Hladám dobrodružné povahy na cestovanie, zarábanie prípadne dobrovoľníctvo vo svete

Ahojte, hľadám dobrodružné povahy na cestovanie po svete, ludí ktorí majú radi prírodu, západy slnka, spanie pod hviezdami, v aute alebo stane, neboja sa stopovania či adrenalínových športov. Ľudí pre ktorých nemá materiálne bohatstvo príliš veľký význam a dokážu sa tešiť z maličkostí - TU A TERAZ. Moje najbližšie cesty by som rád smeroval do JV azie - vyskúšať dobrovoľníctvo alebo len low cost cestovanie a spoznávanie krajín a ľudí. Tak isto hľadám partiu na skialpovanie v Gruzínsku v období zima/jar :) Tak isto ma láka Japonsko, Nepál, Patagónia, WH v Kanade/ na Novom Zélande...

Samozrejme som otvorený hociakým iným možnostiam spolucestovania po svete a rád sa prispôsobím pri plnení spoločných snov keďže ma momentálne doma nič nedrží a rád sa zoznámim s ďalšími dobroduhmi aj keď vám momentálny plán nevyhovuje ;-)

V prípade záujmu píšte na FB - Marek Pelikán, alebo na instagram marekp_83, prípadne mail [email protected], teším sa na spoločné dobrodružstvá... :)

Ahoj ak ešte hľadáš mal by som záujem.

 

[email protected]

Ahoj, ja som akurát v Almatoch a asi sa ti nejakí dobu zdržím. Potom chcem ísť do kirgistanu. Nejaké sa neponáhľam tak ak máš cestu okolo môžme niekam vyraziť na hory.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi