Akčná kamarátka

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte ! Hľadám kamošku, nebránim sa ani skupine akčných ľudí na cestovanie a turistiku. Rada by som spoznala svet a lákajú ma hory, potápanie, surfovanie a pod. no v mojom okolí je asi najviac lenivých ľudí na m² na Slovensku :/ Ak by sa niekto ozval budem strašne rada, na začiatok môžme podniknúť niečo na Sk nebránim sa ničomu

ahoj :) možeš nechať daky mail? :):)

Ahoj tiez hladam niekoho akcneho ak chceš napis [email protected]

Ahoj ak mas zaujem ozvi sa na [email protected]

Ahoj, myslim ze moje lenive okolie by mohlo konkurovat tomu tvojmu :) ozvi sa m na mail: [email protected]

čaute, ak by sa dalo, niečo by som tiež rada vymyslela.. mail: [email protected]

Ahoj, s tým okolím mám tiež podobný problém, chýba mi parťáčka na výlety, potápam, raftujem, cyklo, inline ... turistika, tiež by som rada pochodila naše Slovensko.. [email protected]

Ahojte rada sa k vam pridam, som dost akcna :D [email protected]

toľko akčných báb na jednom mieste. Asi najväčšia koncentrácia na m2 :)
Aj sa podarilo dať niečo dokopy? Dejú sa nejaké akcie?

Zatiaľ nič :/
Ale verím, že sa niekto nájde :-)

ahojte :) ja by som sa tiež rada pridala :) [email protected]

Turistika SK? [email protected]

rovnako by som sa pridal, poriesi sa nieco, ci to ostane len na dobrodruhovi? :)
piste na: [email protected]

Mate uz nejaky plan, rad by som tiez niekam vypadol. Piste na [email protected]

ahojte dobrodružky,
ak chcete tak sa pridajte na dobrodružnú cestu do MAROKA od 13.11.2015-22.11.2015. Prílet do Fezu smer Marrakeš. Ideme zatial dve dobrodružky ... volné cestovanie ... spanie kde sa nám bude chceť ... ja by som chcela skúsiť surfovanie..nejaké hory..more no všetko čo ponúka maroko :)

[email protected] (0903466908) - ak sa niekto najde v okoli BA..tak piste...podobne hladam akcnych kamaratov...mam jednu kámošku, ale jej profesia učitelky jej nedava vela na vyber co sa tyka dovolenky...zhanam niekoho, co kde sa najde lacna letenka..je ochotny si dovolenku hned vybavit a ist..couchsurfing, stopovanie, hiking...som za vselico...aj v ramci slovenska, ci uz v ramci BA by bolo super nieco podnikat :)

ahojte pridal by som sa tiež na akúkolvek plánovanú akciu píšte na mail [email protected] alebo [email protected]

Ahojte, pridavam sa tiez do zoznamu dobrodruhov, bolo by asi vhodne spravit stretnutie ... je nas tu uz viac :-) Piste mi na [email protected]

Ahojte. Tiez by som sa rada pridala. Toto leto by som chcela podniknut Norsko ale bojim sa ze v mojom okoli je velmii maloo ludi ktory by sa hecli. Kludne mi piste na [email protected] budem velmi rada :-)

Pridávam sa ... je tu niekto, kto chce podniknúť nejaký zájazd cez leto, ale nie iba sedieť na pláži, ale niečo nové skúsiť a turovať? Najlepšie, ak je skúsený cestovateľ a vie kam ísť, nie cez cestovku - rada sa pridám, ak ma úž niekto vymyslený program a hľadá ľudí do partie... Napíš na: [email protected]

hladam niekoho komu by sa chcelo vypadnut do lesa za prirodou

henka - velmi rada sa pridam :)) ozvi sa na [email protected]

Ahojte bola som teraz na mallorca super dovolenka za super cenu all kto by mal záujem ist niekam k moru somnou opat ..more párty opaľovanie..nech mi napise..budem rada od 25 do30 rokov hlavne akčná ako ja

aj ja sa hlasim :D vyzera to tak ze sa tu zbiera zaujimava zostavicka :) ked daco vymyslite urcite dajte vediet ja som za kazdu srandu ([email protected])

tak ked uz je tu tolko emailov pridam aj svoj, rad sa pridam kedykolvek kamkolvek, treky, cestovanie, hory, lyze, azia :)
[email protected]

Ahojte, rada sa pridam na akykolvek vylet :) [email protected]

Ahojte, tiež sa rada pridám na nejaký výlet, či už Slovensko alebo zahraničie, môj mail [email protected]

Ahojte, tiez nemam moc s kym vyletovat a dovolenkovat... Mam 35 rokov... [email protected]

este dodam, ze nemam na mysli exotiku, ale skor turistiku po SK...

Čauko, ja by som moc moc rád v marci na Mauricius a hoci mám kopec kamošov a známych nik v tej dobe nezamýšľa na dovolenku na krásnom ostrove... Som mladý, 26ročný cieľavedomý chalan, profi kameraman to znamená že spolucestujúci by mali o luxusne video z dovolenky postarané :)Ak sa nájde nejaký dobrodruh či dobrodružka so serioznym záujmom bol by som rád ak ma kontaktuje pretože stále ma niečo odrádza si rezervovať letenku a isť sám...Som správne šialený, orientovaný, akčný a nikdy som na podobnú dovolenku doteraz nebol preto sa aj celkom teším... Peace:)
Každopádne ak nevyjde Maurícius viem sa prispôsobiť aj inému krásnemu miestu na svete :)

[email protected]

Ahojte. Lukáš z TN, 0907 948 797. POznám už pár ludí z Dobrodruha, už sme aj čosi podnikli a máme aj plány na tento rok. Kto chce ozvite sa :)

ahojte všetci, ak máte niekto splniť si sen a cieľ  v Južnej amerike, píšte som tam od júla až do cca september, záleží podľa dohody. Alebo aj niečo inde som otvorený možnostiam :)

email: [email protected]

Ahojte :) rada sa pridam na turu , hory  , stanovacka , vylet . V BA pracujem ,a ked zostavam na vikendy tu , tak hladam ludi na kratsie tury, pripadne aj do Alp skocit , tak ak by sa niekto nasiel kto by niekde chcel ist piste mi :) . 

email : [email protected]

Ludia , ste neskutocne super tesi ma ze je tolko ludi co chce trosku zivot zit zaujomavejsie ako vsedne kazdy jeden pracujuci clovek, rad by som sa niekde pridal po pripade vymyslel neaky trip kamkolvek, za rok som navstivil 5 krajin a bolo to uzastne , spoznavanie novych miest a zazitkou neni nikdy dost , ak ma niekto seriozny zaujem poprosim kontakovat na emaile [email protected] dakujem a pekny den vam vsetkym

Ozvite sa na moj mail dame volaky dobry trip :D

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi