CK BALOO

Pred vycestovanim som o tejto cestovke absolutne ani nepocula, takze  trosku som mala strach, ci to bude OK, ci je to seriozna cestovka a nie nieco v style FANTRAVEL, ktory krasne zarobil na oklamanych klientoch. 90% svojich vyletov som si vzdy riesila sama bez cestovky.

Musim uznat, ze absolutne nelutujem toto rozhodnutie a v konecnom dosledku to ani nemohlo byt lepsie. Vsetko sme mali naplanovane, operativne sa riesili zmeny, Majitel cestovky nam robil aj sprievodcu a zariadil vsetko podla nasich poziadaviek. Stretli sme sa particka single ludi a spolocne sme si vytvorili dokonaly tim. Tolko zabavy a zazitkov, co sme pozazivali by som rozhodne v cestovani vo dvojici nezazila a taktiez vsetky vyletiky sme mali zorganizovane privatne.  Vybrala som si zajazd Zanzibar pre dobrodruhov, precestovali sme cely ostrov. menili sme si aj hotely, podla toho, v ktorej casti sme sa nachadzali. Pre cestovatela srdcom aj dusou zhodnotit, ze neviem, ci by som si dokazala tento trip vybavit lepsie aj sama, je zaroven dobrym odkazom, ze Baloo robi svoju robotu naozaj skvele a mozem ich jednoznacne iba odporucat vsetkymi desiatimi.

 

??????

Baloo ?... cestovka alebo skôr rodinná firma, ktorá mi splnila sen o exotike..Zolo, Lukáš aj cely team..od prevozu z domu na letisko, aj po celu dobu na Zanzibare bolo o nás vždy postarané... nikdy nebol čas na nudu.. cela partia čo sme tam boli..uplna pohoda, zábava a hlavne kopu zážitkov.. jednoznačne odporúčam baloo (číta sa to ako medveď Balu?) som maximálne spokojný, plný super zážitkov a okamihov.. určite to nebolo posledný krát čo som s nimi niekam cestoval!!!

Super..len tak ďalej, veľký palec hore??????
??????

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi