CK Prima Travel

Ahojte. Ma niekto prosim vas skusenosti s CK Prima Travel ? Vsimla som si, ze ponukaju celkom zaujimave zajazdy za dobre ceny, tak som sa chcela spytat, ci uz niekto z vas vyuzil ich sluzby. Dakujem Rena

Ahoj Renata. Ja mozem CK Prima Travel vrelo odporucat. Absolvoval som uz viac vyletov –vlani vianocnu Vieden, Salzburg, Bavorske zamky a teraz sa s manzelkou a detmi chystame 3.7. – 7.7. do Neapola. Ocakavam, ze bude zase vsetko premyslene a dobre rozvrhnute. Mam skusenosti aj inymi CK, kde sa mi uz viac krat stalo, ze nestihli program, alebo naopak, tam kde nebolo co robit sme stravili neprimerane vela casu. Toto sa mi este s Prima Travelom nestalo. Snazia sa dodrzat presne stanoveny harmonogram a ako pisem, je vzdy dobre naplanovany. Autobus neviem posudzovat, nie som priebercivy, boli ludia ktori sa stazovali ze im bolo teplo, druhemu zima, ale to nikto nedokaze vyhoviet vsetkym ludom v jednom autobuse, ale nemam ziadnu negativnu skusenosti, sedelo sa mi pohodlne aj do Salzburgu aj na Bavorske zamky. Taktiez soferi boli profesionali. Potrpim si na cisty hotel a musim uznat, ze ubytovanie na kazdom zajazde bolo bez vyhrad, nakolko podla info od pani majitelky, CK robi ubytovania len do hotelov 3* a viac. Ci uz v Salzburgu alebo vo Fussene, hotel bol cisty, s LCD televizorom na izbe a rano so zabezpecenymi ranajkami. Uz sa nevieme dockat s manzelkou zajazdu do Neapola, ideme tam aj s nasimi dospelymi detmi, tak verim, ze nam CK opat pripravi pekne zazitky, tak ako sme od nej zvyknuti.

A ako bolo v tom neapole? my sa chystame teraz 14.8., tak ci sa je na co tesit ..

Ahojte. Zajazd sme absolvovali a musim napisat, ze bolo super.Cestovali sme pohodlnym autobusom, takze ta dialka sa dala zvladnut, neboli sme po ceste unaveni. Prisli sme rano do Sorrenta, odkial sme sa vybrali na ostrov Capri, kde sme stravili krasne chvile a mame naozaj pekne zazitky z toho, co sme tam videli. Naozaj krasny ostrov, kde sa nam pacilo.Nasledne sme navstivili Positano ktore je krajsie, ako akakolvek fotka, ktoru o tomto mestecku najdete na internete, naozaj stoji za to, aby ho clovek videl. Vecer unaveni, ale plny zazitkov sme sa ubytovali v Hoteli, ktory by som naozaj na takomto zajazde necakal.Mam s CK Primatravel skusenosti aj z inzych zajazdov, ale s tymto prekvapili aj mna - hotel bol cisty a dovolim si tvrdit, ze nadstandartny na taky zajazd. Mily personal, priestranne izby, cisto a citili sme sa v nom dobre.Na dalsi den sme videli Pompeje - kus historie z Juzneho Talianska a po prehliadke sme si boli z blizka pozriet krater Vezuvu. Usilie na vystup stalo za to - vyhlad na cely Neapolsky zaliv.Posledny den sme boli pozriet Neapol, ktory sa nam osobne pacil, manzelka si tam dokonca nakupila nejake veci (vraj za velmi vyhodne ceny, ako chlap to ale neviem posudit :) ale mna skor zaujala historia mesta a pamiatky na ktore nas zobrali sprievodcovia, ktori nam pocas celeho zajazdu rozpravali vela zaujimavosti o Taliansku a hlavne o oblasti, okolo Neapola.Neviem, ci mam k tvojej/vasej obave o tom, ci bude stat vylet za to este nieco pisat, ale nase pocity a zazitky z tohto zajazdu nam nikto nezoberie a su skutocne tie najkrajsie. Karol

Ja som bola cez primatravel zatial len raz. Zájazd do Salzburgu som kupovala v akciovej cene cez zľavový portál. Nikdy som si takto zájazd nekupovala, mala som obavy, ale nakoniec som bola milo prekvapená. Sprievodca super, všetko nám poukazoval, videli sme toho veľa, ubytovanie moderné a čisté, program bol výborne časovo zoorganizovaný aj celkový prístup CK . I keď som mala menšie výhrady, pokyny k zájazdu nám zaslali až ttýždeň pred odchodom, čo mohli skorej, ale inak všetko skvelé. Odporúčam

Zvládne ten Neapol aj 9 ročné dieťa?

absolvovali sme zajazd do neapolu...super...cesta bola unavna ,ale stalo to za to...mozem len odporucat

Joana, 9 ročné dieťa to podľa mňa zvladne, ja som bola s 8 ročnou v Transylvanii a zvladala to lepšie ako dospelí.A ten Neapol musíme absolvovať tiež, prísevok od Karola ma veľmi zaujal.

Túto CK rozhodne neodporúčam, 

sprievodkyňa maximálne namyslená a arogantná, z jej rozprávania v autobuse bolo vidieť, že s históriou sa nikdy nekamarátila, roky plietla ako sa len dalo, až si viecerí cestujúci všimli že to čo rozpráva nedáva zmyseľ. Z jednodňového výletu sme mali jednohodinový, vyrazili sme až 11 a 11:05 sme mail polhodinovú prestávku a program "beh čertov" sme skoro ani nestihli. Prvý aj posledný krát, najhoršia skúsenosť.

ahojte, prosím vás bol niekto s CK Prima Travel na zájazde v Benátkach? Celkom sa mi pozdáva ich zájazd Benátky - Verona, len sa chcem spýtať, či niekto nemá náhodou zlé skúsenosti hlavne s týmto miestom (ohľadne sprievodcov hlavne) ...ďakujem

bol som cez ck prima travel na silvestra v Rime, za seba mozem napisat, ze som bol spokojny s cestovnou kancelariou, čo slubili pracovníci to aj splnili. Sprievodkyňa Veronika bola milá a usmievavá . Rím poznala veľmi dobre, spomínala,že sprevádza aj iné zájazdy v Taliansku, lebo ck sa špecializuje myslim hlavne na Taliansko. Ubytovanie bolo veľmi pekné čisté a nové, viacerí hovorili, že za tú cenu toto nečakali. Raz som bol s ck prima travel aj na jednodnovom zájazde a taktiež som bol spokojný aj so sprievodcom, taký starší pán. Je to však len môj názor, každému je sympatický niekto iný. Ale za seba môžem povedať, že služby na úrovni, sprievodcovia sú odborne pripravení a hlavne nevtieraví - aspoň tí dvaja ktorých som zažil ja.iné neviem posúdiť.

dakujem za odpoved, s kamaratkou sme sa rozhodli s nimi ist, potom napisem svoje skusenosti :-)

Dobry den,ja som bola s ceatocnou kancelariou Prima travel asi na 5 poznavacich zajazdoch teraz sa cstame s nimi do Benatok,,,nikdy s nimi nebol ziaden problem,skvela komunikacia,sprievodcovia,soferi.....urcite neolutujete:-) 

ahojte, moje skúsenosti zo zájazdu Benátky a Verona sú fajn, všetko bolo dobre naplánované, všetko sa stihlo, hotel bol tiež v poriadku, pekný, čistý :) akurát sme pri ubytovaní mali problémy s kartami od izieb, ale to je už na strane hotela, nie cestovky. Sprievodca bol milý, mal dobrý prehľad, akurát chvíľami trošku chaotický. Celkovo však hodnotím tento zájazd dobre. Páčilo sa mi a chystám sa s nimi znova.

Touto cestou sa chcem podakovať CK Primatravel za nádherný výlet ,boli sme v čokoládovni Hauswirrth, plavbu po jazere a v zámku Laxenburg, po predošlých negatívnych skúsenostiach s jednou nemenovanou CK pri takýchto jednodňových výletoch /a výletov bolo viac/ sme boli rozhodnutí že takto už nikam nepôjdeme, mali sme trochu obavy ako to dopadne, ale boli sme nadmieru spokojní, s tak prívetivým sprievodcom sme sa ešte nestretli, dostali sme aj pár dalších tipov na dalšie zájazdy, deti neboli nervozne, boli naozaj nadšené zo všetkého, počas volna nám pán sprievodca poradil čo a kam s nimi a my sme mali celá skupinka krásny výlet a nezabudnuteľný zážitok, ďakujeme

Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s touto cestovnou kanceláriou počas zájazdu v Paríži? ďakujem.

Boli ste niekto s touto cestovkou v Paríži? My ideme 23.7.2014 a už sa tešíme. Som rada, že čítam väčšinou pozitívne info. Potom napíšem aj ja.

Ahojte. Ja som sa vratila zo zajazdu z Holandska a velmi sa mi pacilo.Vystava krasna,mozem len odporucit, Amsterdam fakt zaujimave mesto, sluzby CK taktiez na urovni. Pocnuc od pristupu p.Pinterovej z CK,ktora nas vedela pred zajazdom o vsetkom dopodrobna informovat,az po milu spievodkynu Veroniku,ktora nam podavala odborny vyklad pocas celeho zajazdu. Ubytovanie a doprava bez akychkolvek namietok. Celkovo by som hodnotila CK ako team profesionalov,ktori sa vyznaju v tom,co robia. Uz teraz sa tesim na dalsi zajazd.

Ja mám tiež skúsenosti s touto CK. Bola som s nimi na viacerých miestach a môžem vrelo odporúčať. Všetko bolo vynikajúco pripravené, sprievodcovia boli pripravení, milí a ochotní. Miesta, ktoré sme navštívili, boli naozaj tie, ktoré sa oplatilo pozrieť. Ubytovanie takisto, až na stiesnené miesta v autobuse, ale to CK nemôže ovplyvniť. Teraz s nimi opäť pôjdem do Ligurie v Taliansku. Teším sa.

Fuuuuu... Tieto nekonkretne, nepodpisane chvalospevy mi uz dost pripadaju ako SPAM od zamestnancov cestovky... :)

Koncom mája sme sa zúčastnili na poznávacom zájazde v Katánii. Pred cestou som mala obavy, ale boli zbytočné. Zájazd bol veľmi dobre organizačne zabezpečený, všetko prebiehalo hladko. A to vďaka sprievodcovi Petrovi a jeho asistentovi Dominikovi, ktorých musím touto cestou pochváliť - ochotní, slušní, trpezliví. Sprievodcov odborný výklad v každej prechádzajúcej krajine bol na úrovni. Tiež by som chcela pochváliť aj profesionalitu vodičov autobusu. Určite sa ešte zúčastníme na nejakej poznávačke s touto CK, ktorú vrelo odporúčam. Dúfam, že aj ostatní sprievodcovia budú takí, ako bol tento náš. Reprezentuje kvalitu CK. Ozaj výborný zájazd. Odporúčam.
Chcem ešte napísať pánovi Jurajovi, že nie som zamestnankyňa cestovky, a myslím, že ani hodnotiaci predo mnou, pretože som sa o úrovni zájazdu presvedčila sama.

Opravujem, nie Katánia, ale Kampánia_Neapol, Capri, Positano, Pompeje

minulý rok som bola v Kampánii.. mama apsolvovala Salzburg.. teraz ideme Ligúriu.. už sa teším..zatial len dobré skúsenosti..

mobil je vypnutý a telefón nezdvíhajú.
volám už tretí deň po sebe

Mohla by som sa opýtať na Silvester v Ríme, ako to prebiehalo okrem výborných skúseností s pani sprievodkyňou? Vopred veľmi pekne ďakujem

Absolvovala som s touto cestovkou minulú jar Bavorské zámky. Môžem len chváliť!!!!!!
Ale skôr chcem poradiť neveriacim Tomášom, vyskúšajte a potom niečo napíšte!

Absolvoval som s nimi aj s manželkou jeden zájazd do Tullnu a bolo to bez akýchkolvek problémov príjemná cesta,príjemný sprievodca takže zájazd taký aký má byť,preto sme sa prihlásili na zájazd po bavorských zámkoch a zaplatili plnú sumu už v oktobri.Zájazd sa mal konať 6-7.12.2014.21.11.2014 teda 16 dní pred odjazdom sa mi stala nehoda a bol som hospitalizovaný 10 dní a následne na PN.Manželka upovedomila CK o tejto situácií a chcela stornovať už zaplatený zájazd s tým, že sme čakali,že v takejto situácií ktora nebola zavinená nami by sme mohli dostat aspon čast peniazií späť ale bolo nám povedane,že peniaze ani žiadnu časť z ních nedostaneme ale ak nájdu náhradu tak nás na ten zájazd presunú o rok neskôr.Svoje peniaze cca 250e sme s manželkou oželeli ale chceli sme poukázať podla nás na nekorektnosť tejto CK.Takže CK PRIMA TRAVEL už asi nikdy viac.

Dobrý deň,
dovolíme si reagovať na Vašu recenziu pán ,, Tom". Boli by sme radi, aby ste korektne uvádzali svoje celé meno. Je nám ľúto, že ste sa zájazdu nemohli zúčastniť kvôli chorobe. V tomto prípade je možné postupovať podľa obchodných podmienok a storno poplatkov, na ktoré má právo každá cestovná kancelária podľa zákona. Boli sme ústretoví a umožnili sme Vám, aby ste si poprípade za seba našli náhradu, keď ste už Vy nemohli vycestovať. 16 dní pred odjazdom Vám určite celá suma neprepadne, ale prišli by ste o storno poplatky, ktoré si CK účtuje, nakoľko bolo zaplatené za Vás ubytovanie aj doprava. Dokonca sme si pozerali Váš mail a oficiálna žiadosť o storno nám ani nebola z Vašej strany doručená, len ste sa stále informovali telefonicky a do poslednej chvíle ste nám nevedeli povedať, či budete mať náhradníkov. Boli sme ochotní čakať na náhradníkov do dňa odjazdu na zájazd a dokonca sme sa aj my snažili pomôcť Vám zo všetkých síl, čo ani nie je naša povinnosť. Boli by sme radi, aby ste uvádzali presné a nie zavádzajúce informácie.
Ďakujeme.

CK PRIMA TRAVEL

Chystam sa s kolegynou do Ríma letecky z BA, bol niekto s CK Primatravel v Ríme? prípadne ide na ten letecký zájazd za 399?

Dobry den. Mate niekto skusenosti so zajazdom na Plivicke jazera cez CK Prima Travel? Kolko casu bolo na jazera? Da sa casovo absolvovat aj ten nadlhsi okruh?

Dobrý deň, chcem sa spýtať tých, ktorí už boli na takomto výlete, akú obuv zvoliť na výlet na sopku Vezuv ? Kamarátka tam bola, ale s inou cestovkou, a tá mi povedala, že lepšie sú turistické topánky ako tenisky, aby som vedela, že čo si máme zbaliť :-)
Ďakujem.
p.s. ak to číta aj niekto z CK, môže mi odpovedať aj ten, ideme s nimi o pár dní :-)

S CK PRIMA TRAVEL som absolvovala poznávací zájazd Neapol, Capri,Pompeje ,Vezuv.
Bol to úžasný ,veľmi dobre zorganizovaný 4-dňový výlet.Výstup na Vezuv je nezabudnuteľ-
ný.Zvládla som ho v bežnej športovej obuvi s drsnou podrážkou,ale noha musí byť pevná.
Želám Vám,aby ste sa vrátili s nádhernými zážitkami.

Uz pred rokom som vdaka CK PRIMA TRAVEL navstivila Liguriu a okrem krasnych zazitkov som ziskala aj dobry pocit z perfektne zorganizovaneho programu zajazdu. Vtedy som, sice,nenapisala recenziu, ale po absolvovani hore uvedeneho poznavacieho zajazdu to musim urobit. Cestovka si zasluzi pochvalu za vyber zaujimavych destinacii, za pomerne dobre ceny zajazdov ako aj za zostaveny program jednotlivych zajazdov. Za samotny priebeh dni zajazdu, kvalitu obsahu programu velka pochvala a vdaka patri delegatovi Mgr. Petrovi Plevovi, ktory nam poskytoval cenne informacie o navstivenych miestach. Bol trpezlivy, mily a neunavne organizoval a usmernoval. O prijemne a bezpecne cestovanie sa postarali nasi vyborni soferi.
Som naozaj rada, ze aj na tento zajazd budem vzdy spominat iba v dobrom a uz sa vopred tesim na dalsiu, najblizsiu cestu do Rima a Vatikanu zaciatkom jula 2015 s CK PRIMA TRAVEL. :)

Dobry den, absolvoval niekto zajazd na Ischiu a pobrezie Amalfi? Ak ano ake mate skusenosti?

Dobrý deň, ja som s kamoškami absolvovala zájazd s ck Primatravel do Talianska. Boli sme na Elbe, v Pise a vo Florencii a musím skonštatovať, že sme boli spokojné. Zájazd prebiehal podľa programu, sprievodca bol výborný a znalý, šoféri autobusu boli ústretoví, ubytovanie bolo nadštandartné. Aj keď sa vyskytli drobné ťažkosti, celkovo hodnotíme ck výborne a určite cestovanie s nimi odporúčam!!!

S CK Prima Travel sme cestovali na poznávačky už niekoľko krát./ Bavorské zámky, vianočný Salzburg, Hallstatt
a ďaľšie jednodňové zájazdy. Zakaždým sme boli nadmieru spokojné.
Pán sprievodca Ing.Dokupil je profesionál, nadupaný vedomosťami, aj ako človek milý, ústretový.
CK Prima Travel odporúčam.

Tuto CK neodporucam, neprofesionali a absolutne netusia ako sa spravat ku klientom.akonahle sa vyskytne nejaky problem, daju Vam pekne najavo ze Vas maju na haku...

že jednanie s klientmi je trochu neprofesionálne, pomalé.....bola som minulý rok na Elbe, v Pise a vo Florencii a bola som spokojná hlavne s organizovaním výletu sprievodcom p. Petrom Plevom, takisto aj vodiči autobusu boli OK, ale myslím, že to bola hlavne ich zásluha vedúca k spokojnosti klientov.
Tento rok tiež idem s Prima Travel a mám teda zmiešané pocity, lebo dnes sú štyri dni pred odjazdom a upresňujúce pokyny nikde !!!
Stáva sa kadečo, možno by to vyriešil jeden hromadný vysvetľujúci mail pre všetkých objednávateľov zájazdu, panie z cestovky by si možno ušetrili čas telefonovaním s netrpezlivými klientami. Mám však taký dojem, že im robí problém poslať mail akýkoľvek.
A ešte na margo nedvíhania telefónov : neviem ako to je ,ale v plnej letnej sezóne mať vypnutý jediný kontaktný mobil s klientami...no to neviem ...
Chodím dlhé roky s jednou nemenovanou cestovkou, väčšinou na pobyty, vyskytli sa problémy určite aj tam kadejaké, nechápala som ľudí čo sa sťažovali na veci, ktoré som si viacmenej ani neuvedomila a keď boli nejaké veci čo mi vadili, vždy som potom upustila od nejakého negatívneho hodnotenia, lebo v globále to nakoniec bolo dobré...ale teraz mi nedalo nereagovať...dúfam dúfam,že snáď tento rok to dopadne dobre s CK Prima .....

Vážena ,, pani O" - Daniela Orságová,

po prečítaní Vašej recenzie sa chceme k danej záležitosti vyjadriť a uviesť veci na pravú mieru. Bolo by naozaj dobré, aby si prispievatelia príspevkov uvádzali svoje celé skutočné meno. Cestujete na zájazd ,, Paríž a zámky na Loire" v termíne 21.7.2015-26.7.2015. Tento zájazd organizuje naša partnerská CK. Viackrát sme Vám potvrdzovali , že pokyny k zájazdu Vám prepošleme ihneď ako ich od partnerskej CK obdržíme, nie je dôvod sa znepokojovať. Telefonovali ste nám vždy pred 10:00 hod. , mimo našej pracovnej doby, čo ste potom aj sama uznala, že ste si nevšimli, že máme otváraciu dobu až od 10:00 hod. . Viete dobre, že sme Vám vyšli v ústrety aj s tým, že ste si nemuseli doplácať za jednolôžkovú izbu a našou snahou bolo nájsť Vám spolubývajúcu osobu, čo sa nám aj podarilo. Nedalo nám nezaujať stanovisko k tomuto Vášmu vyjadreniu, takže z našej strany len tolko...

CK PRIMA TRAVEL

ospravedlňujem sa za to, že mi unikla informácia o tom, že tento zájazd je len Vami sprostredkovaný, teda nemôžete ovplyvniť dodanie pokynov. Takže trpezlivo očakávam pokyny....

Daniela Orságová

S CK Primatravel sme boli minuly rok na poznavacom zajazde v Parizi a boli sme spokojni. Sprievodkyna nam bola k dispozicii pocas celeho pobytu, za tri dni sme videli vsetko co sme vidiet chceli. Od CK sme dokonca dostali ako darcek cestovatelsky balicek. Tuto CK urcite odporucam!

Odporucam.
Bola som s Prima Travel na viacerych jednodnovych vyletoch a vzdy som bola spokojna.
Vacsinou nad sprevadzal Ing. T. Dokupil a je to naozaj "pan sprievodca", clovek na svojom mieste.
Mozem len odporucit :)

Dobry den .. chcela som sa spytat boli ste niekto na pobyte- Silvester v Parizi? oplati sa to? odporucate tento zajazd? Tento rok by som tam chcela ist s kamaratkou, ale nevieme sa este rozhodnut ..

Pariz sa na Silvestra moc neoplati - teda ak nieste otuzile :) V podstate sa budete motat po meste cakajuc na polnoc, a potom v neporiadku po oslavujucich cakat na autobus. Na miestach kde sa "oslavuje" novy rok sa nemozete zdrziavat so sklenenymi flaskami (sampanske...a pod je vylucene), a tie "oslavy" za vela nestoja. Normalni Parizania su doma alebo v sukromi podnikov, a vonku sa pohybuju len ti ostatni.

Nitra82 - Dakujem za reakciu a odporucanie.. rozhodli sme sa ze ked by sme chceli ist spolu na vylet tak niekedy cez leto, pretoze vazne by sa to asi vemi neoplatilo.. a na Silvestra budeme radsej s rodinou a do Pariza, alebo ine vylety cez leto :)

Prosím Vás o informácie ohľadom Silvestrovského Ríma? Ako je to s ubytovaním a programom? Odporučil by to niekto?
Ďakujem

Dobrý deň, bol niekto na vianočných trhov v Grazi s touto cestovkou ? Aký bol program, lebo komunikácia s nimi je naozaj nulová, doteraz sme nedostali nijaké pokyny, po mnohých urgenciách cez telefón nám pani povedala, že odchod je ráno o 4.00 !!!!! keby som toto vedela od začiatku nikdy s nimi nikam nejdem !!!!

Dobrý deň pani ,, cestujúca ",

v prvom rade by sme boli radi, keby ste sa podpísali. Do Grazu sa cestuje 12.12.2015 dnes je 3.12.2015. Pokyny k zajazdu sa odosielajú vždy približne týždeň pred odchodom, tak ako je zákonom aj stanovené. Na zmluve o obstaraní zájazdu máte napísané, že pokyny zasielame týždeň pred odchodom. Neviem, kde ste prišli na taký čas, že by sa odchádzalo o 4:00 hodine ráno. Za viac ako 5 rokov, čo fungujeme, sme ešte nikdy v živote neodchádzali o 4:00 hodine ráno do Grazu :) Veď to je nezmysel ísť tam tak skoro , Graz nie je na konci sveta :)) Pokyny k zájazdu prídu tak ako je stanovené . Komunikácia nulová z našej strany nie je, keďže odpovedáme na každý mail a telefonát. Oceníme, keď sa nabudúce aspoň podpíšete za Vaše vyjadrenie. Ďakujeme.

CK PRIMA TRAVEL

Dobrý deň, pracujem vo firme, ktorá dlhobejšie s CK Prima Travel spolupracuje. Komunikácia je dobrá a môžem povedať, že v rámci cestoviek, s ktorými robíme, táto je jedna z najspoľahlivejších a najzodpovednejších. Držím palce aj do budúcna.

Joe, ako sa volá firma v ktorej pracujete? Menujte konkrétne, v čom spočívá spoľahlivosť a zodpovednosť tejto cestovky. V opačnom prípade tento vás príspevok nepovažujem za opodstatnený.

Dakujem

ADMIN

Zdravím, Jozef. Pošlite mi e-mail, kam Vám to mám napísať a dám Vám info, to nie je problém. 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi