Aktivity vonku, turistika, cyklistika, sport

Ahojte,

hladam si partakov/partacky  na  spolocne tury, prechadzky, vylety zatial po okoli NM a TN, nakolko viac aktualna situacia nedovoluje. Mozme podniknut turistiku, navstivit hrady, rozhladne, len tak brazdit prirodou :) Na jar kludne sadnut na bike a prevetrat hlavu, zahrat si tenis (som len zaciatocnik), bedminton. Kazdy dobry napad sa rata ;) Na veku ani pohlavi nezalezi, ja 35 r. Budem rada ak sa ozvete a podnikneme spolu rozne aktivity :)

Janka, ak by si chcela, môžme vybehnúť na Čachtiký hrad, Tematín, alebo len po nejakom turistickom chodníku. Som z okresu PN, kľudne daj vedieť na: [email protected]

Juro

ahoj Janka,

som z Trenčína, ak by bol záujem môžeme vybehnúť niekam do Strážovských vrchov alebo Považského Inovca - ja skôr rekreačne, žiadne veľké výkony. Môžeš dať vedieť na email [email protected].

Peťo 

Ahoj, ak este niekoho hladas tak ja rad vybehnem cez vikendy barskam do lesa, viem ta povodit aj po nasich Bielych karpatach ak by si chcela alebo hocico ine, som za kazdu srandu :-) Chocholna velcice/ 30r.

Ahoj Jani, ak je to aktuálne, rada sa pridám. Tiež hľadám parťáka na voľný čas po vonku a podmienky súhlasia :)

ahoj Katka, s Jankou si píšem už pár mesiacov a bola aj jedna prechádzka, ale teraz akosi nestíha :-) Ak by bol záujem, v nedeľu alebo pondelok idem na túru buď do Strážovských, na Buchlov alebo Kľak. Daj vedieť na email [email protected] a môžeme upresniť.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi