balkan travel- poznate?

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Prosím o nejaké info o tejto cestovke,majú super ceny.min.má vsak prekvapuje, ze nemajú uvedený tel.kontakt na stránke,iba mail...dá sa im dôverovať?

Rozmyslam nad cestou s nimi...

Neverte mu ! Začína sa pochybná éra pred bankrotom,RIZIKO!
Pri objednávke neodpovedá, ponúka pre Slovákov tie najlacnejšie izby /špinavé, zničené posledné kategorie hotela,nad kuchynami, pri skladoch , a pod./ proste rezervy hotela/ Majiteľ nekontaktuje zakazníkov, proste len cez mail a papier. Jeho služby sú každým rokom horšie a horšie akoby už končil! Táto cestovka je proste čudná ,,pred búrkou ticho!

Dobrý deň pán Pavol,

Predpokladám že ste s konkurenčnej CK alebo Vám bolo zaplatené napísať takéto lži. Keď sa snažíte očierniť naše meno tak dajte aspoň konkrétny príklad, takéto všeobecne ´klebietky´sú neseriózne. My sme sa za tie roky už dokázali na Slovenskom trhu a na tento rok už máme predaných 70 % zájazdov takže sklamem Vás, ale asi skrachovať nejdeme.
Prajeme Vám všetko dobre,menej zloby a viac radosti.
Váš Balkan Travel

Dobry den,

Moja rodina cestuje s touto cestovnou kancelariou uz 7 rokov a nevieme si ju vynachvalit.Boli sme uz v niekolkich letoviskach vzdy v inom hotely a boli sme nadmieru spokojny.Tento rok ideme opat a moc sa tesime.

Boli sme s Balkan Travel uz 4 krat v Primorsku a sme moc spokojny.Pan Sekulitchki nazaciatku posobi prisne ale je uplne v pohode a vzdy nam vyjde v ustrety.Odporucame!

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi