EKO TRAVEL

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Pozná niekto cestovku EKO TRAVEL? Organizujú zájazdy do Turecka. Ďakujem.

Cestovka je netransparentna, nemaju ziadne skusenosti. O turecku skoro nic nevedia. Mne sa nepacilo. Hotely podivne a turci iba nas nutili nakupovat.

Pred pár dňami som sa vrátila s touto CK z Kappadokie. Bolo vynikajúco a videla som dokonca viac ako cestovka sľúbila. Miestna sprievodkyňa ( Češka ) mala hlboké vedomosti a pútavo rozprávala o Turecku, Turkoch, o pôvodných ale aj súčasných zvykoch, dokonca drobné ukážky kolovali autobusom. Povinný turecký sprievodca a aj šofér, boli výborný v tom, že nás pretlačili, aby sme boli na niektorých miestach sami, alebo prví. Zobrali nás aj do údolí, ktoré sme nemali v programe. Čo sa týka predajných akcii, áno boli. Predajcovia neboli agresívny. Vzhľadom na to, že tento štýl nakupovania neznášam, tak na môj úžas prebehli hladko. Proste nikto ma neotravoval, prebehla som to a v kútiku alebo reštike som čakala na kupujúcich Slovákov. Čo ma prekvapilo, že ľudia dali prednosť nákupom, pred fakultatívnymi výletmi. Radšej kúpa pochybnej handry ako napr. let balónom nad Kappadokiou za úsvitu, alebo uprednostniť bazár, pred vystúpením pravých dervišov.
Nemám problém isť s cestovkou aj v budúcnosti. Podľa toho čo ponúknu, rada s nimi pôjdem opäť.

S priatelkou sme boli v Turecku s touto cestovkou. Zlakali nas nizkymi cenami. V Turecku sme uz boli par krat, pri mori. Tak sme sa rozhodli ist na poznavacku. Bola to zla volba. Tato cestovka nas dala v hoteli, kde boli plesne v kupelni, nutili nas nakupovat zlato a kozu a este aj strava sa nedala zabezpecit vo vlastnej rezii. Cele zle!!!!!

Pred nedávnom som sa vrátila práve z takéhoto poznávacieho zájazdu Eka v Turecku spolu s mojou známou. Program bol zaujímavý, ale tak natesno, že síce sme videli všetko, ale za behu. Nebol dostatok času, ale zato na povinné zástavky v zlate, koži a kobercoch to bol. Ja chápem, že takéto zástavky sú v Turecku bežné a povinné, ale 3 hodiny niekde stráviť na úkor prehliadky mesta mi príde ako strašná strata času. Nehovoriac o tom, že do predaja sme bolo nepriamo tlačený tým mám na mysli, že sa očakávalo sa, že niečo nakúpime inak cez výraze tvári Vám bolo jasné, že ste niekomu pokazili deň . Toto by sa dalo ešte zvládnuť, ale príde mi strašné keď organizácia, strava, informácie sú ako od začiatočníkov. Keď si niečo zabudnete niekde nečakajte, že sa bude aspoň turek sa tváriť, že Vám niečo vybavuje , kašľať na to. Ráno vstávate zásadne okolo 6 - 7 , raňajky u turkov nečakajte max. nejaké malé drobnosti, aby sa nepovedalo. Ak sa niečo opýtate tak hneď uvidíte, že sa na Vás pozrie, akokeby ste z jahody spadli, nehovoriac o tom, že ak pustíte malú kritiku tak Vás domáci hneď odsúdia. Obedy sú zásadne v oblasti, kde dať niečo do pusy je odvaha a obchod nikde , jedine posledný deň, keď ste pri Antalyi. Celé mi to prišlo ako keby sa na nás cestovka resp. domáci učili a skúšali čo ako slováci vydržíme. Musím ale vyzdvihnúť delegátku, ktorá sa snažila situáciu zachraňovať , očividne vedela čo sú zač a snažila sa ututlávať a zahovárať negatíva cestovky či partnerskej alebo domácej, snažila sa vybaviť navyše program a všetko viedla k našej spokojnosti. Cez túto cestovku nikdy viac, ale dúfam, že s delegátkou budem mať ešte česť.

Dobrý večer,
má ešte niekto nejaké skúsenosti s touto cestovnou kanceláriou? Ich ponuka ma zaujala no pozerám, že to nie je asi veľmi dobrá voľba.. Ďakujem!

Pred týždňom som sa spolu s manželkou vrátil z 8 dňového poznávacieho zájazdu v Turecku poriadaného touto CK. S priebehom zájazdu sme boli spokojní. Všetko, čo CK deklarovala v ponuke bolo do bodky splnené. Pokiaľ by som našiel v budúcnosti ponuku od tejto cestovky na zájazd, ktorý by mi vyhovoval, nemám problém znovu využiť jej služby .

S mojou rodinou sme viackrát cestovali s touto cestovkou a nemôžem povedať nič zlé. Boli sme na Cypre, v Turecku na poznávačke a tento rok sa s nimi berieme do Chorvátska... Vždy sa nám snažili maximálne vyjsť v ústrety, takže z našej strany spokojnosť.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi