Cestovanie po svete - freedom :)

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte :)

Pisala som prispevok do sekcie Cestovanie po Europe, kde som uviedla hlavne dobrovolnictvo s cestovanim. Avsak uvedomila som si, ze to nie je presne to co chcem :) Cize troska to pozmenim - chcem cestovat po celom svete, nemam nic vytycene, kedze cielom je cesta. Takze rada si vypocujem akekolvek navrhy :) Vycestovat by som mohla uz od maja (zatial vsak sumarizujem info, atd.) Casove obmedzenie co sa tyka cestovania u mna nie je. Koncim teraz v praci a ak bude na cestach dobre (co verim ze je stale :)), mozme cestovat, tak dlho ako len budeme chciet a kam budeme chciet :)
Rada by som tu nasla partaka pripadne partacku na dlhodobejsie cestovanie. Ak sa to niekomu pozdava, nechajte mi tu prosim vas email, ja sa ozvem a vymenime si viac info :) Pekny den vam vsetkym prajem.

napíš mi na FB, Ľuboš Cingálek, vďaka :)

ozvi sa mi prosím :) [email protected]

[email protected] ....ak si este neodisla ozvy sa budem rad ked ma zoberes so sebou :)

Ahoj, ak si ešte nevycestovala , ozvi sa mi prosím na mail: [email protected]

Ahoj, ak náhodou plánuješ byť na cestách ešte aj niekedy v auguste tak sa ozvi na [email protected] . Diky :)

Ahoj tiež niekoho hladam ozvi sa na [email protected]

Ahoj ja sa chystám na začiatku októbra aspoň na rok dva, tak sa ozvi ak chceš môže niečo vymyslieť. Hlavne Ázia, Čína. FB Lukas Matulik

Ahoj :) mam tak nejak rovnaky plan :p ozvi sa na [email protected] a pokeciame :)

Ahoj, nieco podobne hladam aj ja, kde som to uviedol tu - http://www.dobrodruh.sk/forum/cestovanie-spojene-s-pracou. Tiez som skoncil s pracou a mam zaujem na iny sposob zivota :) ak by si mala chut aj na nieco dlhodobejsie, ako je mesiac, dva, ozvi sa mi na mail [email protected] a blizsie sa mozeme dohodnut cez FB alebo inymi socialnymi prostriedkami :)

Ahoj, ak to je este aktualne mal by som zaujem o dlhodobejšie cestovanie, kontakt namna [email protected] , ked tak napis a vymenime si vsetky potrebne informacie :) Kludne mozete napisat aj hocikto iny ;)

Ahoj.Zaujal ma Tvoj inzerát.ak je ešte aktuálny kľudne sa mi ozvi na [email protected] rada by som išla hocikam.Kľudne sa môže ozvať hocikto.

[email protected] ... Ahoj ,velice rád by som sa zúčastnil takejto akcie no doteraz som nenašiel nikoho kto by mal záujem ... ak si ešte tu a hľadáš parťáka tak napíš , budem len rád. No mal by som pár nápadov čo sa týka cesty no o tom potom . Pekný deň a ceste Zdar ! :)

[email protected] , ak je aktuálne , tak sa určite ozvi

Ahoj, spravila som to iste, odisla som z prace a mam cas na neobmedzene cestovanie, v novembri zacinam Novy Zeland, ak by to bolo uteba aktualne, prosim pis na [email protected].

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi