Južná Amerika - leto 2020

Ahoj. Zatiaľ len informatívne, zisťujem potencionálny záujem o jednu z krajín Južnej Ameriky a to buď Kolumbia, Ekvádor alebo Peru. Možno Bolívia(podľa politickej situácie).

Trip na 3 týždne, na prelome júla/augusta. Letenku ešte nemám, ale budem viazaný fixnými dátumami. Skúsenosti mám, ja 38 rokov. [email protected] 

Mali by sme záujem,píš na :[email protected]

Ak by sa tu našiel niekto, kto by sa k Vám chcel pridať len na max 2 týždne, hned ho beriem :))  a idem... je mi uplne jedno ktora z menovaných krajín, mam 28 rokov a som východniarka :))

ja tiez planujem juznu ameriku v lete,..nemam este vybratu konkretnu krajinu :) Takze ak sa nieco bude organizovat - I am in :) Skor asi Peru alebo Ekvador mozno Argentina . 

Tak spolu nieco naplanujme a môžeme ísť[email protected]

čaute planujem Patagoniu a Uruguaj Brazilia

[email protected]

Chcel by som vas upozornit na tohto "cestovatela", aby ste zvazili s nim niekam ist. A to z dovodu, ze je klamar a zbabelec.

Klamar preto, lebo mi v komunikacii na fb, klamal, ze nechce partaka, lebo cestuje sam a pritom tu na Dobrodruhovi mal tento inzerat, kde cuduj sa svete, hlada partakov. 
A zbabelec je preto, lebo ked som mu na to prisiel, tak na slusnu otazku preco mi klamal, nemal odvahu povedat ten dovod, ale sa zmohol len, ze je to "komplikovane". 

Stale nechapem, preco mi klamal, kedze som sa s nim dovtedy nebavil a nepoznam ho, takze by nemal mat nejaky iny problem so mnou. Jedine, ze nie som pekne dievca, tak mu nepasujem, ale este aj to by som mu vedel pochopit, ak by to priznal, lebo chalan-baba sa lepsie cestuje, lepsie napr. stopuje atd. Ako aj to by som pochopil, ze napr. pise si s viac ludmi a vyberie si niekoho, s kym si viac sadne alebo proste mu viac vyhovuje. Ale klamat, to je dost bezcharakterne a ubohe. 

??? Mať tak tvoje starosti a hlavne dedukcie... ?

Ak by sa ta to netykalo, tak to ignorujes. :D 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi