VHT v Alpách-hľadám partáka

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Milujem Alpy a touto cestou hľadám skúsenejších parťákov, prípadne nejakú skupinku ku ktorej by som sa mohla pridať na VHT v Alpách, prípadne turistika, ferraty primárne nie.

Nie som úplný začiatočník, avšak hľadám niekoho skúšenejšieho keďže ja som toho pochodila veľmi málo (Grossglockner, Ortler, Wildspitze, Julské Alpy, vht v tatrách). Výstroj mám, len parťáci chýbajú.

časovo som dosť flexibilná, mám 29r, pochádzam z Trnavy, na veku partákov mi nezáleží.

partak so skusenstami z VHT i z Trnavy ,napis na mail: [email protected]

Ahojte, ja by som sa k vám tiež rada pridala, ak ma zoberiete... :)

Ahoj zdravim ta, mam 24 rokov a som od Považskej tiež milujem Alpy ale aj Tatry a mam problem s partakom ktorý na to uplne kašle v poslednej dobe, nie som sice najskúsenejší ale bol som napr na marmolade a Tatry mam už dosť pochodene, momentalne začínam aj s lezením, auto mam na dlhe cesty aj kondicku myslim celkom fajn tak ak by si mala záujem, som za kazdu turu :)

Ahoj, neviem ci este planujes alpy, ak ano, mozme si napisat, chystam sa tam viac krat v auguste.

Ozvi sa mi na [email protected]

Ahojte,

rad by som sa pridal pokial nemas uz plno :)
[email protected]

milan

Ahoj, kľudne s tebou vybehnem na nejaký kopec. Skúsenosti mám podobné, tak neviem či to je dostatočné a lásku k alpám prechovávam tiež. Tak ak máš záujem, napíš.

ahoj,napíš mi na seba kontakt, napr. mail. dakujem

caute

Kludne by som sa pridal aj ja. najblizsie dva augustove vikendy mam zatial volne... potom pripdane september (27r , BA / ZA ) kontakt : [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi