CK DAKA

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či niekto nepozná CK DAKA a stránku morezliav.sk . Chcem si odtiaľ objednať zájazd ale neviem či je to dobrý nápad.

Strach a hrôza, pohroma, silná spomienka

Pre jozef terem
komentovany bol len ten treti prispevok, kde nebol mysleny majitel portalu dobrodruh ale majitel portalu more zliav, ktory predava zajazdy DAKA. uz chapate? majitel Daka a majitel More zliav je ten isty. pred tym predavali ine ck, ale potom si spravili daku. asi maju dostatok dat, po com tuzia kupci a tak im strikuju produkty, ktore sa dobre predavali inej ck. co tam potom, ze s cestovnym ruchom nemaju nic spolocne. tak tie zajazdy aj vyzeraju. ale oni predavaju a teraz zarabaju 2x.
2 v 1. lahke nie? nieje to ani neeticke, ani protizakonne, ale je to divné. a legálne.

Pi, 11. 04. 2014 - 12:04 - daka
Miroslav (bez overenia)

CK podla orsr funguje par mesiacov a podla ich ponuk su zaciatocnici cize bez skusenosti / majitel totozny s morezliav / asi by som si vybral nieco ine zo zlavovych portalov........... /upravene ADMINOM/

S touto cestovkou už nikdy viac. Sprievodkyňa, radšej tam ani nemusela Byt a to pivo mohla niekde doma v krčme piť.O ničom nepovedala skoro nič a ešte aj to malo čo povedala z papiera z poznámok ktoré mela rukou ako žiačka základnej školy napísané iba prečítala.A o tom, že si ráno radi dala predsavzatie, že to celé zabehne ani nehovorím.Úplne jedno jej bolo, či niekto stíha, ide, nejde alebo kde je.Totálny vrchol bol keď vyzberala vstupné o 40 kún viacej ako bola suma na lístku.Na otázku prečo sa mi otočila chrbtom akože to sa asi sama do sebou rozprávam.Nikdy viac s nimi a že profesionálna sprievodkyňa, ktorá ani len preukaz nemala a na záver ani len nepoďakovala a dovidenia ttiež nepovedala.Pani z CK tElefón nezdvyhaju, na maily nereagujú.Celkom jasné prečo..

Malá, mizerná cestovka (v BA). Dovolenka (polpenzia) s ňou bola asi najhoršia v mojom živote. Už cesta autobusom do Makarskej, aj späť:

WC sa nesmelo používať (síce často zastali), cez Maďarsko išli po najhorších malých cestičkách (asi kvôli ušetreniu na diaľničnom), až som dobitý, jak to natriasalo. Strava horšia, ako kedysi v školskej družine: na raňajky okrem paradajok žiadna zelenina, na večeru tiež žiadna zelenina, každý večer iba mäso, všetko príšerne presolené, najmä zlé, evidentne práškové polievky.
Izba sa nedala zamknúť...

Nikdy viac "zájazd" a o tejto cestovke nechcem viac ani počuť...

V termíne 15.7. - 19.7. 2015 som absolvovala zájazd do Beneluxu s CK Daka. Bol to už tretí zájazd s touto cestovkou. Zakaždým som bola veľmi spokojná, preto ma prekvapujú všetky tie kritické hodnotenia. Takže k zájazdu...cesta trvala asi 18-19 hodín s pravidelnými prestávkami, šoféri boli fajn, autobus klimatizovaný, niekedy až moc, ale stačilo šoférom povedať, že nám je zima a hneď klímu stíšili. Sprievodkyňa bola drobná staršia pani a od prvého momentu som z nej mala trošku obavy, či naplní moje očakávania (úroveň prehliadky, výkladu a podobne). Bohužiaľ sa viac naplnili tie obavy ako očakávania. Mala som pocit, akoby si pani sprievodkyňa ten výklad ani nepripravila a len ho ťahala z hlavy ako z chlpatej deky. Nehovorila vôbec plynulo, stále sa zasekávala a na veľa vecí potrebovala chvíľku, kým si spomenie. Takže asi po troch ťažko poskladaných vetách som ju prestala počúvať. Program bol pripravený celkom dobre, aj keď pár chybičiek to malo. Prvý deň hneď ráno nás vysadili pri Waterloo, keď všetko bolo ešte pozatvárané, takže sme si to mohli pofotiť len zdola spoza brány. Presunuli sme sa do Bruselu, kde väčšiu časť prehliadky mesta sme absolvovali len z autobusu. Z pešej prehliadky mám akurát ich pekné námestie, katedrálu a sošku cikajúceho chlapca. Sprievodkyňa nás povodila aj po nejakých uličkách, ktoré pre mňa nemali absolútne žiadny zmysel. 4 hodiny voľného času boli stratou času, keďže som ani nevedela kde a čo si môžem ísť pozrieť. Ten čas sa dal podľa mňa využiť aj na prehliadku tých miest, ktoré som skôr nevidela ako videla z autobusu, napr. európsky parlament alebo kráľovský palác. Potom sme sa presunuli k metru, ktorým sme sa odviezli k parku Mini-Europe. To mi zlepšilo celkový dojem z celého dňa. Druhý deň bol oveľa zaujímavejší, videli sme veľa pekných miest, hoci prehliadku Rotterdamu sme mali tiež len v autobuse, čo bola škoda. Tretí deň sme mali skvelú ochutnávku syrov, videli sme ako sa vyrábajú dreváky a prehliadka Amsterdamu tiež nemala chybu. Štvrť červených svetiel bola čerešničkou celého zájazdu :D Ešte k hotelom. Prvú noc sme boli ubytovaní v Ibis. Parádna izba, priestranná, čistá. Raňajky formou švédskych stolov. Podobne aj druhá noc v Campanile aj keď tu bola izba trošku menšia. Takže celkovo zájazd hodnotím veľmi pozitívne. Ak sa človek nenechá odradiť nezáživným výkladom, tento zájazd si na 100% vychutná. Mňa osobne viac nadchlo Holandsko než Belgicko a určite budem uvažovať nad zájazdom do samotného Holandska. Samozrejme cez CK Daka ;)

Boli sme s CK - Daka na Francúzskej riviere,maximalná spokojnosť, výborný vodiči,skvelý program
hotel v centre Cann,, za tie peniaze čo msme zaplatili,ušlo to. Skvelý sprievodca Lacko, meno som
zabudol,klobúk dole pred tým pánom, mal mesta nielen naštudované,ale ako hovoril, mal v nohách.
Mali sme dojem,že pán Lacko býva na celej riviere,bol milý,zábavný,ku každému znás mal kladný
vzťach,udržoval celý čas v autobuse veselú ,nenútenu atmosféru. Pôjdeme s touto cestovkou aj
nabudúce,ale budeme si želať tohoto pána. Doporučujem aj Vám,preverte si jeho kvality,vyriešil
zo smiechom vzniknuté problémi tak ,že aj mi sme si smiali sním. Chistáme sa najbližšie do Paríža,
pevne verím,že bude fajn.
Peter Kmeť s manželkou Líviou.

Naša skupinka môže danú CK len pochváliť... vďaka úžasnej sprievodkyni Alenke a skvelým šoférom bol ten zájazd nezabudnuteľný. Alenka nám spravila skvelý výklad a šoféri sa postarali,aby sme videli aj viac z mesta ako bolo v programe. Čo sa týka ubytovania, tak to v Paríži bolo super a v Blois no na jednu noc to bolo v pohode. Hlavne, že boli oba čisté s milým personálom. Raňajky sú len sladké, čo nám teda vôbec nevadilo a pochutili sme si. Určite pôjdem s cestovkou znova =)

Dobrý den, bol som tiež na horeuvedenom zájazde (Paríž a zámky na rieke Loire) a musím len súhlasit s príspevkom nado mnou. Zájazd bol velmi pozitívnym zážitkom a vdaka našej sprievodkyni Alenke (Jamnickej) som sa dozvedel (nie len) o Paríži velmi vela. Tento velmi milý a pozitívny človiečik nám všetkým spríjemnoval celú dobu zájazdu svojími vyčerpávajúcimi informáciami, profesionálnym a zároveň ludským prístupom. Ak sa aj prihodila nejaká nepredvídatelná situácia - všetko s kludom a s rozvahou vyriešila k našej spokojnosti. Ak sa vám podarí zájazd so sprievodkynou Alenkou, tak máte vyhrané a aj upršaný den sa rozjasní a privodí vám úsmev na tvári.
Čo sa týka ubytovania, tak v Paríži (vlastne kúsok od paríža) bolo celkom fajn - samozrejme v rámci možností (nečakajte Hilton). V meste Blois to bolo sice horšie, ale išlo len o prespanie - takže sa to dalo prekúsnut (izby boli velmi malé). Šoféri boli ochotní a robili pravidelné zastávky na čerpačkách, takže sa vlastne ani WC v autobuse používat nemuselo.
So zájazdom som bol velmi spokojný a vdaka našej sprievodkyni Alenke sa mi Paríž zapísala hlboko do srdca a už teraz uvažujem nad tým, že sa tam ešte vrátim (ak by sa podarilo znovu s našou usmievavou sprievodkynou).

Dobrý deň, v termíne 14.08.-17.08.2015 sme absolvovali s CK DAKA letecký zájazd do Londýna. V cene zájazdu mal byť transfér z letiska do hotela. Realita bola taká, že sme si sami individuálne museli z automatu na letisku cez platbu kreditnou kartou kupovať lístky na autobus a vlak z letiska, aby sme sa dostali na hotel. Podotýkam, že v pokynoch nebolo uvedené, že je nutné mať pri sebe kreditné karty, čo i veľa ľudí nemalo. Transfér z letiska do hotela stál 7 GPB, čo pri štvorčlennej rodine ako my, bolo spolu 28 GBP.
Hotel – v popise bolo uvedené, že hotel sa nachádza iba 20 minút vlakom od centra Londýna. Treba uviesť na správnu mieru, že len železničná stanica v štvrti Elstree Borehamwood sa nachádzala 20 minút peši od hotela. Následne cesta vlakom trvala 20 minút a následne cesta metrom do centra Londýna trvala ďalších 20 minút. Spolu teda cesta do centra trvala 1 hodinu a v piatok poobede v dopravnej špičke dokonca 1,5 hod.
Služby sprievodkyne Glonekovej Aleny:
Tu musím uviesť, že takýto neprofesionálny prístup som nikdy nezažila. Transfer z letiska na hotel prebiehal neuveriteľne chaoticky, pričom celá skupina bola bez vlastného pričinenia rozdelená na tri skupiny. Prvá skupina, čo si kúpili lístky na správny autobus a vlak a aj na ňho nasadli podľa inštrukcie sprievodkyne, druhá skupina, čo mali kúpené správne lístky a nestihli nasadnúť do autobusu (s nimi išla následne do hotela sprievodkyňa) a potom tretia skupina, ktorá si kúpila nesprávne lístky (lebo nemali pri sebe platobné karty) a zostali na letisku bez sprievodkyne a nakoniec sa museli dopraviť na hotel taxíkom. Sprievodkyňa nevedela, aké lístky treba kúpiť, aké sú množstevné zľavy, nepoznala cestu na hotel, ani nevedela, kde sa hotel nachádza. Nebyť prítomnosti p. Pavla z Bratislavy, ktorý vedel perfektne po anglicky, by sme sa na hotel asi vôbec nedostali. V podstate p. Pavol musel nedobrovoľne prevziať funkciu sprievodcu, pretože sprievodkyňa bola totálne neschopná a predpokladám, že v Londýne bola letecky prvýkrát. Ja som v Londýne bola tentokrát po druhý raz, pričom prvý krát som bola na takomto leteckom výlete s CK Satur, čiže viem porovnať, ako má fungovať sprievodca. Každopádne mojou záchranou bolo to, že už som v Londýne bola, mala som pri sebe mapy mesta i metra a vedeli sme sa s manželom orientovať. Po prvom katastrofálnom dni sme sa (a nielen my) od sprievodkyne oddelili a plánovali si program sami.
Sprievodkyňa nás neinformovala o možnosti skupinových zliav pri nákupe vstupeniek do napr. Windsor, Tower, London Eye a taktiež neinformovala napriek mojím dotazom o možnosti family balíkov. Taktiež boli možné prednostné vstupy skupín osôb bez čakania, čo sme zistili až následne. Nevedela nič. Taktiež, keď sme prišli na hotel a zistili sme, že moja izba s manželom a izba našich dvoch neplnoletých dievčat nie sú veľa seba, ale o poschodie vyššie a trvala som na výmene izby, toto sprievodkyna nechcela riešiť a musela som si to vyriešiť sama priamo na recepcii hotela.
Sprievodkyňa nerešpektovala základné ľudské potreby, ako je toaleta, možnosti občerstvenia a oddychu. Ak potrebovala zrealizovať svoju potrebu, hľadala WC len pre seba s tým, že ona už nevydrží a že to nebude dlho trvať a až po mojej apelácii, že viacerí potrebujeme toaletu, sme sa zastavili a išli sme na WC. Podobne to bolo pred Buckinghamským palácom, kedy nás sprievodkyňa nechala samých, nevedeli sme kde je a naraz sa objavila s kávičkou v ruke a museli sme ju čakať (tiež by sme si radi dali kávičku).
Stále nám dávala rozchody, pričom nás neiformovala o možnostiach občerstvenia, alebo zaujímavostiach v okolí. Nič sme sa nedozvedeli o histórii monarchie, ani o miestach, ktoré sme navštívili, jej cieľom bolo čo najrýchlejšie dať rozchod. Pri Toweri nás nezaviedla ani k vstupu, hneď po vystúpení z metra bol rozchod na tri hodiny a žiadnu informáciu o Tower of London a jeho zaujímavostiach sme nedostali.
Ja som si zájazd cez cestovnú kanceláriu kúpila preto, aby sa naše dcéry čo najviac dozvedeli o Londýne, histórii Británie a pamatihodnostiach a čakala som kvalitu, akú som ja zažila s CK Satur „Londýnske naj“ so sprievodkyňou Marianou Hozlárovou (cena bola porovnateľná). Bohužial nič z môjho očakávania sa nenaplnilo, naopak väčšiu nočnú moru som ešte nezažila. To som si mohla kúpiť letenky a objednať hotel cez booking a vyšlo by ma to podstane lacnejšie ako tento pobyt. Pretože žiadne ostatné avizované služby (okrem hotela a leteniek) sme nedostali. Keby sme si nezorganizovali sami výlet do Windsoru, tak s najväčšou pravdepodobnosťou by sme sa tam nedostali, lebo spriedkyňa sa venovala druhej skupine, ktorí deň predtým zostali visieť na letisku a tým pádom nestihli piatkový poobedný Londýn a museli ho absolvovať v sobotu, kedy my sme išli do Windsoru. Ďalší program sme si plánovali sami okrem cesty z hotela do centra Londýna, kedy sme išli spolu ako skupina. Chaos bol i v kupovaní lístkov na vlak a metro pričom sme si to museli riešiť sami, lebo neprofesionálnym rozhodnutím sprievodkyne by sme mali napokon jeden skupinový lístok pre 23 ľudí, čo by predstavovalo riadny chaos.
To čomu som sa chcela vyhnúť - celú cestu si zorganizovať a naplánovať sama a spoľahnúť sa vo všetkom na sprievodkyňu a cestovnú kanceláriu, tak tomu sme sa s manželom nakoniec nevyhli a v záujme spokojnosti našej i našich dievčat sme si celý ďalší pobyt organizovali sami. Videli a zažili sme všetko, čo sme chceli, čo sa o väčšine účastníkov zájazdu nedá povedať a predpokladám, že reakcií na zájazd bude viac. Ešte nikdy som nepísala žiadnu recenziu na pobyt, alebo hotel, alebo dovolenku a to už mám precestovanú celú Európu a veľkú časť zvyšku sveta. Ale toto bola taká katastrofa, že to píšem najmä preto, aby cestovná kancelária v budúcnosti nevystavovala traume ľudí, ktorí nikdy v živote neboli v Londýne a nevedia anglicky, pretože na sprievodkyňu sa spoľahnúť vôbec nedalo.

Prispevok zmazaný, nebola v ňom žiadna konkretna informácia. Chýba - miesto, hotel, termín. 

ADMIN

Dobrý deň. Tak veľmi som sa tešila na tento zájazd. A taká sklamaná a znechutena som sa Z neho vrátila. Akože prvý deň totálne znechutena . Akože welcom drink pol litrová neperliva minerálka? Veľa ľudí, ako aj ja som sa spoliehala na vankúše a realita - žiadne sme nedostali lebo sa minuli! Ako môžete robiť zájazd a neskontrolovat si zásoby!? Mať zbytočne cez 3 hodiny rozchod pri Notre dame - načo? Boli sme zničený z nočnej cesty a celé doobedie stráviť na tomto mieste katastrofa. Ďalší deň bol super aj keď sme čakali cca hodinu V rade do Versailles zámku lebo sme prišli neskoro , večer plavba loďou po Seine. A odtiaľ namiesto toho aby sme si počkali cca 15 min kým sa rozsvieti eifelovka tak sme išli na hotel. Dôvod, boli sme ubytovaný V 2 hotelochtak aby šoféri dodržali prestávku a jedna pani si na Seine urobila úraz tak kvôli nej sme videli rozsvietenu eifelovku len Z autobusu. Pár ľudí síce zostalo na vlastné náklady na nočnom Paríži, ale akože zaplatiť 80 eur za taxík 5 km od hotela a kvôli zlým informáciam prísť na hotel namiesto O cca pol noci až O druhej je trošku dosť! A O účte za telefón ani nehovoriac. Tretí deň bola na pláne eifelovka. Ďalšie sklamanie. Stojíme 1 a pol hod V rade na lístky na výťah a keď sa dostaneme konečne na radu,tak lístky sa predávajú len na druhé poschodie lebo tretie bolo cca na hodinu uzatvorené. Akože keby som toto vedela tak namiesto státia V rade idem na druhé poschodie pešo a tú hodinu stojím V rade na lístky na tretie poschodie. Nehovoriac O tom že nám mohla sprievodkyňa kúpiť lístky pre skupinu dopredu a nečakali by sme tak dlho V rade. Strašne som sklamaná zo zájazdu. Radšej som mohla dať na kamoškine rady a ísť do Paríža na vlastnú päsť!

Vážená p. Júlia,
Cestovná kancelária DAKA poskytuje pre svojich klientoch na dlhších trasách DARČEK vo forme nafukovacích cestovných vankúšov, štupľov do uší a tienidla na oči. Je zrejmé, že na tieto malé výhody si naši klienti už akosi automaticky zvykli. Mrzí nás ale, že na danom zájazde tento darček chýbal. Rovnako welcome drink vo forme nealkoholického nápoja - fľaša vody, je darčekom od prepravcu pre klientov cestovnej kancelárie. Oba tieto malé bonusy majú aspoň trochu prispieť k zlepšeniu komfortu cestovania autobusom na dlhú vzdialenosť. Hoc nás skutočne mrzí, že sme nemohli zabezpečiť cestovné balíčky pre našich klientov na tomto zájazde, myslíme si, že darček zo strany CK nemôže byť predmetom sťažnosti. Typ welcome drinku je na rozhodnutí dopravcu, no aj my si myslíme, že minerálka je na cestovanie najlepšou voľbou.
K programu zájazdu: prvý deň po nočnej jazde je samozrejme ešte náročnejší na psychickú aj fyzickú stránku klientov. Sprievodkyňa po príchode do centra mesta previedla klientov po ostrove Ile de la Cité s výkladom a následným usmernením klientov na možnosti strávenia rozchodu v dĺžke 3,5 hod., ktorý mohli klienti stráviť individuálnou prehliadkou pamätihodností na ostrove (kaplnka Sainte Chapelle, katedrála Notre Dame, výstup na jednu z veží katedrály, väzenie Conciergerie, archeologická krypta, nákupy suvenírov v Latinskej štvrti, obed, oddýchnutie si v jednom z parčíkov pri katedrále). Možností na strávenie času rozchodu na prehliadku pamätihodností podľa vlastných preferencií a výberu, si myslíme, že bolo dosť. Klienti väčšinou podotknú, že program je tak nabitý, že nemajú čas vychutnať si atmosféru tohto starého a krásneho miesta.
Príchod do Versailles nasledujúci deň bol o 9.00 kedy otvárajú túto pamiatku. Klienti mali zakúpené Museum passy, preto čakali len na odbavenie a prechod do zámku cez skener. Vzhľadom na to, že (nielen túto) pamiatku v Paríži navštívi denne niekoľko tisíc turistov je samozrejmé, že sa pred pamiatkou tvoria rady. Tvrdenie, že klienti prišli k zámku neskoro je neopodstatnené.
Večerný odchod na ubytovanie po plavbe po Seine z prístaviska bol plánovaný presne tak ako bolo uvedené v oficiálnom programe zájazdu, ktorý si klientka zakúpila. Klientka spomenula úraz, ktorý sa stal počas plavby po Seine inej klientke CK a ktorý bol zároveň aj jedným z dôvodov odchodu autobusu na hotel po ich absolvovanej plavbe. Ďalším dôvodom bola zákonná bezpečnostná pauza medzi jazdami šoférov. Naša CK rovnako ako naši dopravcovia dodržiavajú medzinárodné rovnako ako aj Slovenské predpisy a zákony. Vzhľadom na trvanie tejto pauzy musel autobus po absolvovaní plavby odísť čo najskôr na hotely a odparkovať aby nebol narušený program nasledujúceho dňa tým, že by klienti museli tráviť ráno čas na hoteli namiesto v meste, kde by ich autobus prepravil až po dokončení tejto pauzy. Bohužiaľ aj úrazy a poistné udalosti sa na zájazdoch stávajú a treba ich aktuálne riešiť. Stačí si len predstaviť, že v koži zraneného môže byť on sám.
Klientka sa zmieňuje, že pár ľudí zostalo vo večernom Paríži. Áno, vieme, že títo 6 klienti zostali na vlastnú žiadosť v centre a po porade a usmernení sprievodkyne sa na hotel prepravovali metrom a vlakom RER. Sprievodkyňa klientov upozornila, že vlaky RER v noci nepremávajú a klienti sa musia do spoja na poslednom úseku trate dostať ešte pred 24.00 hod., rovnako že stanica RER vlaku je od hotela vzdialená 25 min chôdze a že im odporúča vziať si taxík, keďže oblasť ani cestu klienti nepoznali. Aj napriek relatívnej zložitosti vlastnej prepravy na hotel s týmto daný 6 klienti súhlasili. Sprievodkyňa navyše počas plavby po Seine išla s jednou klientkou z tejto partie (ktorá plavbu neabsolvovala) do stanice metra a podrobne jej trasu, kúpu lístkov a spôsob prepravy vysvetlila. Keďže ale partia klientov neprišla na poslednú trasu vlaku RER v určenom čase, vlaky už nepremávali, preto si museli klienti na túto cca. 5 km trasu vziať taxíky (2 autá po 40 Eur).
Čakanie na výstup na Eiffelovu vežu je ošemetná záležitosť. Eiffelova veža je jedným zo symbolov hlavného mesta Francúzska, je preto veľmi často navštevovaná. Dĺžka pobytu na jednotlivých poschodiach veže nie je nijako časovo limitovaná a preto veľmi často dochádza k tomu, že sa 3. poschodie na určitú dobu uzatvorí, kým časť ľudí nezíde a uvoľní sa miesto pre ďalších návštevníkov. Na toto boli klienti našej CK sprievodkyňou upozornení. Myslíme, že každý uzná, že nikto z nás nie je prorok a nemôže vopred určiť kedy sa z tohto dôvodu 3. poschodie uzatvorí a rovnako následne otvorí. Naši klienti dostali informáciu, že výstup na 2. poschodie pešo je síce fyzicky náročnejší ale vždy rýchlejší ako vyvezenie sa výťahom. Rovnako zakúpenie skupinového lístka nie je možné, keďže by takto celá skupina klientov musela vystúpiť na Eiffelovu vežu len výťahom, pričom sa vstupné platí vopred na účet a všetci klienti musia byť fyzicky prítomní v daný čas pri vstupe pre skupiny. Týmto by sme nemohli aktívne reagovať na situácie vzniknuté počas zájazdu. Máme informácie, že klienti mali dostatok času na vystúpenie na Eiffelovu vežu v čase ich voľného programu počas posledného dňa v Paríži, no za množstvo turistov, ktorí chcú pamiatky navštíviť CK naozaj nemôže zodpovedať.
Je nám ľúto, že zájazd nesplnil očakávania klientky. Sprievodkyňa nám potvrdila, že pani klientka počas trvania zájazdu alebo počas transferu na Slovensko nevyjadrila žiadnu sťažnosť a ani nevyjadrila svoje sklamanie okrem toho, že spomenula, že je jej ľúto, že nevidela večernú Eiffelovku.
S pozdravom.
Cestovná kancelária DAKA

Bola som s CK Daka na levandulovych dnoch v Tihani pri Balatone a nie je nic co by som im vytkla, sofer siel vyborne, sprievodkyna bola vyborna.
Po tejto skusenosti ich mozem len odporucit.

Pán ADMIN asi nevie čítať. Prečo ste zmazali náš príspevok? Že "nebola v ňom žiadna konkretna informácia. Chýba - miesto, hotel, termín" ???.. Takže ešte raz v čase napísania prvého príspevku, ktorý nám pán admin zmazal sme boli na zájazde v PROVENSÁLSKU (miesto), a práve sme dorazili do hotela Premiere Classe v Marseille (hotel). Vyjadrenie na hotel, že pomoooc :))) konkrétne znamenalo náš prvý dojem z hotela, ktorý bol ešte horší ako sme čakali, aj keď sme sa na to pripravovali. Tento hotel je "dobrý" tak max. na jednu noc určite nie na tri.

Pre účastník zajazdu, pán Admin čítat vie.... 

Aj tento váš príspevok je uplne o ničom. Zase žiadna smerodatna informácia pre ostatných čitatelov. Si láskavo po sebe prečítajte, či to čo píšete aj má nejakú informáčnú hodnotu, z čoho by mohli iní ťažiť ponaučenie a vyvarovať sa negatívnym skúsenostiam....

Admin

 

To je uz na ludoch ci je to pre nich uzitocna info alebo nie. Hotel je proste hrozny. Taka bola nasa skusenost. Dost nam to pokazilo dojem z dovolenky.

Zucastnila som sa na Francuzskej riviere v termine 28.08. - 01.09 musim napisat ze to splnilo moje ocakavanie. Sprievodkyna Marcelka bola perfektna... Cely zajazd davam na 1*( program, pocasie, sprievodkyna, kolektiv, soferi, ubytovanie).. Ck Daka budem vsade len odporucat . Dakujem krasne za zazitky ktore som si zobrala zo zajazdu. Alenka D.

Pridávam sa k recenzii Alenky. Moje dojmy z celého zájazdu sú veľmi pozitívne. Skvelá sprievodkyňa Marcelka, výborní a ústretoví šoféri a aj celé osadenstvo autobusu bolo na 1. Vekové zloženie bolo rôzne. Boli tam mládežníci, mladšie i staršie páriky, rodiny s deťmi, ale aj veľmi vtipný pán s manželkou, ktorý práve na zájazde oslavoval 60-tku. Rozumeli sme si, mnohí sa spriatelili. Program zájazdu mi úplne vyhovoval - spoločná poznávacia časť a potom voľný program buď pri mori alebo podľa vlastného uváženia. Sprievodkyňa veľmi fundovaná, milá, množstvo informácií poskytla. Neboli to len odmemorované frázy, prípadne prečítané z papiera. Bolo vidieť, že Francúzsko jej jej srdcovkou. Milo prekvapená som bola čo sa týka ubytovania a raňajok. Ubytovanie bolo na takýto poznávací zájazd, kde sa chodí len prespávať, vynikajúce. Izby priestranné, toaleta a kúpeľňa takisto. Denne upratované a čistulinké. Raňajky boli aj slané, aj sladké. Veľmi dobre padla aj praženica a pečená slanina. Výborné pečivo, rôzne džemy, nutela, dva druhy masla, jablkové pyré, musli, jogurty, káva, čokoláda, čaj výborné džúsy... Fakt môžem len odporúčať. Ja som bola nadmieru spokojná.

Dobrý den, tiež som absolvoval tento zájazd (Francúzska riviéra) a kludne sa podpíšem aj pod vyššie napísané komentáre (Alenka/Anka). Najprv som mal trošku obavy z pomerne dlhej cesty autobusom, ale dalo sa to celkom pohodovo zvládnut - inak perfektní šoféri robili pravidelné polhodinkové zastávky na čerpačkách (cca každé 3 hod.). Ubytovanie bolo naozaj bezchybné, až ma to samého milo prekvapilo (u takýchto typoch poznávacích zájazdov to nebýva zvykom), izby boli čisté - pomerne priestranné a sprchový kút + wc mali až nezvykle štandardné rozmery. Ranajky boli chutné a bolo možné si vybrat aj zo sladkého, ale aj zo slaného (2 druhy masla, praženica, orestovaná šunka a výborná chrumkavá bageta). K programu zájazdu nemám čo vytknút, všetko bolo perfektne zvládnuté - 1. den v Nice, 2. den v Cannes a 3. den Monaco a Monte Carlo (doobeda a poobede prehliadka mesta a pamatihodností, hrady + múzeá, poobede volná zábava a kúpanie sa v mori - každý den na inej pláži :-) ...mnam). No a teraz to najdoležitejšie ...a to je sprievodca zájazdom, my sme mali štastie na velmi príjemnú a skúsenú sprievodkynu Marcelku Korimovú, ktorej touto cestou ešte raz dakujem za užitočný výklad a rady po celý čas zájazdu :-) . Cesta naspat na SK mi pripadala polovičná, tak rýchlo ubehla. Ja som bol so zájazdom nadmieru spokojný a tak možem túto cestovku vrelo doporučit aj ostatním. Nemám dovod sa na Francúzsku riviéru s CK Daka znovu nevrátit. Takže v budúcnosti sa tam zase niekedy vypravím.
Ivan ze Skalice

Zucastnila som sa poznavacieho zajazdu do Beneluxu dna 11.9.2015 az 15.9.2015. Bola som velmi spokojna.Zajazd dobre zorganizovany, sprievodca Alex mily a ustretovy, dobre informovany o pamiatkach a zaujimavostiach. Trochu problem so autobusom poslali nam nahradný a nepacilo sa mi prestupovanie. A tiez darceky uvedene v letaciku sa kazdemu neusli. Inac vyjadrujem spokojnost a dakujem CK Daka za pekny zazitok. Maria

S touto CK už nikdy viac. Zúčastnili sme sa na poznávacom zájazde v Provensálsku. Krajina a miesta, ktoré sme navštívili nádherné ale to je asi tak všetko. Program, ktorý majú v popise zájazdu nezodpovedá realite. Takýto zájazd ponúkali aj iné ck no my sme si vybrali práve túto hlavne z toho dôvodu, že mali v programe 3x kúpanie v mori. Reálne sme sa kúpali jeden krát. Časový harmonogram tiež veľmi nelogický. Sprievodkyňa nepríjemná a neochotná. K hotelu sa ani nebudem vyjadrovať. Taktiež v popise bolo, že odchod na Slovensko v neskorých večerných hodinách čo reálne bolo o 18.00. Bola to škoda lebo posledný deň sme boli v Monacu, ktoré bolo naozaj nádherné ale nedalo sa za ten čas stihnúť všetko čo bolo naplánované. Museli sme si vybrať či chceme vidieť mesto - staršiu aj novú časť alebo sa kúpať v mori. Napriek tomu, že v popise zájazdu uvádzajú, že v Monacu je na pláne kúpanie na najznámejšej monackej pláži Larvotto, sprievodkyňa nám hneď po príchode do Monaca oznámila, že táto pláž je príliš ďaleko a teda to nestihneme, že nám ukáže nejakú mini pláž bližšie. Pritom by stačilo keby sme tam boli o 2 hodiny dlhšie.... a mnoho ďalších vecí, ku ktorým je škoda sa vyjadrovať. Naozaj musím povedať, že jediné čo nám kazilo dojem zo zájazdu bola táto ck od prístupu sprievodkyne, ktorá asi zabudla, že je v práci cez hotel, ktorý stále využívajú napriek tomu, že sami uznali, že je nevyhovujúci až po časový harmonogram.

Ak plánujete výlet do Provensálska určite odporúčam ale buď s inou ck alebo na vlastnú päsť.

Skvelý zájazd, bohatý na dojmy a zážitky!Úprimný obdiv patrí sprievodkyni pani Marcelke, ktorá nás zasvätene previedla krásami Provensálska, ktorá šikovne dokázala vybaviť vstup aj do masovo obliehaných objektov a napriek časovo náročnému programu nestrácala trpezlivosť a láskavý úsmev.K úspechu zájazdu významne prispeli obaja vodiči autobusu, svojou skúsenou jazdou nám umožnili uvidieť zaujímavosti, ku ktorým by sme inak ťažko dostali. Maja

ZMAZANE

Príspevok porušoval kodex Fóra....

Vazeny anonym Zet007,

dovolte aby sme Vas informovali, ze portal MoreZliav.sk je dlhodobo 4. najsilnejsi zlavovy portal na Slovensku a preto sme si ho vybrali pre exkluzivnu spolupracu.

Pocty su samozrejme realne o com svedci aj mnozstvo nasich zakaznikov a realizovanych zajazdov.

A co sa sutazov tyka, kazdu cenu, ktoru sme ako CK venovali sme odovzdali konkretnemu vitazovi, preto Vas prispevok povazujeme za nekalu hru konkurencie, kedze sa zial neviete ani podpisat a vobec sa netyka nasich zajazdov, len narazate na jedneho z nasich obchodnych partnerov.

Dakujeme za pochopenie.

S pozdravom,
Cestovna kancelaria DAKA

ZMAZANE

Príspevok porušoval kodex Fóra....

Pre Zet007: skús nám prosím objasniť podstatu tvojich príspevkov...

Inak povedané, prečo tu riešiš zlavovy portal MoreZliav.sk, ked toto je Forum o cestovnych kanceláriach a o tom, či poskytli kvalitne služby svojim zákazníkom alebo naopak, nesplnili, to čo slubovali.

Dakujem za objasnenie

ADMIN

Viktor tvoj príspevok je zmazaný ako nevhodný.

Vyjadrovať sa ku kvalite cestovky môžu u nás vo Fóre tí, ktorí s touto cestovkou už aj niekde boli.

ADMIN

Ďakujem za vyjadrenie. Nerozumiem ale tomu, prečo bol môj príspevok nevhodný. Beriem to ako neúmernú cenzúru, pretože som nenapísal nič, čo by nebolo pravdou. Či chceme kryť cestovku, ktorá funguje ako funguje?

Viktor, v tomto Fore je "xy" cestovnych kancelárii, nerozumieme ale ako redakcia tomu, prečo ste mali nutnosť sa vyjadriť práve k činnosti tejto CK, keď ste s nou nikdy nikde neboli. Okdiaľ teda viete ako funguje, na základe akých skúseností sa chcete vyjadrovať kriticky? Ak by ste bol vy na našom mieste, nepripadal by vám celý príspevok minimálne divný? 

Ale v poriadku, ak máte pocit, že ide o neúmernú cenzúru, zverejnite svoj príspevok opäť a nezmažeme ho. Je tu však jediná podmienka. Pod tento príspevok sa oficiálne podpíšte /identifikujte/, nevystupujte ako anonym. My odmietame za tento váš príspevok niesť zodpovednosť a za prípadné námietky a následky zo strany CK si neste zodpovednosť vy sám.  

Dakujem za pochopenie, ADMIN

 

Ďakujem za vyjadrenie, Jozef. Chápem, že si to "nechcete vziať na triko". O tejto cestovke viem viac ako dosť a nie som majiteľom inej cestovky, na čo možno máte podozrenie. Príspevok som napísal dosť slušne a diplomaticky, keby som bol úplne otvorený, tak by som ľudí rovno varoval, aby si tam nikdy nič nekupovali. Neviem, na koľko cestoviek vám chodí toľko negatívnych ohlasov ako na túto, to už posúďte sami. Svoje celé meno som nepísal, lebo majiteľ CK Daka má veľa nepriateľov a vie aj robiť aj veľmi zle, keď sa mu niekto znepáči. Nemám chuť sa s ním naťahovať.
Predpokladám však, že tak ako sa tu riešili problémy s CK Toyo, tak sa raz budú riešiť ohľadne CK Daka. Fungujú totiž veľmi podobne a ten istý človek bol súčasťou oboch.

Ja už to tu teda nebudem riešiť, chcel som len ľudí slušne upozorniť, myslel som, že na to bola táto diskusia založená - niečo v tom zmysle som niekde čítal - aby sa ľudia vyjadrovali dopredu, nie až potom, keď už niekto krachuje.
Želám príjemný zvyšok dňa.

este dokoncim aj ked moje prispevky boli zmazane, ale pytal si sa preco tu riesim zlavovy portal more zliav...no riem ho tu preto ,lebo ak si precitas prvy post tak anonym sa pytal na skusenosti s CK Daka a more zliav...tak som mu odpovedal

Vazeny anonym Viktor a Zet007,

dovolte aby sme sa vyjadrili k Vasim prispevkom, ktore mali cielit k poskodeniu Cestovnej kancelarie DAKA. V prvom rade naozaj nerozumieme, ze sa nedokazete podpisat a predstavit svoju identitu. Vyjadrujete sa k nasej CK, s ktorou podla vsetkeho nemate ziadnu realnu skusenost. Radi by sme Vas informovali, ze nasa CK za svoju kratku 2 a pol rocnu historiu mala uz takmer 15 000 klientov, ktori mali moznost navstivit najvacsie Europske metropoly. Pisete tu o negativnych ohlasoch, ktore su vo velkej mensine v porovnani s pozitivnymi. Mame mnozstvo spokojnich klientov, ktori si cenia najma nase benefity, ktore doteraz neponukali ziadne standardne CK. V prvom rade ide o to, ze u nas klienti vzdy vedia dopredu v akom hotely budu ubytovany a s akym autobusom, pripadne lietadlom pojdu na zajazd. Nieco podobne doteraz nebolo nikdy zvykom u ziadnej CK. Okrem toho u nas klienti dostavaju na zajazde vzdy rozne benefity. Od welcome drinku pri jednodnovych zajazdoch az po travel kity (nafukovaci fankusik, skraboska na oci a stuple do usi), dazdniky na zapozicanie, krizovky na prijemnejsiu cestu a vedomostnu sutaz na zaver o USB kluc... Vyhod ponukame teda naozaj vela a ceni si to mnoho nasich zakaznikov.
Je pre nas naozaj velkou urazkou ze nas porovnavate s CK Toyo Travel, kedze u nas neexistuje platba po termine, vsetky nase zavazky si platime vopred, aktualne mame zaplatenu zalohu za hotely za takmer vsetky terminy v roku 2016! Podla nasich informacii ine CK platili za hotely v poslednej chvili co urcite nieje nas pripad.
Budeme radi, ak uvediete konkretne priklady kde sme nasich klientov poskodili, kedze podla Vasich prispevkov ide len o nekalu hru konkurencie ktoru budeme musiet zial riesit s nasim pravnikom.
Cestovna kancelaria DAKA je na trhu sice kratko, a to 2 a pol roka, ale vsetky problemy ktore vznikli riesime okamzite a aktualne sme jednoznacne jeden z najvacsich predajcov poznavazich zajazdov na Slovensku a az do osudneho piatku 13. sme predavali najviac poznavacich zajazdov do Pariza na ktory sa najviac specializujeme, o com informovali aj velke media, ako napr. tu: http://ekonomika.sme.sk/c/8076538/turisti-su-pre-pariz-doleziti-nosia-mu-miliardy.html

Dakujeme za pochopenie a v pripade zaujmu o dalsiu diskusiu budeme radi, ak prezradite Vase ctene mena, aby tato diskusia bola vecna...

Prajeme Vam vsetko dobre.

S pozdravom,
kolektiv Cestovnej kancelarie DAKA

P.S.: Este by sme radi doplnili ze Cestovna kancelaria DAKA a CK Toyo travel nemalo nikdy nic spolocne a taketo porovnanie nas velmi uraza. Nasa CK vznikla prave preto, ze CK Toyo travel porusoval dohody s nasim hlavnym partnerom a to zlavovym portalom MoreZliav.sk...

Pekná reklama vlastnej CK, to čo ste napísali :) Neviem, kde ste prišli na to, že pozitívne ohlasy vysoko prevyšujú nad negatívnymi, čítali ste túto diskusiu?
Pohoršujete sa nad tým, že vás niekto spája s CK Toyo. Nebol váš "hlavný partner" MoreZliav.sk "hlavným partnerom" CK Toyo od jeho vzniku? A nie je konateľ vašej CK a konateľ vášho "hlavného partnera" MoreZliav.sk ten istý človek? Tak to aspoň hovorí obchodný zákonník. Nazývať sám seba svojim hlavným obchodným partnerom je naozaj zaujímavé.

Nejde o očierňovanie, toto je diskusia o serióznosti jednotlivých cestoviek. A máme demokraciu, tak každý snáď môže vyjadriť svoj názor či pochybnosti. Verím, že s tým súhlasíte.

A tuším ste zabudli napísať svoje ctené meno.

Dobrý deň,
zúčastnili sme sa s manželom zájazdu do Monaka a sme veľmi spokojní. Pán sprievodca Laci bol veľmi dobre pripravený, bol ústretový a cestu nám spríjemňoval aj svojím humorom. Silvester hodnotíme na jednotku s hviezdičkou. Myslím, že píšem aj za veľa ostatných účastníkov zájazdu.Samozrejme našli sa aj také osoby, ktoré znepríjemňovali nielen úžasnému sprievodcovi a šoférom cestu, ale aj nám. Čím viac sa im snažili vo všetkom vyhovieť, tým viac boli nepríjemnejšie. Ale mi sme si zájazd nedali pokaziť. Ešte raz veľké ďakujeme.Určite odporúčame túto cestovku aj pána sprievodcu.

Tak sme to skúisili a žial tak úplne nevyšlo, ale poporade.
Začalo to rezerváciou miest v buse. Zrušili nám ju, posunuli ďalej do busu, na druhej strane ale ochotne priznali chybu a vrátili peniaze (resp. asi vrátili, zatiaľ som to nekontroloval:). Dostali sme teda iné miesta, žiaľ podľa nákresu, ktorý neodpovedal autobusu v ktorom sme cestovali. Naše miesta už boli obsadené. V buse zostávali ešte dve hneď oproti dverám, tak sme sa presunuli tam. Z nejakého dôvodu však boli miesta skrátené, čo pri mojich bezmála 190cm a vidine 18 hodín spúšťalo maják a dilemu, či na cestu späť neminieme 200 eur na letenky:). samozrejme wc nefungovalo a sedadla sa nedali sklopiť. Cesta bola síce zloba, ale nakoniec sme sa dočkali a zlámaní vystúpili v Roterdame. Kde prišlo druhé a hlavné ndpč. V Bratislave sa nám ospravedlnil sprievodca, ktorý kvôli osobným dôvodom nemohol ísť s nami s tým, že v holandsku nás bude čakať iná sprievodkyňa, s ktorou si to užijeme. Užili sme si to, aj keď nie vďake, ale skôr napriek nej.
Na úvod pani vzdychla a oznámila nám, že nikdy nechcela robiť silvester, že to je divoké a .... toho vzdychania bolo potom za celý výlet ešte požehnane.
V programe bola písaná autobusová prehliadka roterdamu, čo sme nepochopili evidentne správne, lebo napriek tomu, že nebol žiaden ranný dlhší rozchod na nejakých umývarkach (v buse len štandardné 20minutové cikpauzy) znamenalo, že po 18 hodinách v buse bez miesta na nohy ideme na 3 hodinovú prechádzku mestom. kde sme každých 500 metrov stáli a čakali sa (predsa len 65 ľudí s vekovým priemerom cca 25 nebude chodiť ako húsenica za zdvihnutým dáždnikom). a čakali a čakali... to sme sa ešte snažili chápať a počúvať. Mnohé bolo naozaj zaujímavé, mnohé žial ani tak úplne nie. (ok, vec názoru).
potom cesta vlakom do vedlajšieho delftu. lístky si kupoval každý sám, lebo sa to vraj inak nedá (nviem, ale vzhľadom na to, ako sa v tej krajine dalo všetko, tak pochybujem). takže ďalšia čakačka a počítanie na stanici (ktoré samozrejme nevyšlo:D). následne cesta do delftu, vzhľadom na jemný chaos to ani nedali všetci do prvého vlaku :). v delfte sa už ľudia len začali pýtať kedy a kde máme byť a prehliadku ignorovať.
Z delftu do haagu - ďalšia autobusová prehliadka na nohách niekedy večer okolo 5-6tej. Niektorí boli už z Delftu dostatočne silvestrovsky naladení, takže z busu len vypadli a išli vlastnou cestou. Po haagu hore-dole sme sa vrátili k busu, kde to všetci nedali. Chalani na sra.ky volali tretiemu, ktorý bol v buse, že sa o nich nepostaral (:D) a že sú v mcdonalde. to žiaľ sprievodkyňa vyhodnotila tak, že to musí byť mcd pri ktorom bola jedna z ďalších čakačiek na druhej strane centra a vybrala sa pre nich. a my sme čakali a čakali.. aj keď 10 z 10tich nás by ich tam kľudne nechali, čo konieckoncov ožratí ziapali do telefónu aj oni sami.. nakoniec ich zázrakom našli a o nejakej 10-11 večer sme konečne boli ubytovaní v goude. hotel povedzme že fajn, vypnuté radiátory a tenké steny pri tej únave vlastne ani nevadili.
Druhý deň podobný.. stánie každých 15 minút, zmätené, miestami uponáhľané pri "dobiehaní času" .. v amstri už neviem, to sme sa len spýtali kde bude bus parkovať a zdrhali po vlastnej osi.
Diskusia o odchode sa nekonala.. z amstru sme mali odísť medzi 1 a 2hou v noci, ale sprievodkyňa nepripustila inú možnosť než o jednej. Aj keď to bolo náročné, dali sme to. My a asi polovica autobusu :). Už nás čakal šofér a sprievodkyňa a vydali sme sa na cestu silvestrovským amstrom. cca polhodinu šlapania niekam do márie, lebo autobus pre nás pristaviť na dohodnutom mieste nebolo možné. čo bolo horšie, tak po nastúpení si to autobus zamieril priamo na dohodnutý meeting point pre ostatných. Ani slovko ospravedlnenia, ani náznak, že tam môžeme počkať, lebo veď prídu pre tých,čo majú na háku.
Posledný deň tiež celkom šou, o 12tej prehliadka kúpania v scheveningene. parádna vec, nech už vám povie sprievodca čokoľvek, určite chodte. Naša to žial opísala ako vytrvalostné preteky v silných ľadových prúdoch. V reáli sa celé rodinky dve hodiny šantia na pláži v plavkách na ľudovky a potom vbehnú do mora a vybehnú von. celé to trvalo asi minútu :D. vtipné na tom ale bolo, že autobus musel opäť stáť 9 hodín (vraj lebo nás viezol z amstru v noci:). väčšina busu s tým nepočítala, decká boli po amstri už úplne na mizine a každý chcel len spať a viezť sa domov. takže 9 hodín na pláži v haagu na nový rok. pekná, nuž ale.. decká ešte prosili, či môžu aspoň zostať v buse spať, čo sa samozrejme "nedá".
cesta späť prekvapivo lepšia ako cesta tam (únava si vybrala svoje) a šoféri celkom švihali, takže v pohode. drzé bolo len lúčenie sprievodkyne, ktorá si zájazd mimoriadne užila s tým množstvom voľna a rozchodov čo sme mali a ktorá nám odporučila určite dať vedieť cestovke, v čom sa môže cestovka zlepšiť, lebo cestovku to zaujíma. Ani náznak túžby po spätnej väzbe k jej výkonu, viacmenej len skonštatovanie, že to robí 25 rokov a je spokojná..
suma sumárum - cestovka až tak veľa chýb nespravila, najnepríjemnejší bol chaos v buse a jeho dôsledky pre pohodlie, aale ok stane sa. v plánoch by mohli trochu lepšie popísať cestu (bude sa stáť každé cca 3 hodiny na miestach s teplými snackmi napr.), autobusová prehliadka neznamená prehliadka z autobusu :) ..
vzdychajúca sprievodkyňa a jej zazerajúci manžel ale vyslovene prúser

Príspevok sme odstránili na žiadosť CK DAKA na základe nimi vypracovaného právnického posudku, v ktorom sa okrem iného uvádza, že:
 
"Prispevok je v rozpore so zákonom na ochranu osobnych udajov."
Príspevok sme odstránili na žiadosť CK DAKA na základe nimi vypracovaného právnického posudku, v ktorom sa okrem iného uvádza, že:
 
"Prispevok je v rozpore so zákonom na ochranu osobnych udajov."
 

Vazeny Admin tohto fora. Preco prosim vas odstranujete prispevky, ktore jasne poukazuju na problemy niektorych "rizikovych" cestoviek???
Robili ste to iste pri niektorych prispevkoch uz skrachovanej cestovky TOYOTRAVEL a robite to opat. Cestovka vas postrasi pravnikmi a vy hned odstranujete prispevky, ktore su dokazom toho, ze sa nieco deje a nieco v CK nie je v poriadku. Ked si listujem starsie prispevky k TOYOTRAVEL, hla viacere su zmazane s pochybnym odovodnenim a nakoniec cestovka skrachovala. Nemyslite si ze by ste sa mali chovat v zaujme klientov? A nie naopak! Radsej podporujete takuto CK, negativne prispevky mazete a napokon cim dlhsie CK vydrzi, tym viac klientov po jej krachu zostane oklamanych, podobne ako pri spominanej uz skrachovanej cestovky rovnako fungujucej na principe fiktivnych zliav...
Je to na zamyslenie. Vymazali ste prispevky, ktore pozostavali len z verejne dostupnych informacii z Orsr.sk cize porusenie zakona o ochrane osobnych udajov je cisty vymysel. Vymazali ste prispevky, ktore poukazovali na nekale praktiky majitelov obchodnej znacky DAKA, byvalych majitelov cestovky DAKA group s.r.o.(fungujucej do 12.2.2016), totoznych s novou cestovkou DAKA.SK (fungujucej od 27.1.2016 - den zapisu cinnosti CK do orsr), vlastnicky totoznych rovnako s morezliav.sk. A nakoniec tato stara nova a novo stara CK DAKA namiesto vysvetlenia svojho konania tymto pravnym postrasenim a ziadostou o vymazanie len potvrdila, ze toto vsetko veru nie je uplne s kostolnym poriadkom.
Admin admin... cakam vysvetlenie. Alebo vymazete aj tento prispevok?

Pri rovnakej logike by CK mohla požiadať aj o vymazanie údajov z Obchodného registra. Pri skrachvanej CK Fantravel a Lacne dovolenky boli tiež zverejnené údaje a odkazy na Obchodný register, ktoré poukazovali na zvlaštne zmeny a prepojenia. Tento portal by mal slúžiť verejnosti, aby vedela s kým má tu česť cestovať. Seriozna cestovka sa nemusí hanbiť alebo skrývať, kto za ňou stojí. Pokiaľ však argumentuje hneď právne a zastrašuje, asi niečo nie je s kostolným poriadkom a treba byť opatrný
Vymzať legálne odkazy na Vypis z OR a ich prepojenie je napomáhanie zakrývať určité reálne skutočnosti, ktoré môžu indikovať určité negatívne skutočnosti. Marcel má v tomto úplnú pravdu!

Aj českému portálu Orbion sa majiteľka CK Diamond Travel p. Jelínková vyhrážala právnikmi zato, že zverejňovali negatíva na jej CK, až včera táto skrachovala.

Tak vytykat take hluposti som este nevidela. Jedine co sa dalo z toho prispevku vziat vazne je snad len ta klima co ano moze byt naozaj neprijemne. Nechapem ludi ako Vy co idu niekam na zajazd ktory je jednoducho viac poznavaci ako dovolenka a pomylia si to s all inclusive. Preco si potom vyberate zajazd za nizke ceny? : D Asi Vam nedoslo ze to je o tom aby ste na hoteli len prespali a nie do rana cumeli do bedne alebo sa vyhrievali vo vani. Radsej si svoj nazor nechajte, pretoze na ludi posobi smiesne.

včera sme sa vrátili z Holandska. Sprievodkyňa bola pani Katka Muzsíková, ktorej ďakujeme, snažila sa odovzdať maximum svojich vedomostí o Holandsku. Taktiež patrí poďakovanie vodičom pánovi Milanovi a pánovi Nancimu za pohodovú a bezpečnú jazdu. So zájazdom sme boli spokojní, ešte raz ďakujeme a tešíme sa na ďalšie zájazdy s Vašou CK.

Zdravim,
ja som sa zucastnila nedavneho zajazdu do Budapesti dna 16.04. a mozem len a len odporucit. Za ten jeden den som videla vsetko podla programu. Sprievodkyna Katka bola uzasna, vtipna a mila, autobus a vodic boli rovnako na jednicku a tak nemam co vytknut. Doslova za tak malo penazi to bolo naozaj vela muziky. :) Tesim sa na dalsie zajazdy s CK DAKA. Ste super a dakujem za uzasne zazitky.
Janka

Dobrý deň,

Zájazd na Ametystové polia a zážitkové záhrady Kittenberger, ktorý organizovala CK DAKA, bol môj najkrajší zážitok v roku 2015. Som veľmi spokojná s organizáciou zájazdu i s komunikáciou s personálom. Moje celkové hodnotenie zájazdu je:

- Vynikajúci
- Zaujímavý
- Veľmi poučný
- Programovo výborne skombinovaný
- Na všetko dosť času
- Zážitok na celý život

Tuto cestovku mozem len odporucit. Zazila som s nou uz dva zajazdy, jeden 2-dnovy autobusom do Osviencimu a Krakowa a jeden letecky do Pariza. Vsetko co som ocakavala som dostala a dokonca este viac. Za skvele peniaze som dostala nieco, co som mozno ani sama neocakavala. Hotel vzdy splnil moje ocakavania, sprievodkyna v oboch pripadoch uzasna so skvelym vykladom. Tesim sa na dalsie zajazdy s CK DAKA... Aneta

Dobrý deň
chcela by som aj ja prispieť názorom na zájazd do Paríža autobusom s CK DAKA
v prvom rade by som chcela podotknúť,že naša sprievodkyňa Alenka-bola úžasná a šikovná všetko nám krásne vysvetlila
až som ju obdivovala,koľko informácií nám vedela poskytnúť.Pomáhala ako sa dalo v každom ohĺade,aj keď si ludia kadečo zabudli kde nemali -mala trpezlivosť.
Izby v hotely,ktoré tu často kritizujú-sú malinké naozaj a nebola tam ani skriňa ,ale bolo čisto a postele pohodlné aj vankúše.Kúpelňa bola horšia,velmi malinká a celá akoby umelá ,akoby ste boli v kempe a nie v hotely.Záves sa lepil na telo pri sprchovaní.Ale človek sa teší že má teplú vodu a vystreté nohy po ceste busom.
Raňajky boli fajn,mne chutili malé kroasanty maslovej chuti.
Paríž je nádherný a aj keď sme to pobehali v rýchlom tempe stálo to zato aj počasie vyšlo.
Teraz k tomu čo sa mi absolútne nepáčilo.
A to prístup šoférov ktorých sme akože mali oslovovať Milanko a Ludko.......,ktorý keďže tam chodia každý týždeň asi nevedia pochopiť niekoho kto vidí Paríž možno raz za život a nedokázali počkať 1minútu a to naozaj doslova!!!! aby sme videli rozblikanú Eiffelovku.Pravda je taká že sprievodkyňa v dobrom duchu si myslela že sa rozbliká už o 21,ale čakali sme a nič-keďže bola malá tma.O 21,30 sme boli v buse kde už bol ,,horor,, z toho že meškáme.Ludia uprosili Alenku že nech počkáme a tak sa prihovárala ako len mohla u tých dvoch neochotných šoferov a oni že velkoriso usúpia a že nás vyvezú na Trokadero kde si možeme fotiť ako sa Eiffelovka rozsvieti.Kým sme tam prišli bolo 21,50h. Ludia vybehli fotili.......dav okolo sa tešil Japonci,Nemci národ v euforii.A vtedy nám bolo povedané že okamžite máme nastúpiť do autobusu lebo nás tam nechajú !!!!!! Bolo 21.58 hod s tým že keď som si sadala na sedadlo chýbala minúta.Celý autobus mlčal a nechápal.Možno niekto povie že čo tam po tom ,nejaké blikanie ,ale mňa sklamal ten prístup dvoch neochotných,.arogantných ludí-ktorým,, padla smena,, a nič ich nezaujíma a ani to že jednu minútu sa mohli zdržať hocikde na ceste k hotelu v dopravnej zapche..napr .Povedla som si že sa tam raz vrátim ale nie takto.......radšej sama bez cestovky.a nik mi nebude kaziť dojem a nahánať ma.To je môj osobný názor a každý ho myslím má právo vyjadriť.

pobyt v Chorvátsku - Opatija 23.07.2016 - 31.07.2016
taká je ponuka ... a taká je skutočnosť - LOŽ

• Dopravu počas zájazdu zabezpečí luxusný 49 miestny moderný tmavomodrý autobus značky SCANIA Irizar PB s komfortnými polokoženými a polohovatelnými sedadlami a s bohatou ponukou teplých a studených nápojov. Ako privítanie od nás dostanete welcome drink v autobuse zadarmo. - LOŽ
• zadarmo welcome drink počas cesty v autobuse - LOŽ
• bezplatné zapožičanie dáždnika pre každého počas zájazdu - LOŽ
• v autobuse na Vás bude čakať bezplatná cestovná sada - vankúšik pod krk, tienidlo na oči a štuple do uší - LOŽ
• rovnako sú v autobuse k dispozícii bezplatne časopisy, krížovky, dokonca aj rubikové kocky - LOŽ
• na záver dostáva každý účastník pero na pamiatku - LOŽ
• a ako bonus jeden z Vás na konci zájazdu bude odmenený USB kľúčom vo vedomostnej súťaži - LOŽ ...

Všetko hore spomínané je len propaganda a nič len prilákanie čo najväčšieho počtu klientov, nič z hore uvedeného cestovka nezabezpečila ...
- autobus špinavý aj cestou tam aj cestou nazad, bez možnosti teplého občerstvenia (káva, čaj)
- zberný mikrobus na cestu z Ružomberka do Trnavy čo je vyše 3 a pol hodiny cesty ... hrozné
- neakceptovanie zakúpených miesteniek tam aj späť...(na jedno miesto predané dve rovnaké miestenky, čím vznikla pri ceste späť k problémová situácia ) ...

Zucastnili sme sa zajazdu Francuzska riviera s CK Daka a mozme vyjadrit iba maximalnu spokojnost. Vyborna sprievodkyna Marcelka, ochotna, mila, trpezliva, ustretova. Program zajazdu do bodky splneny. Hotel sice len dvojhviezdickovy, ale cisty, s krasnym vyhladom na mestecko Menton a ranajky postacujuce. Soferi mili, iba v autobuse v prednej casti bola vdaka pustenej klime zima, kym vzadu bolo ludom velmi teplo ale to je asi typom autobusu a nie sofermi. Celkovo mozme tento zajazd len odporucat.

Len na doplnenie - v autobuse nas ako welcome drink cakala pol litrova flasa mineralky na kazdeho, cestovna sada - vankusik, stuple a tienidlo na oci a s miestenkami nebol ziadny problem. Teple napoje (kava a caj) sa v autobuse podavali. Napriek nizkej cene zajazdu sme boli tymito sluzbami prijemne prekvapene.

Hladate spojenie na letisko Krakow..? Spojenie na trase Slovensko Krakov polsko..?
Skuste stranku M trans Poprad

CK DAKA sme si na pozavaci zajazd do Provensalska vybrali po dobrej skusenosti so zajazdom do Pariza, tentokrat, zial, nase skusenosti su celkom ine...Katastrofalne, neprofesionalne schopnosti sprievodkyne Marcely, arogantne a drze spravanie sa vodicov, priserne ubytovanie...to vsetko ovplyvnilo inak nadherne dojmy z uzasnej krajiny. Tolko kiksov naraz sa snad ani urobit neda, ani ked sa chce. Soferi drzi, neochotni, tykali ludom a spravali sa prinajmensom ako piloti nejakeho superlietadla. Sprievodkynine vedomosti - uroven jednoduchej brozurky, wikipedie, nic zaujimave ohladom kultury a ducha Provensalska som sa nedozvedela, jednoduche info o mestach, podavane velmi nezazivne a bez stipky humoru na ozivenie. Vyber filmov zalostny, napr. dokument o Monacu vysielany az po navsteve, nechapem naco. Inak rozpravka a trapne komedie typu Babovresky. Provensalsko - nevideli sme jedine levandulove pole...Sprievodkyna nas neustale nahanala, nic sme si nestihli poriadne pozriet a vychutnat, az na posledny den, kedy sme to vzdali a spravili si individualnu prehladku Monaca. Druhy den sme mimo programu navstivili i mesto Grasse, kde bola sprievodkyna necakane ochotna a zdrzanliva, ved preco nie, kazdy si nieco kupil :). Vzhladom na priatesky vztah s ceskou sprievodkynou po zavode na vyrobu vonaviek mam podozrenie na vlastny "kseft" nasej milej sprievodkyne... Tym sme ale prisli o 2 hodiny casu a kedze sme v ten den mali navstivit este 2 mesta, ostali sme cely den bez jedla, ubytovani sme boli o 22.30h., keby nam 10 min. pred zavretim nedali najest v McDonalde, tak sme hladni ako vlci do rana a to sme v ten den presli peso caa 10 km. Je pravda, ze na dialnici bola hodinova zapcha, ale na to je sprievodkyna, aby dokazala prisposobit program a uspokojila zakladne ludske potreby ako je jedlo. Cize, mala dat na vyber bud prehliadku napr. Papezskeho palaca v Avignone, alebo prestavku na obed. Ubytovani sme boli v 2 hoteloch, uz to je na zamyslenie, ze v jednom z hotelov sme boli ubytovani obden, konkretne vraj v centre Cannes...to centrum bolo podla sprievodkyne caa 2km od hotela, chceli sme si ho v jeden vecer teda prezriet individualne, kedze CK, uz ked sme tam boli, nespravila cez centrum Cannes ani len obhliadku z autobusu, ale nakoniec bolo centrum vzdialene caa 7 km, tak sme to po 4km vzdali a vratili sa spat. Ubytovanie vecer sme dostali uz v obsadenej izbe, sprievodkyna to vobec neriesila, ked som jej volala, mala obsadene, spat mi nezavolala, tak sme sa rukami-nohami dohovorili s personalom a dostali sme inu izbu. V posledny den sprievodkyna nam na 3 krat menila listky do pamiatok, zakazdym kupila ine...Sebareflexia zo strany sprievodkyne i vodicov nulova, nedokazali si pripustit ziadne pochybenie. Boli sme uz na 4 poznavacich zajazdoch, nie som typ, ktory na vsetko frfle, ale toto bolo proste absolutne nezvladnute a dost mi to pokazilo dojmy. Ak sa CK DAKA spolieha na welcome drinky zadarmo v podobe mineralnej vody a cestovneho balicka, tak je to teda velmi malo a viac by mohla investovat do vzdelavania svojich zamestnancov a vyberom autodopravcu, pretoze my viac s touto CK uz nikam nepojdeme a ani ju nikomu odporucat nebudeme a o to by malo CK ist.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi