Cashback z rezervácie ubytovania

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahoj, nemáte niekto skúsenosti s cashback portálom pri rezervácii ubytovania? Používam Tipli.sk a už som dosť peňazí našetrila (asi 35€ za pár mesiacov). Všimla som si, že majú v ponuke aj BOOKING. Nemáte náhodou niekto skúsenosť či to funguje aj na rezerváciu ubytovania (prípadne na nákp leteniek) a ak áno tak ako? Počula som, že vraj vracajú celkom peknú sumu ak sa objedná ubytovanie na booking. Dík za odpoveď, Petra. :-)

Ahoj, ja tiež používam Tipli, príde mi z tých cashbackových portálov najlepšie. Všetko funguje ako má, peniaze mi prišli vždy max. druhý deň a nie sú to malé čiastky, keď objednávaš na booking.com. Odmena sa potvrdí vždy aý keď abolvuješ pobyt, ale zatiaľ sa potvrdila vždy.
Ak sa chceš registrovať ,tak budem rada ak použiješ tento link: https://www.tipli.sk/p/119933

Ja používam aj iné portáli. Tipli nie je vždy najvýhodnejšie. Vždy si pozriem prehľad všetkých cashbackov tu https://www.kodino.com/sk/obchod/booking/ Refundo má napríklad 4,4 % cashback a tipli 4 %.

Myslím, že sa nedá vyslovene určiť, ktorý zo systémov odmeňovania je najvýhodnejší. Tento článok: https://www.akosizarobitpeniaze.sk/zlavy-na-pobyty-ubytovanie-zlavy/ zhŕňa všetky (Airbnb, Booking, zľavové portály) aktuálne zľavy.

Samozrejme je možnosť si pozrieť si portály spomínané v komentároch vyššie, prípadne https://lacnyjozko.sk/ alebo https://couponzone.sk/.

Zaujímavé bolo dočítať sa v tomto článku o zľavách, ktoré majú tieto tri spoločnosti. No najzaujímavejšie je Booking. 4% je dosť veľa. Na cestovný ruch si myslím, že to riadne veľa. Táto cestovná kancelária dáva cashback až 2%. Čo si myslím, že je dosť veľkorysé.

O takomto niečom som ešte nepočul, ale znie to zaujímavo :) my sa chystáme s priateľkov, keď bude dobrá situácia sem https://www.hotelzochovachata.sk/ tak hádam taká nejaka možnosť cashbacku bude možná :) docela by som sa potešil z toho :D

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi