Libanon

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte, hľadam partaka (idealne do 40 rokov) na letnú dovolenku do Libanonu. Chcem kombinovat aj vaľanie šunčičiek pri mori s poznávaním krajiny.
Termín cca 28.8-7.9.2019.

Ak máš zaujem piš whatsapp alebo viber +421908059 963

Danka

Ahojte, hĺadám ľudí, ktorí už boli v Libanone, majú skúsenosti s touto krajinou, prípadne poznajú nejakého sprievodcu po tej krajine. Spojila som sa už s nejakáými ľuďmi z Libanonocu cez web, ale nepoznám ich osobne, neviem, či im môžem dôverovať a do akej miery je to bezpečníá krajina. Uvítam každý podnet a nápad. Cestujeme koncom decembra na 7 dní. Ďakujem za Vaše správy.

zdravim mam 34 a velmi rad sa pridam a navstivim tuto destinaciu ak je niekto kto tam ide a ma uz nieco trebars naplanovane nech sa ozve [email protected] dakujemmm

Ahoj Duško, ja už mám ubytko aj kamošku s ktorou cestujeme dávnejšie kúpené. Skôr som hľadala rady do Libanonu,alebo sprievodcov, ktorí sú overení. 

Caute, ja sa chystam tiez ked tie letenky budu v akcii, ale nie v lete, ist do este vacsieho tepla je uplne chore. najlepsie april, max. maj. Som 41 rocna zena, ak sa chce niekto pridat, sprava.

zuzi napis mi na email [email protected]

Preco by to bolo chore?

lebo ist z nasho velkeho tepla este do vacsieho, je za vlasy pritiahnute. tak ako to napise na FB 90 % ludi tym, ktori idu v auguste do Dubaja alebo Egyptu. :D

Ale niekto to ma tak rad

vsak nech sa paci

Tiez mam zaujem ist pozriet Libanon, ale skor mimo sezonu ako pise Zuzi. Muz 46. Mate uz nieco konkretnejsie? Kontakt: [email protected]

Ahojte vsetci cestovatelia,

tak som sa vratila uspesne z Libanonu.Musim povedat,ze to bol pekny vylet a poznavacka..Su tam mili ludia a tiez celkom lcna preprava minibusmi :), ktore Vas prepravia celkom lacno.Pravda vopred sa opytajte na cenu, aby nezapytali viac ako je "norma".

 

ha, len ako zistit co je norma?

príkl.z Byblosu do Bejrútu a opačne ...cca 35 km za 1500 - 2000 L aj v hoteli Vám povedia

A co bezpecnost? Teraz sa v regione vyostruje situacia...

Bezpečnosť....v októbri protestovali... v Bejrúte sú ešte stále drôtené zátarasy pri vládnych budovách a na námestí stan...aj v iných väčších mestách... tam ide o iné...našli ropu v stred. mori...takže je to podobné ako u nás...ja som sa cítila bezpečne a nemala som pocit ohrozenia aj keď som sa stredtla s domácimi, ktorí mi pomohjli poznávať Bejrút.

A to si cestovala sama, ci si bola este s niekym? Bola si aj v inych mestach okrem Byblosu? Ked tak mi mozes napisat na [email protected]? Zaujimali by ma nejake info. Dik

Aktuálne som kupila letenku za 78 Eur

na termin 24.06-01.07.2020 kto by sa chcel pridat budem rada.

Mam 28 , som slobodna bezdetna :)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi