Cesta po Európe stopom

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte :) V lete by som rád išiel na výlet po určitej časti Európy stopom, máte s takýmto druhom cestovania nejaké skúsenosti? Čo na to potrebujem a ako sa mám na takýto výlet pripraviť? Za cenné rady vopred ďakujem :)

Ahoj, nehľadáš parťáčku ? 

Stopovanie je v podstate uplne jednoduche ale existuje tu zopar pravidiel. Zjednodušene, musíš vyzerať sympaticky a dôveryhodne a musíš vedieť, kam sa máš postaviť. Neboj sa ukazať svoj batoh, aby každý videl, že si cestovateľ. Ak sa ti bde dať, daj sa do dvojice s nejakou dievčinou - stopárkou. Budeš to mať asi jednoduchšie. Treba si vyberať miesta, kde ti moze auto bezpečne zastaviť, najlepšie hned za pumpou. Dnes ti už neodporučam stopovať na dialnici ale iba na lokalnych cestach. A ak chceš stopovať v Europe, tak si musíš vybrať vhodne krajiny. Ja osobne by som šiel na Balkan. A nezabudni si hrubu čiernu fixku a dostatok papiera aby si mal čím zastavovať :) Držím palce

Caves, ja by som to tiez rad vyskusal. co by si povedal na Korziku? Su tam uzke cesty, takze nie je ina sanca ako zastavit :D Mam 26, keby nieco, tak sa ozvi na [email protected]

Ahoj Dedmaus :) Som tejto možnosti otvorený, napíš mi prosím ťa na mail [email protected] tvoj FB aby sme sa vedeli normálne spojiť a porozprávať sa ako si to predstavujeme ;)

Ja som osobne s priateľkou toto leto stopoval do Španielska a držali sme sa výhradne iba na diaľnici. Som v stope síce nováčik, ale tak nám aj poradil jeden chlapík, čo nás zobral a mal prestopovanú celú európu... Moja rada len znie, že ak by si sa držal na diaľnici, tak si zober kopec jedla, lebo jedlo na odpočívadlách a benzínkach je drahé. My sme nemali problém sa potom na noc zašiť niekde v okolí a prespať.

Ahojte Deadmaus a Miro. Miro, ak budes chciet nejaku radu, tak mi napis na mail [email protected] alebo na FB Matej pravnik Horvi. Napisem tu uplne vsetko co potrebujes vediet, resp. si zobrat. Obaja, ako aj Deadmaus mi napiste ohladom tripu, lebo v lete tiez urcite pojdem a ak by sme si rozumeli, tak by sme mohli ist spolu. A nie, nesli by sme v trojke, ale v pare 4 a viac :)

Ahojte :) ak by ste náhodou šli niekedy v auguste a nezavadzala by Vám jedna baba navyše ozvite sa :) [email protected]

 

Ahoj, som mladá baba, ktorá tuži zažiť dobrodružstvo. Hľadám parťáka (alebo parťáčku) na cestu stopom po Europe cez letne prazdniny 2017. Na ceste sa možme pokojne dohodnuť, som otvorená novým možnostiam. Ak máš záujem, určite mi napíš email! :)

[email protected]

Zdravim, dve mladé dievčatá hľadajú skúsených stopárov na letné potulky po Európe. Môj email: [email protected]

Ak by niekto hľadal partaka rád sa pridam. Mám 19 rokov a som otvorený novym veciam. [email protected]

Ahojte mám 16 rokov a rád by som spoznal niekoho kto rád cestuje ked tak píšte na email [email protected]

Ahojte, mám 17 rokov a som za každé dobrodružstvo a za nové zážitky. Nemám problém s kýmkoľvek niečo dohodnúť a poriešiť. Ak chceš sa so mnou a prípadne ešte s niekym vydať na cesty do neznáma tak píš na [email protected]

Kto má chuť cez prázdniny na dobrodružstvo#cestovat stopom # niekde na juh láka ma Francúzsko

ahoj nechceš ísť niekam na prelome augusta a septembra? píš na mail [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi