Parťáci a parťáčky :)

Ahoj, 

volám sa Šimon a mám 25 rokov. Pracujem ako programátor a všetka moja práca prebieha na diaľku. Preto som sa rozhodol, že by som túto nezávislosť na mieste a čase rád využil a rád by som videl nové miesta a zažil nové dobrodružstvá. 

V živote som toho veľa neprecestoval a tak si netrúfam na to, aby som sa na cesty vydal úplne sám. Preto som sa registroval na túto stránku, kde by som chcel spoznať a nájsť parťákov a parťáčky na výlety, zatiaľ asi po Európe, no neskôr aj po ostatných svetadieloch :) 

Ak sa tiež túžiš vydať na cesty, no podobne ako ja si zatiaľ netrúfaš ísť na vlastnú päsť, tak mi napíš. Som priateľský, zoznámime sa, možno si sadneme a možno spolu neskôr niečo podnikneme :) 

Ahoj Šimon, som na tom podobne ako ty, rada by som cestovala ale sama sa úplne neodvážim. Ak ešte stále hľadáš niekoho na cesty, budem rada ak mi napíšeš na mail : [email protected]

Ahoj, som na tom veľmi podobne, chcem niekam vypadnúť, ale neviem sa k tomu dopracovať a samému sa mi rozhodne nechce. Tiež by som začal skúmaním Európy :) Kľudne mi napíš, niečo vymyslíme a dohodneme. [email protected]

Oto.

Ahojte,

Mám 26 rokov a idem 22.2 -27.2 prípadne na dlhšie do Neapolu, ak sa chce niekto pridať napíšte na [email protected]

 

Dajme sa ako partia dokopy a niečo vymyslime! Mail [email protected] 

preco ti vadi chlap ako partak? 
myslis, ze kazdy sa chce len vyspat s babou?

Ahoj Simon!

We – a couple – looking for 1-2 travel mates to climb mountain passes by road bikes in South France, Spain, Ireland, Scotland... and to travel, to see sights, nature beauties etc.

Viac o tom na mojej stránke: http://kerekparos62.hu/en/bicycle_tour_partner_search_bike_mates.html

andrás [email protected]

you could write me also in German, Polish and Russian

Ahoj, ja som Zuza a niečo som už precestovala, ale samej sa to predraží, chcela by som ísť na prechod Madeiry, [email protected],ahoj.

 

 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi