Dovolenka 2020

Ahojte,

niekto na letnu dovolenku? HOC KAM k moru.

Mam 29 rokov a som slobodna.

 

Ahoj napíš mi [email protected] 

Ahoj, 

 

v júli chcem ísť na Cyprus, chces sa pridať?

 

napis mi na [email protected]

Ahoj napíš mi prosím ťa kontakt na teba [email protected]

Ahoj napíš mi, rad pôjdem stebou na dovolenku k moru... =)

Až teraz som si všimol Tvoj inzerát, keď už som podal ten môj. Nájdeš ho na https://www.dobrodruh.sk/forum/dovolenka-pri-mori-august-2020 . Ideme so psíkom na konci mesiaca august 2020 k moru do Rumunska. Detaily nájdeš v mojom inzeráte. Žia0l, nemám už na Slovensku nikoho, pretože som roky žil v zahraničí a teraz stále pracujem. Preto hľadám niekoho, ako Teba. Pridáš sa? Posielam Ti aj úplné znenie môjho inzerátu, pretože ako vidím, nieje ho vidno celý.

 

S láskou, John.

 

Ahojte cestovatelia. Touto cestou hľadám milé a usmiate dievča, slečnu, ženu, ktorá by sa pripojila k nám, teda ku mne a môjmu psíkovi Puffymu na cestu k moru, miesto Mamaia, Constanca, Romania, info na https://www.google.com/search?q=mamaia+romania&safe=off&client=safari&hl=sk-sk&prmd=imvn&sxsrf=ALeKk00Lu64_LEu4j5qMAZEUIsyXrI40ww:1594109942665&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjY9PWm2rrqAhVaHs0KHQF9DDUQ_AUoAXoECBgQAQ&biw=375&bih=537&dpr=3 v termíne od 25.08.2020 do 30.08.2020. Odchod autom podvečer pondelok 24.08.2020, príchod na obed na druhý deň, 5 noci na hoteli blízko pláže, Casa Leului, info na http://www.booking.com/Share-rq1JRs a odchod okolo obeda v nedeľu 30.08.2020, príchod domov niekedy po polnoci z nedele na pondelok. Prípoj sa k nám, tráviť čas prechádzkami po pláži, mestom, pozrieť delfínkov, fotiť a hlavne hľadám niekoho, kto sa zaujíma aj o hudbu, nakoľko 4 dni, teda večere budem mixovať sety naživo pre rádio. Portfólio nájdeš na https://www.mixcloud.com/ox16en/ . Tak ako, nájdeme Ťa? Contact prosím cez FB a Messenger na https://www.facebook.com/Schwaramandanga .

Ahoj,v najbližších dňoch,možno už aj o dva dni pojdem autom na juh Francuzska-Monaco-Cannes atď.,mala by si zaujem?  mirk

Ahoj, plánujem niekam ísť v auguste. Budem rada ak sa ozves ak hladas teda nejaku partacku :) 

Prepáč, že Ti píšem až teraz. Nikto sa mi neozval dlho, tak som sem už ani nechodil, no a ešte k tomu sa mi poriadne zamotal život, zomrela mamina, proste všetko naraz.Ale áno, ešte stále idem. Ak máš Messenger, napíš mi prosím tam, profil nájdeš na https://www.facebook.com/ox16en . Alebo si ma pridaj podľa čísla, 0919149755. Budem sa tešiť, idem len ja a Pufko, môj psík, veď pozri profil a dozvieš sa o mne viac. S láskou, John.

Ahoj, kludne napis, dohodneme. [email protected] 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi