Hľadá sa freelancer - parťák!

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte.
Hľadám parťáka, ktorý chce vycestovať na pár týždňov a popri tom pracovať na svojom PC. Tak ako budem aj ja. Bývanie v byte/campe/sharehouse.
Ideálne človek, ktorý si vie zadeliť čas a je z veľkej časti dobrodruh, pretože voľný čas mienim stráviť spoznávaním danej krajiny a on mi s tým musí chcieť pomôcť! :)
Mám rada šport, preto sa hodí ak nejaký vieš, ale aj hudbu, jedlo, pivo, chilll etc.
Preferujem pobrežné miesta krajín španielskeho štýlu (ES, PT) alebo ostrovy (Kanáre, Mallorca, Menorka).
Odchod najlepšie ASAP.
Ak sa tu objavíš ty, ktorý máš záujem, budem rada, ak niečo o sebe napíšeš a môžeme začať baliť (hneď po tom ako všetko dohodneme ;)

Ahoj, v priebehu ďalšieho týždňa chcem vyštartovať na roadtrip cez cely Balkán(8 krajín). Chcem vycestovať v Stredu alebo vo Štvrtok, ale nie je to podmienka. Ja síce pracovať nepotrebujem, ale kľudne sa ku mne pridaj. Chcem isť na 3-4 týždne. Odšoferujem to sám, môžeš pracovať popri sedení v aute a večer na hoteli.(nvm ako dlho chceš denne pracovať) Cez deň by sme chodili na výlety. Balkán je veľmi lacný, čo ti určite pri pracovnej ceste bude vyhovovať :) Rozpočet odhadujem na 700e za všetko+-(Ubytko+Benzin+Strava). Ubytovanie by som chcel v Dormitory room alebo nejaké lacné hotely a hostely. Chcem si pozrieť hlavne hory a národné parky, ale aj hrady, mesta a pamiatky. Napíš na seba kontakt a ozvem sa:)

Ahoj,

tie Kanare. Prave si robim initerar co chcem na nich vidiet. Pozeram tiez letenky a pod.
Ku kanarom by som mozno pridal azory...ale to je v podstate jedno kde by sa slo. Urcite vsak chcem vyliezt na Pico de Teide a vsetko ostatne bude len bonus navyse.

[email protected]

Mam rad sport a kopec inych veci (viac cez postu).
Nech sa ozve kazdy koholakaju kanare / azory / madeira / mallorca/ menorca pod. v maji.

E.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi