ck gadtours zilina

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

v ck gadtours vam poslu namiesto luxusneho autobusu typ starsi a nechaju vas cestovat 2x22 hodin v protismere jazdy.

Kedze nie sme priaznivcami anonymnych hodnoteni,nereagovali sme na dotycny nazor. S odstupom casu mi ale neda nereagovat. Kedze to bol zajazd pripraveny na prianie kolektivu pre hendicapovanych klientov a ich rodicov bola organizacia dost narocna. Nazor, ze to bol stary autobus z dovodu, ze dvojsedadlo v autobuse Man Lions Coach je od vyroby obratene chrbtom k smeru jazdy je zavadzajuci. Kedze nedoslo k dohode cestujucich medzi sebou a organizatorom(tu uz konci pochopenie pre hendikep i ked vopred bolo vsetko jasne) nie je uz v nasej moci ovplyvnit. A ak zlyhala komunikacia medzi organizatormi a ucastnikmi zajazdu - tak to uz naozaj nedokazeme ovplyvnit. Snazili sme sa pripravit zajazd pre specificku skupinu s najlepsim umyslom ich odrekreovat v luxusnom greckom stredisku za nizkonakladovu cenu, pricom 44 ludi prejavilo spokojnost. Mrzi nas ak sa anonymovi nepacilo.

Kolektiv CK Gadtours

Pre buducich klientov odporucame prezriet si webove stranky, facebook, kde mozete vidiet nas vozovy park a ucastníkov zajazdov. Dakujeme za doveru.

Začnem asi tým že program sa neustále menil. Dalej asi nepoznajú vyznam slovneho spojenia kontinentalne ranajky, keďže boli zahrnuté v programe a dostali sme chleba s majkou a dzemom. Bus možno nový maju, ale o prístupe sa ani nejdeme bavit. Nervózne vyjadrovanie, komentovanie súkromných veci, staranie sa do druhých a podobne. Nemôžete si povedať svoj názor. Hneď začnú po vás vrieskat a nadávať že ste debili, sprosti, nemáte v hlave veci v poriadku a pod. Všetci z kolektívu sú stále len nasrati, odporni, správajú sa k vam ako k odpadu. Na čele s Katkou a Lubkom - hlavnymi aktermi zjazdu si užijete plno vrieskania, nadavania a obmedzovania. Jedine čo musím uznať je že destinácie boli celkom zaujímavé a celkovo vylet bol fajn. Neraz sa ale stalo že vážený pán autobusar vybiehal na svojich zakaznikov, zato že si len slušne povedali svoj názor. Napríklad niekto povedal nadávku a už ho išli za to bit. Pritom mame tu vlastný dozor a oni s nami nemajú nič spoločne. Nadávajú vam za to ako sedíte a potom keď si niekto iný ľahne na podlahu nič nepovedia a stále vam robia naschval. Pán busar ešte odkaz pre Vás. Keď budete odpisovať neohanajte sa narocnostou zajazdu a reagujte prosim priamo na vaše správanie. Pretože nikto do vás prvý skákať nezačal. Vždy ste boli ten nervak vy. Chovanie pani sprievodkyne pri trosku náročnejšej situácii - konkrétne nefunkčnosť lístka na metro nebolo vôbec vhodne. Bol som tam s priateľkou, začala na ňu vrieskat že je sprostá a že ho použila 2x preto je nefunkčný pritom ho použila len raz. Nič nevybavila, vypýtala si číslo na môjho otca, chcela mu zavolat a chcela odomna moj mobil že ona si nejde míňať kredit. Keď som nesúhlasil a reagoval že ja jej svoj mobil nedam zavolala mu zo svojho a oznámila že vraj arogantnejsieho človeka nevidela. Len zato že som sa zastal svojej priateľky a že som povedal niečo na jej chovanie. Predom dakujem za odpoved❤️

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi