CK SVET

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte, viete mi prosím poskytnúť nejaké recenzie na poznávacie zájazdy CK SVET? Konkrétne ma záujíma Gruzínsko. ďakujem

Neodporučam. Neseriozna spoločnosť. S nimi nikdy viac

Ja som sa minuly tyzden vratil z Islandu kde som s nimi bol. Mozem povedat, ze vsetko bolo fajn. Ubytko a strava vyborne a sprievodca zatial najlepsi akeho som mal na takomto type dovolenky.
Jedina vec, ktoru by som vytkol je, ze instrukcie sa posielaju len 7 dni pred odletom.

Ja s nimi tiež nemám dobré skusenosti. Na internete sú zamlčané podstatné informácie o charaktere dovolenky. Tieto podstatné informácie sme neobdržali ani v pokynoch, ktoré sme dostali 6 dní pred odchodom.

Pred týždňom sme sa vrátili zo zájazdu Gruzínsko hory a more a zájazd môžem len a len odporučiť. Nádherná príroda a veľmi milí ľudia. Skvelý sprievodca, ktorý žije v Gruzínsku už 10 rokov a mal o všetkom, čo sa týka Gruzínska veľmi dobrý prehľad. CK svet môžem vrelo odporučiť!!! Ak sme mali nejakú otázku ohľadne zájazdu, tak sme zavolali pani majiteľke, ktorá bola vždy veľmi ochotná a na všetko nám hneď odpovedala. Absolvovali sme už tretí zájazd a vždy sme boli maximálne spokojní. Super sprievodcovia, malé skupiny (max nás bolo 7 osôb) čo je oproti ostatným CK veľká výhoda. Už sa tešíme na ďalší zájazd s CK Svet. 

boli sme s ck svet na dvoch poznavackach, male, zanedbatelne problemy,ktore sa vzdy vyskytnu ale inak vyborne naplanovana cesta, jedna aj druha,co slubili dodrzali a vratii sme sa spokojni a plni dojmov a krasnych zazitkov, co je nezanedbatelne, maju dobre ceny, na rozdiel od inych, predrazenych cestoviek ponukaju za menej viac, odporucam

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi