Cesta hrdinov SNP - parťák/čka/ci

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte,
hladám parťáka/čku/kov na prechod SNP-čky, smer Dukla-Devín, niekedy od konca júna do konca septembra - som flexibilný. Plánujem tak na 3-4 týždne, žiadne naháňanie sa. :-)

Kontakt mail: [email protected]
Kontakt FB: Dominik Janis

ahoj, plánujem ísť tiež snp tento júl, už si niekoho našiel? Idem zatiaľ sama, nebolo by odveci ísť v partii alebo aspoň vo dvojici :)

Ahoj 9.jula chcem vyrazit z dukly. Som z Pečovskej N.V.

Ahoj už ste našli parťákov na SNP??

ahoj tiez tu mam inzerat (Cesta hrdinov SNP 2018), zatial sme dvaja, chceli by sme vyrazit pribl. 20.júna

ahoj,
no ja možem vyraziť až v júly lebo v júny musím ešte robiť mapovanie fytocenózy, ak by sa vám chcelo vyštartovať o 10 dní neskôr tak by to nemal byť problém :D

Ahoj, kedy chces vyrazit? blizsie info?

Ahoj nie je problem ist trochu neskor. Aby sme tu nerozvijali diskusiu napis mi na [email protected] 

Napis mi na mail [email protected]

Ahojte. Chcel by niekto vyrazit 3.8.? Ja planujrm ist v tomto termine:)
Diky.

Peťo

BTW :D idem sám naplánované prvého júla ak nestihne mveci v praci tak siedmeho! pomalé tepo nikam nsa nehnať zbalená dobrá nálada :) neni problem ostať den v meste na regeneraciu :) ale chcel by som do 30 dní uvidim ako to pôjde každopadne ak tu je niekto kto chce ísť v júli a ešte nikoho nemá alebo by som sa k niekomu aj kludne pridal píšte :) [email protected]

Ahoj,ano sme 3 - 2 chlapi a ja :D no a ideme z presova prveho

Prešov je len jeden :-)

prvého júla to malo znamenať :D

Ahojte. Chcel by niekto vyrazit 3.8.? My 2ja planujeme ist v tomto termine:)
Diky.

Peťo

Ahoj, rozmýšľam nad tým, že by som vyrazil niekedy v druhej polovici augusta. Videl by som to na cca 3 týždne. Plánujete niekto ešte vyraziť?

Nazdar. Nemozes 5.8.? Ideme zatim 2ja :)

Ahoj,

jdu etapově z Brna na Duklu.
1.5-10.5.2019 mám v plánu Trenčín - Telgárt. cca 250km.
V létě 2019 pak Slovenský ráj - Dukla.

Někdo do party?

Ahojte, toto je uz stary post, SNP mam uz za sebou :)

Ahoj, dik za spätnú reakciu. My sa toto leto chystáme. Vieš mi hodiť na seba kontakt, chcel by som sa niečo popýtať ohľadom SNP. :))

Nechysta sa niekto z vas na SNPcku na 3 tyzdne? Ja by som chcel ist tak jun/zaciatok jula.

3 tyzdne na Snpcku je ltt; 765/21 je cca 36,5 km za den, v podstate nezostava ziadna rezerva - hladanie stratenej znacky (hlavne svidnik - andrejova a volovske vrchy - gps v mobile na nezaplatenie),  pocasie, unava a pod. - hlavne prve 4 dni... Tym nechcem povedat ze sa to neda, zalezi kolko mas nachodene. V kazdom pripade co najlahsi ruksak; co to sa da dokupit po ceste, na spanie urcite odporucam durkovu a lajosku ramza sa tiez celkom da aj ked vlani tam bol jeden samozvany spravca, da sa prespat aj vo vysielaci na kralovej holi ale max 3, v dedinkach v kempe tusim 3 eura za noc, volovec ma nonstop otvorene len jul august, v pohode sa da prespat aj na zborovskom hrade a v stoskych kupeloch su dost agresivni sbskari ;-)

Ahoj Michal, my sa chystáme a vyrážame 16.juna. Ak máš otázky ohľadom SNP, zavítaj do skupiny na FB , ktorú som sem pridal. Vid komenty vyššie.

@adelmosbb mam na to nejakych 23 dni vyclenenych, plus viem si zobrat este jeden/dva dni dovolenky, kebyze nestiham. Takze to nebude snad az take hrozne. Spanie planujem riesit nejako operativne. Mozno nejake tri noci mat rezervovane dopredu, a ruksak chcem ist pod 10kilo zakladnej vahy.
@MARKO som aj v skupine, akurat vacsina planuje ist na 30 dni, mne sa tolko dovolenky nepodari vybavit. Ale mozno by som sa pridal na prvych par dni a potom by som sa odpojil.

potom ok 23-25 dni je realnych; poznam problem s dovolenkami... ja chcem ist solo Devinska n. ves - Nova Sedlica, cca 24 - 28 tyzden takze tiez setrim dovcu od minuleho roku. Tri - styri noci sa daju prespat vonku potom uz treba sprchu a oprat veci... 10 kilo... no neviem ja ked budem mat do 17-18 kg s potravinami a vodou tak budem rad ;-) tak si to uzi, have a nice journey :-)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi