Viete že...

Vmyslel som nové nápady na záchranu životov a nikto ich nevidel, ale všetkým je to fuk. Napísal som politikom, novinárom, ap. márne. Im je to jedno. Ja na patentovanie nemám a pochybujem, že by niekto z vás patentoval veci ktoré sám nevyužije lebo ja nepodnikám. Tiež som jednal asi 3 hodiny na patentovom úrade a výsledok: bolo mi povedané, že jedine zákonodarci môžu tento stav zmeniť. Podal som aj trestné oznámenie, ale márne. A tak ľudia umierajú lebo nemajú potrebné poznatky. Politikom je to jedno. Žijeme tu skrátka v ďalšej totalite. Tak to ma štve. Ako občan nemôžem urobiť nič. Pritom ide o možnosť nových poznatkov, možnosť záchrany životov, možnosť zviditeľniť Slovensko (aj keď v tom zlom sa to už deje), možnosť pracovných miest, možnosť väčšej bezpečnosti práce záchranných zložiek ako Hasiči, Zách. letecká služba, ap.. Nikto moje nápady nevidel a len na základe predpokladu a neznalosti na mňa ľudia útočia. Tu už nikto nemá úctu pred ničím??? Aký život?

Ty si riadne rozpoltená osobnosť, ešte ťa baví písať si sám so sebou?

No tak jen to jsem chtěl říct ve stručnosti.

prečo si svoj nápad chceš patentovať? ide ti o zisk? jediný kto to bráni z cháchrane životov si TY sám!!!

Nemusíš byť hneď taký nasŕdený, ako keby sa ti v mori plavky zosunuli :D

Toto si ešte prečítajte:
A politici a spol hovoria že kríza pominie (nevedia síce ako a kedy). Tak vážený pominie keď padne nespočet podnikateľov, podnikov a ľudí ktorý nebudú mať prácu a ani po kríze ju len tak ľahko nezoženú, lebo ak by znovu rozbehli podnikanie prídu znovu do krízy.
To je vaše politické konanie. To vy ste to spôsobili.
Nehádžte to na podnikateľov lebo vy ste za štáty a ekonomiku v štáte platený. To vy ste takto konali. pokiaľ ste sa venovali kradnutiu, okrádali vás a všetkých. To vy ste zbohatli a pritom ste si nesplnili ani svoje povinnosti.
Nie len že ste klamári a kradnete financie na debilné projekty ktoré ako sa ukázalo boli debilné, ale ani nechcete umožniť niekomu čo videl čo konáte aby mohol konať inak.
Za EÚ som bol aj ja. Takže tým sa nechváľte.
Ja som dokonca aj za trhové hospodárstvo a tým sa vy pochváliť pri tom diktovaní nemôžete ak neklamete.
Už dnes mohli mať podnikatelia o polovicu ceny elektrinu lacnejšiu a to bez ďalších nákladov.
Koľko by stál rožok, chlieb, kúrenie, teplá voda, stavba domu (kde teraz ľudia platia na energie a zostalo by viac na zaplatenie práce a teda ďalší zamestnaný, ap.), koľko by stálo osvetlenie v meste, kúrenie a elektrina v hoteloch (krachujú), jedlo v reštauráciách, koľko by stálo spracovanie železa (od ťažby cez prepravu, vysoké pece, spracovanie na tovar až po výrobu auta a o koľko by to auto bolo lacnejšie ak by sa odrátala polovica nákladov na energie?), ap.. O koľko by boli výrobky lacnejšie a teda na trhu dostupnejšie?
A že prečo krachujú firmy, ap.?

udia sú už nenormálny. Už tak očividne konajú proti sebe že sa to viac už ani nedá.

Každým dňom pribúda obetí vášho konania.
A politici okrádajú štát, ale pritom mu škodia 1000 násobne viac. Tak čo ako sa vám sledujú tie úmrtia? Fascinuje vás to že ste ku nim prispeli?
Konáte všeobecné ohrozenie a skutočne sú po vašom konaní obete (množstvo obetí). A umierajú preto že ste hlúpi a nechcete mať poznatky schválne a to znamená že konáte premyslene.
Rátate s tým že niečo podobné mi nikto neuverí, ale vy ste sa mali presvedčiť o faktoch a nie konať náhodne!!!
Ste povinný správať sa tak aby ste neohrozovali na životoch iných ľudí a tu to jasne porušujete!!!

Skúšal už niekto z vás osloviť novinárov prečo nekonali??? Ide o vaše duše. Napíšte ako ste pri novinároch (ne)pochodili. Skúste si to sami!!!

Teraz je to už jasne dokázateľné, že bránite tým nevinným ľuďom prežiť. Bránite im spoznať nové poznatky pre záchranu životov. To znamená len jedno, že váš zámer je tých ľudí vystaviť do ohrozenia životov.
A že si to oni neuvedomujú? Mnohé z vašich obetí sú deti. A len preto že vy tvoríte techniku ktorá škodí a je nebezpečná (v tomto prípade zbytočne nebezpečná) ohrozujete ľudí na životoch a vystavujete ich do ohrozenia. Ale ak toto nebezpečenstvo nechcete ani odstrániť, tak to je už zámerné vaše konanie a konáte vedome tak, aby ste ľudí vystavili do všeobecného ohrozenia.

Prepáčte za chybičky malo to byť napísané takto:
Splnila sa ďalšia vec ktorú som predpovedal novinárom keď Rusi privreli ropovod. Vtedy ma to napadlo že som to už videl. A to že Rusi urobia potrubie popod more a presne som napísal že do Nemecka (to som si pamätal). Napísal som presne aj do ktorej krajiny!!! Ďalšia splnená predpoveď.

Tak politici síce dajú energiu za polovicu, ale za palivá stále platia. Takže bude to určite podľa toho ako som to navrhol prínos pre podnikateľov, ale mohol byť zisk oveľa väčší ak by použili PM.

Politici ktorý nekonali pre záchranu životov ako poslanci NR SR kandidujú za prezidenta. To je hanba politických strán! A tu vidno čo sú to za politické strany a ako konajú proti ľuďom. To je morálka? Už len svinstvo. Hanbite sa!

Dnes ak ste to počuli si TV JOJ robila reklamu priamo pri povodni s primátorkou Keltošovou v správach. Len žasnem ako to ležérne berú a ako si tam dobre že negratulujú a pritom nič neurobili iba sa ukázali v TV. A som zvedavý čo by hovorili keby tam zahynuli ľudia.

A tiež som si pozrel to šrotovné. 33 000 000 eur. V preklade to znamená že ak by po 500 eur zaplatili jednému, tak by zaplatili 5500 ľudí a to jeden celý rok.
To ja čo za podnikanie? To je štátny podnik, alebo prečo majú chudáci platiť tých papalášov? To ide zo štátnych. Takto nekalo si politici vkladajú štátne financie do vlastných akcií! Ľuďom hovoria že to robia pre zamestnanosť, ale ak nekonali keď som im ponúkal najlacnejší zdroj tak len klamú a vydierajú ľudí.
Nekonajú ako lepšie a nepomáhajú tam kde treba a nechceli zaviesť najlacnejší zdroj energie kde by cena všetkých tovarov klesla a to by boli úspory, ale len do jedného podniku tak to je pre ostatných čo?

Ty somár štepený, choď na psychiatriu, nech Ťa tam nechajú do konca života. Čo stále melieš dookola to isté. A pritom to nemá ani hlavu, ani pätu - len milión pravopisných, gramatických a štylistických chýb. To je diagnóza - stále s niečím neexistujúcim otravovať a korešpondovať sám so sebou!!!

Keď si rozpočítate zníženie cien za energiu na všetky súčiastky v autách a to od ťažby materiálu cez vysoké pece až po spracovanie a finálnu výrobu tak by cena áut bola lacnejšia o polovicu ich terajšej ceny a nie len o nejakých 1 500eur.
A to nepíšem ešte na ostatné tovary ako pečenie chleba, spracovanie potravín, ap..
Tiež nekonali pre záchranu životov a tam sú ďalšie straty a zanedbaná zamestnanosť.
Tomuto sa hovorí mrhanie s ľudskými životmi a financiami štátu. Toto nie je demokracia ale protekcionizmus pre podnikateľov a vydieranie občanov.
Nie podnikatelia ale totalitný hnus!!! Hanbite sa darebáci a len rozkrádate štát. Hanba vám!

Takže debilovia ktorým som písal na internete že porušujú moje práva a oni začali navyše žobrať ešte aj moje nápady bez toho aby bola vykonaná náprava porušovania mojich práv je už také svinstvo že už na hlúpejších sa nemôžu ani tváriť, či (oni taký sú?)?
Po ich správaní kde mi začali nadávať lebo ja som im niečo nedaroval a oni sú teraz preto hlúpi je pravá tvár adminov.
Tak koľko máte na svedomí obetí? Nechceli ste meniť zákony tak tých ľudí teraz máte na svedomí!!!
taká je realita.
Polícia ktorá nekoná pre nové poznatky aby mohla zachrániť ľuďom životy je ako teroristická organizácia používajúca násilie a ako rukojemníkov za to že im sa nechce učiť nové poznatky umierajú ľudia.
To čo robím robím preto lebo mám na to právo!!!!!!!!!
A to právo mám na to preto lebo ste pomoc odmietli a namiesto toho ste si začali diktovať podmienky na ktoré vám viete čo!

Ja nie som nič povinný vám vysvetľovať. Už tobôž nie ak ste ešte navyše aj hlúpi. Ale vy my vysvetlite tie nadávky a to čo ste písali mne!!! Ja som napísal fakty ktoré sa skutočne potvrdili a vy? Nenapísali ste nič čo by pomohlo ľuďom, písali ste len ohováranie, ap..
Čo som písal ja je aby ste konali pre vlastnú pomoc a pomoc ľudí a čo ste písali vy je navádzanie aby už nikto takto nekonal lebo mu budete nadávať a budete uzamykať fóra. Toto je totalita toto čo tvoríte a použili ste všetko aby ste ľudí ponechali v ohrození životov, alebo ste urobili niečo pre záchranu tých životov??? Tak čo ste urobili?

Takže máte len tieto možnosti: Buď ste slepí, alebo ste blbí.
Akože v čom by vám poškodilo to čo som navrhoval, aby boli zákony zmenené a aby bolo zachránených x počet životov?

Ďalší vrah. Ty si útoč na svoje deti a svoju mater!!!
Taký ako ty ma môžu jedine bozať na riť! Za prvé dookola stále vraždíte a tak vám to aj píšem ako to robíte a za druhé staraj sa o seba a ak ti ničo vadí na tvojom chápaní napríklad hlava, tak si to daj vytrhnúť.
Si otravný a konáš tak že ohrozuješ ľudí.

Aj toto vypnutie plynu som videl. A viem že bude vypnuté dlhšie. myslím že okolo 40 dní, ale už si to presne nepamätám. Len viem že už nebudete vedieť čo urobiť a prečo to Rusi robia. Tak sa na to pozrime.

Nevesta a vnuk trénera anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Sira Alexa Fergusona sa vážne zranili pri dopravnej nehode.
Keď to podporuje tak to má. Veď načo by mu boli nové nápady na záchranu životov? Jeho vnuk je v kritickom stave.

A takto tí blbci útočia na záchranu životov ľudí na tých fórach kde som písal. Tu máte ďalší dôkaz!!! Ako pekne sa tie dôkazy zhromažďujú sami od seba. Že by sa chystali nejaké zmeny v politike???

Ja som vám napísal všetky podrobnosti tak aby ste mohli konať. Nič viac k tomu aby ste si splnili povinnosť voči zákonom vám netreba vedieť!
Nepodmieňujte svoje konanie voči zákonom na iných!!!
A prestaňte vydierať lebo ja by som bol vašimi požiadavkami poškodený a spôsobili by ste obrovské škody! Tiež ste sa dopustili ohovárania a to absolútne bez preverenia faktov ako aj ostatné tr. činy.
Tie už spôsobujete všetci (minimálne) z nevedomosti! Či úmyselne to som chcel dať prešetriť polícii a tá svojim konaním potvrdila úmysel pri záchrane životov ľudí nekonať!
Máte ešte nejaké hlúpe otázky?
Ja som poškodený už niekoľko rokov a dlhujete mi už ako štát milióny Eur.. Len preto že politici konajú mafiánsky mi nie je umožnené podnikať a nápady predať čím zároveň konajú tak aby trestné činy nemohli byť prešetrené a dokázané, ale zároveň tým konajú proti záchrane životov ľudí a vystavujú všetkých od ohrozenia životov! A o tomto všeobecnom ohrození som písal a stále trvá.

Ach, Ty primitívny baran! Ty si vrah, vraždíš svojimi nezmyslami normálnych ľudí a otravuješ vzduch. Si duševne chorý, primitívny úbožiak, ktorý skončil pomocnú školu, aj to diaľkovo a do školy chodil len v zime. Ty debilný "vynálezca", treba ťa izolovať od civilizácie, trpíš neskutočným stihomanom. Salam aleikum, ty nebetyčný blb!

Tak ako si ľudia nezvykli na koncentračné tábori nezvyknem si ja na vaše správanie. Mám už z toho podlomené zdravie, ale nebudem podporovať to ako konáte proti ľudskosti!!!

Tento magor vystupuje aj na ilavských stránkach so svojimi fantazmagóriami a bufonádami. Nesvojprávnym indivíduám treba zabrániť prístup na net. Je to škodná!!! Jeho meno je známe.

Teraz Fico išiel do Ruska lebo som ich o tomto informoval. Popísal som to ma fórach TV markíza. Novinári sa už robia múdri, ap.. Toto som písal novinárom a politikom. A EÚ údajne ostala až po ďalšej odstávke zarazená a teda im to oznámili čo som napísal. Všimnite si tie dátumy písal som to v čase ke´d hovorili že Rusi púšťajú plyn. Mali ste sa BOHA báť keď som vám písal čo konáte a ako porušujete moje práva. Viem to od neho osobne a on mi ukázal aj zánik ľudstva. preto som to musel riešiť a cestovať v čase. Toto nie je hra a ani už niekoľko predpovedí sa potvrdilo do bodky. Samozrejme ak som im napísal ako sa to stane môžu to zmeniť. Ale hriešny ste už všetci za to ako ste sa správali a že ste nepomohli zachraňovať životy. Teraz podľa spravodlivosti tam hore môže ktokoľvek urobiť to isté vám. Píšem o všetkých ľuďoch sveta. A to som sa čudoval prečo sa BOH obrátil na mňa. Už sa nečudujem lebo vidím aký ste.
Tema: Správa týždňa:Gazprom pustí plyn cez výkend.
MFAAA
09.01.2009, 19:35 Plyn bude odstavený približne vyše mesiaca (40)dní(?). Budú sa s vami zahrávať a monitorovať ako sa správate. Takto sa rieši svetová kríza. Už s vami robia ako z debilmi. Tak ako sa správajú politici k vede. Tiež Slovenský politici konajú proti vám a nepovedali vám o novom zdroji energie. Ponúkol som im stály zdroj energie už pred niekoľkými rokmi a oni nekonajú ani dnes. Mohli ste mať najlacnejšiu a najekologickejšiu energiu na svete a nebola by ani kríza. Čo myslíte prečo vznikla? Pre tie vysoké ceny ropy nízke platy a malý obeh peňazí. Tým že budete špekulovať o iných plynovodoch sa bude asi dvíhať cena. Oni vám ho potom dopravia ale zo západu
MFAAA
09.01.2009, 21:50 Ak bude plyn odstavený približne vyše mesiaca (40)dní(?). Budú sa s vami zahrávať a monitorovať ako sa správate. Takto sa rieši svetová kríza. Už s vami robia ako z debilmi. Tak ako sa správajú politici k vede. Tiež Slovenský politici konajú proti vám a nepovedali vám o novom zdroji energie. Ponúkol som im stály zdroj energie už pred niekoľkými rokmi a oni nekonajú ani dnes. Mohli ste mať najlacnejšiu a najekologickejšiu energiu na svete a nebola by ani kríza. Čo myslíte prečo vznikla? Pre tie vysoké ceny ropy nízke platy a malý obeh peňazí. Tým že budete špekulovať o iných plynovodoch sa bude asi dvíhať cena. Oni vám ho potom dopravia ale zo západu.

Tak ako si ľudia nezvykli na koncentračné tábori nezvyknem si ani ja na konanie ľudí proti ľudskosti, záchrane životov, porušovaniu zákonov, hanobenia národa, ap..
Znovu: Zákony sú v rozpore! Prestaňte sa tváriť že to zabíja plyn!!! Toto sú ľudia vaše rozhodnutia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mám 45 nových nápadov na záchranu životov+PM!!!

Tak takto sa prezentujú na nete zúfalci. Predpokladám že je to jeden z policajtov. HANBA VÁM POLÍCIA!!!!!!!!
STE VRAHOVIA!!! Možno prídeš na to prečo ti to píšem práve takto. Však pán Martin KORCH ktorému som len včera písal o tejto stránke a dnes tu už mám takéto hanlivé príspevky. Takto sa správate policajti? Mimochodom informoval som nejakých ľudí že je tu táto stránka a keďže sa tu zrazu objavili takto bezdôkazné obvinenia dedukujem že je to on!!! Že by si na úkor tejto osoby písali jeho podriadený proti záchrane životov ľudí?
Sťažuj sa na polícii.
Že by musel nájsť toho kto to napísal, aby sa očistil inak je to MARTIN KORCH ktorý takto koná proti záchrane životov ľudí? Dúfam že ťa dá pozdraviť tým vašim civilizačným pozdravom bum...
Však uvidíme. V každom prípade ak nekonali doteraz padajú všetky takéto urážky a konanie na tieto osoby.

MFAAA
11.01.2009, 22:05
Možno to nebude 40 dní ale v každom prípade som vám dokázal predpovedať že to bude dlhšie. A že vás budú takto naťahovať. Ak to potrvá približne ten mesiac ste pripravený??????? Budú vám púšťať plyn aby ho odskúšali. A budú to pozorovať. Ale neskôr. To natiahne ten čas. Už to bolo dávno čo som to videl a tak si to už presne nepamätám, ale dokázal som už predpovedať lebo som to videl aj viac vecí. Ja nežartujem. A verte že ak plyn pustia skôr bude to zasa len moja zásluha. A to lebo som to tu napísal. Dá sa meniť osud ak poznáte skôr čo by ste mali urobiť.

Téma: GREENPEACE: Spustiť V1 by bol politický i bezpečnostný hazadr.
MFAAA 11.01.2009, 16:09 To že to treba natlakovať ja viem akurát neviem načo mi to píšeš. Ja som písal o niečom inom. Písal som o tom že toto nebolo posledné odstavenie plynu. Pusti trochu a dodávka pôjde do Bluharska. A zasa to odstavia lebo sa bude strácať plyn. Takže dúfam že aspoň zásobníky tu doplnia.

Presne toto sa dialo a deje.

Pri páde vrtuľníka na juhu Ruska v nedeľu zahynul gubernátor ruskej Irkutskej oblasti Igor Essipovskij a ďalší traja ľudia. Informoval o tom zastupujúci gubernátor Sergej Sokol.
A ja mám už aj nápad ako zachrániť posádku vrtuľníka.

Si chudák. Radím všetkým, aby tohto nevzdelaného dementa ignorovali a nereagovali naň. Je to najväčší chudáka na svete!!!

Ty si hrdina zabíjajúci vlastné deti. Keď niečo na niekoho píšeš píš najskôr čo si urobil ty!!! A ty si neurobil nič okrem toho že konáš proti všeobecnému ohrozeniu.
Ak polícia nepátra tak im idem písať to isté čo mne za to že oni nekonali im to budem tlmočiť: Takže K o policajtoch napísal: Ste chudáci. Radím všetkým, aby týchto nevzdelaných dementov ignorovali a nereagovali na nich. Sú to najväčší chudáci na svete!!!
Tak konečne má čo polícia riešiť. Ak nadávajú na to že ste nekonali tak vám budem takéto nadávky tlmočiť.
To je nárez na políciu písať takéto vety. Budeš mať čo vysvetľovať, alebo sa konečne ukáže kto má pravdu.
Však.

Tak keby už bolo Perpetuum mobile v praxi mohla byť rekordná úroda, lebo by mohli polievať 24 hodín denne. Sucho je nie a vody je v zdrojoch dostatok, ale, ale, ale neprší na polia a úroda je v kríze a politici len zdražia potraviny, lebo oni na ne budú mať.

Každý čo si toto prečíta zistí čo ste to za neľudia. Ako reagujete (konáte proti) na záchranu životov ľudí.
Ako sa necivilizovane správate. Ako nekalo a protizákonne konáte. A nebyť toho že je tu taká politická situácia, že debil tu nadáva vynálezcovi za to že im chce pomôcť. Mne je vás skutočne ľúto. Ale taký ako ste vy, ktorý zneužívajú zákony na zabíjanie je treba označiť a zatvoriť!!!

Takže vymyslel som 20 nápadov na záchranu životov a na Slovensku sa porušujú moje práva do takej miery, že sa môžem na tie úmrtia len dívať.

Teraz aspoň vidíte čoho všetkého sú politici schopný aby boli pri moci. Hnus. Konajú proti ľuďom a nie pre ľudí. Ohrozujú ľudí a nekonajú v súlade s ľudskými právami a keď nebudú mať zvýšia ceny a čo ich po tom že by to mohlo byť oveľa lepšie pre všetkých. Nie konajú tak naschvál. Vedia že tým mnohý ľudia budú trpieť a nebudú môcť ani jesť čo im chutí, ale oni tak konajú. ponúkal som im riešenie kde by neprišli o nič a ešte aj s toho čo by som mojimi nápadmi ušetril som im nechával polovicu a všetci by sa mali lepšie, ale oni nič.
Takto konajú politici v EÚ.
Aj v 68 si mysleli že na nich nikto nemá a ako dopadli debilovia. Zopakuje sa to?

A možno sa už niečo z tohto uskutoční. Odpísal mi veľmi dôležitý pán samozrejme že je zo zahraničia. (Už som si aj na to spomenul). On to môže dokázať. (Ja som videl že to dokázal. Blíži sa ten čas).

A kríza bude taká veľká že aj Fico za mnou pobeží.

Potreboval by som jasne vedieť ako sa zachovať voči komu!!!

A čo sa týka mesta ILAVA poskytli mi nadkonfortne materiály pre posúdenie a pomohli mi.
Za čo som im aj písomne poďakoval.

Televízia Markíza dnes použila ďalšiu skrytú a zavádzajúcu reklamu kde priamo v správach o 17:00 hovorili o tepelnom zdroji v meste Zvolen a ešte k tomu ukázali aj ministra životného prostredia a robia všetko aby konali podvodne a mne to neumožnili ani keď som ich o to žiadal. Je pravda že TV je súkromná TV, ale porušili zákon o reklame a poškodzujú spotrebiteľov a moje práva. Ak konali proti záchrane životov a teraz použili takúto reklamu je jasné že konajú proti ľuďom len pre peniaze a to ich usvedčuje zo všeobecného ohrozenia! TV Markíza je korupčná TV a ponechala ľudí v ohrození životov pre svoje finančné zisky!
Toto je ich podnikanie a to porušili zákony! Sú to vrahovia a ľudí zasa nahovárajú na ďalšie míňanie financií! Takto protizákonne tu zarábali 8 rokov! Politici a novinári vás klamú a mali by za to dostať doživotie! Keď ani pri takejto situácii nekonajú ako by mali.
Tomu sa hovorí totalita, mafia, ap..

Magor, magor, magor. Veď kto koná proti ohrozeniu (ako to ty, nevzdelanec, píšeš, koná vlastne dobre! Dúfam že p. Korch podá na teba, primitív, za verejné osočovanie jeho osoby, trestné oznámenie a poriešia ťa raz navždy!!! Bože môj, bože môj! Úbohy vynálezca-diletant!!!

Nesúhlasím s takouto mafiánskou a podvodnou politikou na Slovensku! Zneužívajú médiá, súdy, políciu, porušujú zákony, nedodržujú ľudské práva, zneužívajú právomoci, spôsobujú všeobecné ohrozenie,ap. vrahovia ovládli politiku, médiá, súdy, políciu, ap. a to všetko zneužívajú proti ľuďom pre svoje udržanie sa pri moci a obohacovanie sa. Toto už nie je o demokracii, ale o diktatúre!

A ty si vrah útočiaci aj na osobu ktorá by mohla pomôcť pri záchrane životov ľudí! Vidno že ťa to veľmi trápi keď mi na to píšeš. Akurát že ty nepíšeš o záchrane životov , ale iba útočíš proti mne. Takže takto sa MARTIN KORCH správa na verejnosti pod nickom a snaží sa konať proti záchrane životov ľudí. Nuž keď je umožnené písať toto čo píšeš na nete, tak je to možné na každého. takže keď to píšeš buď si to všimnú a zrušia ťa, alebo to môže písať každý na každého!!! Na celú políciu Skrátka si to už prehnal a to že si jedna a tá istá osoba som tušil. Bojíš sa pravdy? Už sa chceš ospravedlňovať?
Však ak verejne osočuješ ty a nedeje sa nič, tak si uvedom že ty budeš prvý na rade!!!
Už ti klepnú po prstoch, alebo to isté budú čítať o sebe aj oni!!! A konečne nebudeš na nete nadávať ľuďom lebo sa ti chce!!!

Takže CH tu píše na policajtov že sú: Magori, magori, magori. Veď kto koná proti ohrozeniu (ako to vy, nevzdelanci robíte) Dúfam že podá na vás, primitívov, za neplnenie si povinností, trestné oznámenie a poriešia vás raz navždy!!! Bože môj, bože môj! Úbohý nevynálezcovia-diletanti!!!
Takže predpokladám že vo svete si to už všimli čo ste zač a ako nekonáte!!! Aj som ich v dostatočnej miere informoval, mimochodom nie len z jedného PC!

Takto si nevážia svetové mená Slovákov? Koho Baniča, Hodžu, Štefánika, ai. To boli vedci a teraz by sa hanbili ako sa tu k vede politici správajú a ako korupčne využívajú ich mená na svoju propagandu.
určite si od tých osobností zobrali príklad, ale akurát opačný.

No tak už konečne povedz, o akú záchranu životov ( a koho) ti vlastne. Nielen dookola tliachať. Radšej uži lieky a ľahni si. Alebo to vám v ústave nedávajú? Už sa odmlč, ty "zrúda"!!!

Už teraz vás vláda predáva ako štát. Zadlžuje čo sa dá. Predáva dlhopisy, berie pôžičky, prepúšťa ľudí, necháva Slovákov v ohrození, kradnú štátne dotácie a to tak že vyhlasujú tendre ktoré nikto iný okrem toho pre koho sa ten tender robí (teda už od začiatku tendra je jasné kto ho vyhrá, lebo inak by žiadny tender ani nevyhlásili), porušujú ľudské práva a tie nesmú porušovať ani politici, ap..
Toto ich konanie o niečom svedčí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A aj o vás to niečo svedčí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po tom čo politici urobili budem trvať na ich medzinárodnom potrestaní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak ako trestali už mnoho diktátorov, tak nech súdia aj týchto diktátorov (vrahov, zlodejov, organizovanú skupinu konajúcu hrozné veci, ap.).

Ani ku tejto dopravnej nehode nemuselo dôjsť ak by boli konali! Toto všetko máte na svedomí. A pritom stačilo aby sa tá nehoda stala o 50 metrov ďalej a boli by vrazili do piliera ako ten autobus kde zahynuli ľudia. Aj tých máte na svedomí!
Študenti zo Senice sa vracali z výletu v Taliansku, haváriu zapríčinil vodič autobusu českého prepravcu, ktorý mal mikrospánok. V autobuse sa viezlo 48 ľudí, študenti a piati pedagógovia, 34 z nich utrpelo ľahšie či vážnejšie zranenia.
Koľko si vyžiadajú operácie, liečenie a odstraňovanie škôd?
A bráni vám niečo konať? Čo je to? Ja konať chcem!
Ale ako vidíte sami konajú proti tomu aby som konať mohol. Sú zodpovedný za všetky tieto škody a ľudia sú naďalej ohrozený na životoch!!!

A tí čo neprežili to žiaľ už nestihli napísať, ale nevadí veď komu by to vadilo? Tu už predsa nejde o životy ľudí, ale o to kto bude pri moci a kto bude vykorisťovať Slovensko. Toto je predsa základné ľudské právo. Nejaká záchrana životov, alebo všeobecné ohrozenie sa tu predsa nebude riešiť. Kde by takto diktátori zašli keby mali dodržiavať ľudské práva a odstraňovať všeobecné ohrozenie? Hádam sú oni prvoradý a nie vedomosti, životy ľudí, zákony, ľudské práva, ap.. len oni, oni, oni a nič viac. Vsio jasna začem bukvy. Česť práci.

Fico jasne koná proti lacnej energii. Jasne koná proti záchrane životov Slovákov. Jasne koná proti mojim základným právam. Novinári to jasne deklarovali.
Aj preto som sa rozhodol že Ficovi PM ukážem až po vyplatení odškodného!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pre Martina Korcha a pre políciu SR od pisateľa TY: No tak už konečne povedz, o akú záchranu životov ( a koho) ti vlastne. Nielen dookola tliachať. Radšej uži lieky a ľahni si. Alebo to vám v ústave nedávajú? Už sa odmlč, ty "zrúda"!!!
Mimochodom písal som aj na zahraničné stránky, takže práve môžu vidieť o čom som to všetko písal. konečne to aj pochopia že s vami sa nedá a že ste blázni.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi