie krížom krážom, ideálne Malá/Veľká Fatra, alebo víkendovka v Nízkych Tatrách, prípadne aj ďalej. Ozvite sa ktokoľvek... teda ktorákoľvek :D niečo vymyslíme!
[email protected], 0918941096

Ahoj, ak mi das vediet na [email protected] tak nieco poriesime ?

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi