CK Solvex NIKDY VIAC

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Z priateľkou a dcérou sme sa rozhodli, že koniec leta strávime pri mory a to v Bulharsku na slnečnom pobreží. Kontaktovali sme niekoľko CK. nakoniec sme sa rozhodli pre CK Solvex. Spomínanú destináciu sme navštívili už niekoľký krát ( vždy s inou CK ) takže zájazd, kvalitu a rozsah dohodnutých a hlavne zaplatených služieb , riešenie prípadných problémov či samotnú CK a jej zamestnancov máme s čím porovnávať. Tak odlet - prílet , transfer do hotela, hotel, ubytovanie, strava a celkovo celý pobyt bol v poriadku ( aj keď all inclusive som zažil aj lepšie ) Hovorí sa že " to najlepšie na koniec " tak to sa solvexu naozaj podarilo. V budúcnosti by som išiel radšej na bicykli ako znova cestovať zo Solvexom !!!!!!! Že prečo ? Odlietať sme mali 05:55 z Burgasu a v Bratislave sme mali pristáť 06:40. Na chceck-ine treba byť min. 2 hodiny pred odletom pred štvrtou ráno sme prišli na recepciu kde nás mal čakať transfer na letisko. Slečnu na recepcii sme najprv cca 10 min. museli budiť aby sme sa dozvedeli že autobus odišiel asi o dve hodiny skôr ( paráda ) Takže na vlastné náklady sme sa na letisko doviezli taxíkom. Podľa pokynov sme sa hneď odobrali na check-in kde bolo niekoľko cestujúcich ale žiadny zamestnanec letiska a čo bolo horšie ani žiadny delegát v našom prípade delegátka (bohužiaľ neviem či to bola Linda alebo Dominika ) ktorá by nás uviedla do obrazu a vysvetlila nám prečo bol náš let odložený iba o 9 hodín a prečo nás o takejto dosť podstatnej zmene nikto neinformoval. Naša precízna a starostlivá delegátka sa dotrepala okolo 13 tej hodiny ( čo už som si mal dávno doma šunky válať ) aby nás informovala že náš let bol bohužiaľ odložený. Veľká cestovná kancelária nemá 10 centov na sms keď už zamestnáva ľudí ktorý majú v P... ??? Keď si na to spomeniem sa mi vo vačku otvára nožík. Pripadal som si ako Tom Henks vo filme Terminal. Mysleli sme že horšie to už byť nemôže ale nie po deviatich hodinách sme sa konečne dostali do lietadla že Burgas - Bratislava ?? Sme mohli iba snívať pristáli sme v Košiciach tam sme stáli asi pol hodinu a odtiaľ sme leteli do Bratislavy. Záver : CK Solvex už nikdy viac človek zaplatí nemalé peniaze a začo ?? Prístup delegátky nula bodov poslal by som ju pracovať niekam na družstvo medzi..............................................

/záver príspevku zmazaný - porušoval kodex Fóra - ADMIN/

my sme mali zase opacnu skusenost, Bulharsko sme si objednali cez internet a komunikacia emailom bola neskutocne rychla. Cela objednavka aj s potvrdenim trvala do 10 minut. Pisem to pretoze sa mi uz davnejsie viackrat stalo, ze som poslal objednavku a CK sa mi neozvala cely den. v Bulharsku sme so Solvexom boli niekolko krat, to myslim svedci za vsetko... :-) Vzdy dostaneme to, co ocakavame. Hotel sme mali vzdy cisty utulny, s velmi milym personalom. Hanbit som sa musel vsak na ranajkach, ktore boli pestre a vyborne a to za dovolenkarov zo Slovenska, ktori chodili na ranajky s taskami a veselo si nabalovali z ranajok do tasiek, zrejme aby usetrili na obed. Pri tom ceny v restauraciach su ako u nas a aj nizsie. Len kazdy si tu svoju dobru restauraciu musi najst. Slovo dovolenka je odvodene od slova dovolit si a ak na to nemam tak radsej budem sediet doma. V Spanielsku to mali vyriesene s takymito ""odnasacmi jedla"" lepsie, s taskami nikoho na ranajky, obed alebo veceru nevpustili. Na buduci rok pojdeme tradicne do Bulharska a opat so Solvexom.

My sme tiež mali krásnu dovolenku na Slnečnom pobreží. Spokojní sme boli aj zo strany CK aj zo strany hotela. Jediné čo by sme na celej dovolenke mohli vytknúť bolo hodinové meškanie lietadla Košice - Burgas, ale to zase nie je chyba Solvexu. Dovolenku sme si veľmi užili, krásne izby, čistota, milý personál. Prialo nám aj počasie a táto destinácia je sa nám naozaj páčila. Je vhodná aj pre malé deti a hotel Poseidon ktorý sme si vybrali my je na veľmi dobrom mieste - blízko centra a nie na hlučnom mieste a tak nás nerušil ani nočný život, čiže pre rodiny ideálny. Určite sa tam radi vrátime :)

V r. 2018 sme boli so Solvex-om v Ciernej Hore - lietadlo na cestu tam malo posunuty odlet o nejake 3-4 hodiny. Dovolenkari v Ciernej Hore, ktori mali priletiet nasim lietadlom o tom boli informovani, ale novy turnus, ktory mal odletiet na dovolenku CK opomenula informovat. Takze sme prisli na letisko o 19:00, lietadlo namiesto 21:00 startovalo az okolo 01:00 - 6 hodin na letisku v BA je dost nuda. Pritom stacilo poslat okolo obeda SMS alebo aspon e-mail. Ostatne bolo OK.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi