CK StarTrip

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Aké sú vaše skúsenosti s touto cestovnou kanceláriou?

Dobry den, preco sa pytate? mate pochybnosti? (potrebovala by som tiez nejake informacie).
Dakujem

Aj ja by som chcela vediet, ci je tato cestovka OK. Lebo sa vynorili len tak nedavno...

Dnes sme sa vrátili z Paríža z touto cestovkou - hodnotím pozitívne. Všetko dobre načasované, sprievodkyňa profesionálna, šoféri super - môžem odporúčať.

doposial je najlepsia cestovka

... príspevok porušoval kódex Fóra

Personál:
kontaktná osoba spoločnosti: profesionálna a ústretová, promptné odpovede na maily i telefónne otázky
sprievodkyňa: p. Katarína, príjemná, veľmi dobrá organizátorka, časovanie prehliadok super, komentáre ku pamiatkam na úrovni, poradenie a pomoc veľmi dobrá.
vodiči: priateľskí, pohodoví a prístupní páni, cesta veľmi bezpečná.
Ubytovanie: Hotel Premiere Classe **, Chilli Mazarin. Malý hotelík, s mimiatúrnymi izbami a hygienickým zázemím, veľmi minimalistické ale čisté a dobre udržiavané. Matrace a bielizeň super. Po otvorení obloka hluk pristávajúcich lietadiel na letisko Orly s preletom vo výške 300m nad hotelom každých 6-8 min. Po zatvorení obloka dobre zvukovo izolované, spánok pokojný. Na pár nocí plne vyhovujúce.
Raňajky: kontinentálne, sladké, - malá jedáleň potreba striedanie stolovníkov.
Cesta: 17-19 hod. Prestávky každé 3,5 hod výmena vodičov. Veľké prestávky v Landzeitoch pomôžu.
Paríž: Nádherná, za slnka i mierneho dažďa. Nočná Eifelovka nádherná to je - must...
Záver: Časovo náročné a našlapané, únavné ako poznávacie zájazdy. Zážitok pozitívny a námaha odmenená. Doporučujem, cestovku i destináciu.

Boli sme v Paríži na 5 dní. V mailoch písali, že príde bus označení nápisom Startrip ale čakali sme márne. Nakoniec sme zistili ze bus s označením AdriaTravel je náš (ževraj úzka spolupráca = to isté). Potom sa to už dalo. Sprievodkyňa z Čiech v pohode, vodiči tiež, cesta tak 17 hod. Počasie bolo krásne slnečné. Ako výlet je to náročne, veľa sa chodí, rozpráva. Trošku zle zvolené rozchody (3 hodiny v Lafayette sú na mňa osobne extrém). Po silvestri sme odchádzali asi o 1, kým sme prišli na hotel boli 3 a ráno o 7 už na raňajkách. Po celom dni chodenia a s tým, že celý deň chodenia je ešte pred vami je to dosť deprimujúce. Ale už keď ste v tom parizi tak idete. Hotel slušný, útulny, úplne postačujúci. Nič nechýbalo. Celkovo to hodnotím pozitívne. Tak 75%

Boli sme v Taliansku na päť dní. Počasie nám vyšlo ale sprievodkyňa ktorá nás vodila po pamiatkach tak tá nám to celé pokazila. Pani mala asi 65 rokov, cestovka nedala na ňu dopustiť, vraj s ňou majú dobré dlhoročné skúsenosti ,ale to čo predvádzala nám,to sme ešte nezažili. V Neapole nás doviedla ku kostolom asi o 14.00 hod., ktoré boli zatvorené,lebo bola siesta. Tak nám dala rozchod na 4 hod. a robte si čo chcete. Druhý deň v Pompejách sa nám neustále niekde strácala, ukázala nám tam asi 30%, až doma sme si naštudovali že sme toho hodne nevideli. A to už nehovorím na ďalší deň keď keď sme išli na ostrov Capri. Tri dni nám hovorila,že trajekt je objednaný na 8.30 hod. Hoci sme dorazili včas tak keď išla kúpiť lístky prišla s informáciou,že trajekt ide o 9.30 a naspäť 13.30 alebo niečo po 18.00hod čo je krátko na prehliadku tohto ostrova alebo príliš neskoro, čo nevyhovovalo šoférom. Nakoniec sa išli nejaké mladé kočky opýtať či idú aj iné lode a predstav si ,išli. Odchod 8.30 a príchod 15.40. Takže hodne záleží na tom koho dostanete ako sprievocu, ale s touto cestovkou do Talianska neodporúčam.

Dobrý deň, aj my sme sa teraz vrátili spoznávanie ho zájazdu kampania. Môžem Vám povedať že sme veľmi sklamaný. Ck Adria travel neodporúčame. Sprievodkyňa na slabej úrovni. Išli sme na poznávací zájazd, tak sme očakávali že sprievodkyňa s nami pochodu miesta ako bolo v programe uvedené. Doviedla nás v Nespole na jedno miesto a a Námestie a potom môžete hľadať čo chcete. V ponorkách ju upozornili na to že neje certifikovaná sprievodkyňa a potom skončila. Môžete ísť po svojich každý sám. Úplne nás dorazila, keď sme prišli do Sorenta na plavbu na ostrov Capri keď kvôli zlému počasiu nam povedala, že trajekt a apropo mala loď nemôže vypľuť na more. Po rozhorčení účastníkov zistila že môžeme vypľuť s iným trajektom ale musíme sa vrátiť skôr pretože sa vracia v skoršie. Tak že na Capri sme boli 3 hodiny. Jednoznačne heslo sprievodkyne Veroniky " chodím s otvorenými očami" neplatí a myslím že by si ich mali otvoriť jak sprievodkyňa tak CK Adria. Nezvladnuta bola aj cesta na sopku Vezuv. Staré informácie že sa da vlastným autobusom dostať až pod sopku.
Sprievodkyňa nevie taliansky slabá angličtina.

Úplne súhlasím s predchádzajúcim príspevkom, pani sprievodkyňa nám nepovedala takmer nič, čo by sme už nevedeli. Celú situáciu zachraňovali šoféri, ktorí svojou profesionalitou a humorom naprávali to, čo pani sprievodkyňa nezvládala. Výlet bol naozaj krásny, ale chodiť 4 hodiny po Neapole a hľadať čo by sme si kde pozreli ?? Preto sme nešli s cestovkou. Škoda, že taký krásny zážitok z prostredia bol pokazený sprievodkyňou. A po príchode do Bratislavy sa vyparila ako.... a my sme ani netušili, kedy prídu zvozové autobusy. Jediné šťastie, že sa našli iní ochotní delegáti, ktorí sa potom o nás postarali. Pri rozhodovaní, či opäť ísť s touto CK budem naozaj rozmýšľať, či si radšej nevyhľadám inú...

usčasnil som sa zajadu Amsterdam 23.26.03.2015 cely zájazd stal za mula bodov vodiči boli z nitrans boli neochotne poradiť ničím len 9 hodín Amsterdame bolo malo sprievodkyňa z Ciech keď som sa jej opýtal či je hoteli wifi šak si zistite a hotel bol naj horši ktorom som bol bolo to niekde v lese skôr to vyzeralo ako chata a nie hotel vybavenie akože hotela vyzeralo jak za komunistov nikdy viac z startrip už nikam

Boli sme s nimi v Rumunsku ...zakupene na Zlavomaxe (mimochodom tiez novy portal, nieco nove neznamena asi hned nieco zle:), vsetko bolo super, perfektna sprievodkyna, hotely super, autobus uplne novy. Mat viac penazi:D, ide zase a s nimi. Vysoko profesionalne fakt a Rumunsko naaaadherne! dakujeme

Adria a startrip to iste ako Toyo a Dream nová móda otvoriť si aj druhú ck keď obabreš jednou tak potom obabreš aj druhou

Organizácia nezvládnutá, prakticky žiadna, sprievodkyňa sa prechádzala po meste bez jediného otočenia sa (!!) či idú ľudia za ňou (navyše o výklade nemôže byť ani reč). Veľa ďalších nezvládnutých skutočností. Je zázrak, že sa nikto nestratil.
Niektoré spomínané pamiatky, ktoré sme mali "navštíviť" boli videné z idúceho autobusu (naozaj). V podstate jediná budova, v ktorej sme boli aj vnútri, bolo nákupné centrum, kde sídli Tropicarium.
Na návštevu nejakých pamiatok neboli informácie, resp. ochota nám ich povedať.
Napísala som aj spoločnosti STARTRIP, riešenie na mieste so sprievodkyňou nebolo možné. Na môj e-mail ohľadom "kvality" poskytnutej služby mi neodpovedali..
Netuším, prečo firma neposkytuje len dovoz a odvoz ľudí do Budapešti, ktorí by si lepšie zorganizovali čas sami, keby vedeli, že nebudú mať "skutočného" sprievodcu.
Za seba a ostatných, ktorí boli na tomto výlete, nikdy viac START-RIP...

Nespokojnost poznavacie zajazdy verona benatky rok 2016
Uz pri nastupe do autobusu nas soferi skoro zabudli na nastupnom mieste sprievodcicka nevedela nic nepodavala nam ziadne informacie ani vyklad pri prichode do verony bezala pred nami nezaujimalo ju kde ma ludi ci niekto chyba program na cely den nam ukazala za pol hodinu ked sa jej niemto nieco spytal tak jej odpoved boa ja neviem zistite si a cely den potom odychovala v parku bentky rovnaka situacia stale sa stazovala ze ma malo zaplatene ale za co clovek si zaplati piznavaci zajazd kde ocakava program a sprievodcu co si zaplatil a sprievodca mu povie na otazku typu kde sa kupuju listky do pamiatky ja neviem zistite si naco vobec sk poskytuje tkehoto sprievodcu to nechapem cele zle nikdy viac neodporucam vam tuto cestovku budete velmi sklamany ako mi a cely autobus

Dominika to je hrozný pravopis... :) To sa potom takáto recenzia ani nedá brať vážne...

Výborný zájazd!
Zájazd bol dobre zorganizovaný, sprievodca - Martin Sedlár - nezaťažený patetickým memorovaním nejakej dejepisnej príručky rozprával pútavo, zaujímavo a najmä s prehľadom a mierou. Pochodili a videli sme všetko, čo bolo zaujímavé. Každý deň sme mali priestor na kúpanie v mori - to bolo na nezaplatenie! Ubytovanie skromné, ale čisté a príjemné (uterák, osuška, mydielko na izbe, izba uprataná každý deň ...). Hotelík má aj bazén - voda je super a hlavne čistá - ak niekomu po celom dni ostane nejaká zvyšná energia, môže ju tu vybiť. Treba počítať s tým, že večer (v čase návratu z výletov) už je zatvorená hotelová reštaurácia - jedlom sa treba zásobiť počas výletov (Martin nás nasmeroval na "normálne supermarkety" kde sa dali potraviny nakúpiť za pomerne slušné ceny). Cesta autobusom rozhodne nie je žiadna sranda, ale mali sme dobrý autobus a hlavne super šoférov - Heňa a Jana - urobili pre nás čo sa len dalo (som si istá že aj viac), takže sa to dalo zvládnuť. Zájazd môžem len odporučiť !

Komunikácia s Ck dobrá. Pokiaľ sa nedalo dovolať, komunikovala som s Ck mailom. Zåjazd do Amsterdamu hodnotím veľmi dobre, až na sprievodvu. Amsterdam bol na celý deň, čo bolo super, pretože pol dňa je málo. Sprievodca by mal vedieť, že do múzeí je lepšie ísť skôr, pretože neskô už vám nepredajú lístky, alebo kvôli dennej kapacite sú vypredané. Velmi slabo nás informoval o Amsterdame. Ja som z cest. sprievodvu vedela viacej. Celkovo dávam sprievodcovi z 5 bodov 2. V Keukenhofe ho jedna pani upozornila, že pokiaľ pôjde on zakúpiť všetky lístky, tak budú lacnejšie. On ani nevedel, že automaticky ako sprievodca má vstup zdarma. Inak Keukenhof bol nádherný, ale na pol dňa úplne stačí. Zaanse Schans tiež veľmi pekné. Vodiči autobusu veľmi milí a zodpovední. Celkovo dávam cestovke plný počet bodov. Kľudne opäť, pokial bude iný sprievodca.

Program s množstvom pamiatok bol narušený zlou organizáciou. Sprievodkyňa, pani Angela Š., bola katastrofálna. Jej schopnosti a znalosti nie sú dostatočné pre poznávací zájazd! Nemala zistené informácie, napr. o otváracích dobách a cenách vstupov, dostupných online. To pár krát spôsobilo zbytočné čakanie pred otvorením pamiatok. Tiež zvolené poradie ich návštev bolo nelogické, zapríčinené jej minimálnou priestorovou orientáciou. Preto sme prechádzali po miestach, na ktorých sme už pred tým boli a strácali čas, ktorý nám chýbal v ďalšom nahustenom programe. Podaný výklad ku pamiatkam bol stručný.

Celkový program zájazdu nebol dodržaný. Pri okamžitej reklamácii nám sprievodkyňa odporúčala v budúcnosti využiť služby iných CK.

Počas celej cesty sme mali zakázané používať toaletu v luxusnom autobuse spoločnosti NITRANS. Šoféri mali minimálne sociálne kompetencie a správali sa drzo a neprimerane k svojmu zamestnaniu.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi