Indonezia - September 2019

Ahojte,

od 6.9. do 29.9. by som sla rada do Indonezie. V Indonezii som uz raz bola pred 4 rokmi na 4 tyzdne (Java, Bali, Gili Islands, Lombok). Rada by som sa tam opat vratila a pozrela si aj ine miesta.

Moj predbezny plan:

- 1. tyzden - vsetky 3 Gili ostrovy - uplny oddych a relax (lenosenie, kupanie, papanie, snorchlovanie) - spamatanie sa s jet lagu, aklimatizacia na nove prostredie bez prace a pocitacu :)

- 2. tyzden (kludne 2,5 tyzdna) - moze byt napriklad Lombok vodopady, vystup na sopku Rinjani (menej narocny 3-dnovy vystup), Komodo s komodskymi varanmi, Flores alebo aj nieco ine

- posledny tyzden (ca 4 - 5 dni) - Bali (napr. Ubud, Chram Tanah Lot, ryzove polia)

 

- moj budget - ca 2.000 EUR - mojim cielom nie je za kazdu cenu low costova dovolenka, ale okrem oddychu si aj dopriat, chodit na vylety, dobre jedlo.

Som typ cloveka, ktory nepotrebuje mat vsetko naplanovane. Staci mi iba mat pozrete, co by sa mi pacilo a chcela som vidiet a na mieste podla situacie a pocitu sa rozhodnem. Tym padom ani ubytovanie by som dopredu nebookovala, az na mieste.

Ako partaka hladam skusenejsieho cestovatela, ktory nebude cestovat 1. krat bez cestovky, ale vie sa zorganizovat sam na mieste, ktore nepozna a nepotrebuje, aby sa o neho niekto staral a vymyslal mu program. Pozitivne orientovaneho cloveka, ktory si nebude robit tazku hlavu z veci, ktore sa nedaju ovplyvnit - napr. ze by niekolko dni prsalo, alebo zmena planu podla aktualnej situacie (na Rinjani treba mat stastie, ak bude dymit, vylet sa nekona). Niekoho, kto sa vie rychlo prisposobit danym okolnostiam bez zbytocneho negativneho naladenia. Niekoho, kto ma rad zivot a vie si vychutnat jeho krasy.

Kto by mal zaujem, nech sa mi ozve na: [email protected]. Pri osobnom stretnuti by sme zistili, ci mame podobne predstavy a ci nieco spolocne podnikneme.

Dakujem za odpovede.

Lubka

Ahoj Lubka, ja som Jaro. Som na dobrodtuhovi dnes 1x. Mozme o tom popisat cez mail. [email protected]

Ahoj Lubka, tiež sa zaujímam o Indonéziu a tvoj plán sa mi veľmi páči. Som 28 ročný chalan zo stredného Slovenska a rád cestujem. Napíš mi mail na [email protected] a môžeme si dohodnúť nejaké detaily ak je to teda ešte aktuálne. Díky.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi