Cyklisticke a turisticke vylety

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahoj, zvladneme dat dokopy partiu ludi, ktori by radi isli na cyklo, ci turisticke vylety? Napadov mam vela, ale chyba partia ludi na vecerne grilovacky a skveli ludia sa hladaju ozaj tazko :) Predstavujem si to tak, ze vyberieme si lokalitu, najdeme ubytovanie a na par dni sa vyberieme, ci uz vlakom, alebo autami. Dalo by sa vyrazit aj na cykloturistiku na tazko, mam s tym mnoho skusenosti. Bol som takto na vela miestach, hlavne v Cechach a nemam problem naplanovat trasy, zaujimave miesta a podobne. Ako bonus mozeme aj turistiku. Mam 35, som z BA. Verim, ze sa nas partia zozbiera na pravidelne vylety, aby sme aspon chaty zaplnili. Kontakt na mna je [email protected]

Hladam partáka-partáčku na cyklocestu Passau Wien, cca 2 dni email: [email protected]

To chceš ako za 2 dni uraziť z Passau do Viedne? A hľadáš na to parťačku hej? Tak to možno tak majsterku európy v cyklistike, nie? Srandista, dobre som sa pobavila.

Za 2 dni sme dali s priateľkou Passau-Viedeň v pohodovom tempe a ani jeden z nás nie je majster Európy. :)
Je to príjemná, nenáročná trasa, vrelo odporúčam. Najkrajší úsek je medzi Passau a Linz.

Z Passau do Viedne je cez 300km, čo máš s takej cesty, keď sa naáhliš ako blázon???

Mňa skôr láka ísť aj do Passau na bicykli, teda Ba - Passau a späť. Šiel som predlani s kamošom Passau - Ba ktorý nemal kondičku, tak sme začali so 70 km/deň a na štvty deň sme si už makli 140 km ..šli sme naťažko a to je už dosť.

Nechcem dostávať notifikácie

Neprajem si dostávať notifikácie.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi