CK FAIR TOUR

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Chcela by som len upozorniť na nekalé praktiky ck fair tour, ktorá si neplné svoje záväzky voči svojim obchodným partnerom, nemá poistenie insolventnosti a vyhýba sa súdnemu konaniu, nakoľko vie v tomto veľmi dobre chodiť. Preto by sme chceli varovať klientov, ktorý majú záujem cestovať cez túto ck, aby si dali veľký pozor a radšej si vybrali zájazd u inej cestovnej agentúry, alebo touroperátora. Nechcem , aby ste túto recenziu považovali za osočovanie našej konkurencie, to nemáme za potreby, máme svojich vlastných spokojných klientov, sme však len veľmi smutný z toho, že na Slovensku fungujú takýto okrádači poctivých ľudí, ktorí robia hanbu iným ck a podlamujú tak dôveru cestovných kancelárii vôbec a aj naše súdnictvo je na nich krátke.

S pozdravom
riaditeľka inej CK

Plne sa stotožňujem z príspevkom o nekalých praktická CK Fair tour. Všetko čo je uvedené je pravdou a zvážte spoluprácu a cestu s touto CK. Aj takými praktikami kazí dobré meno ostatným CK.

Vážená pani riaditeľka "inej CK", nechcem sa zastávať CK Fair Tour. Bol som s nimi niekoľkokrát v gréckej Parali (a bolo všetko OK). Nepoznám pozadie Vašich tvrdení o okrádaní poctivých ľudí. Neviem, či uvedený "Anonym" v druhom príspevku je tá istá osoba. Ale mi to tak pripadá. Žeby ste nezniesla pani riaditeľka konkurenciu? Uveďte konkrétne prípady! Osočujete niekoho na verejnosti bez dôkazov. Mimochodom, skúste si zopakovať gramatiku slovenského jazyka, pretože je dosť trápne, ak Vám nevadí napríklad používanie i/y. Váš písomný prejav robí hanbu Slovensku.
Čo ste chceli dokázať týmito Vašimi "pamfletmi"? Že CK Fair tour skrachuje? Prečo sa zakrývate za anonym. O Vašom duševnom stave svedčí aj Váš podpis. "Riaditeľka inej CK". "Iná CK" na Slovensku neexistuje. Zbohom dievčatko...

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi