Hladam partaka/kov na dovolenku do Juznej Ameriky

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte,

buduci rok niekedy maj-august sa chystam na cca 17 dni do Juznej Ameriky. Zatial mam predbezne v plane Peru, ak by sa stihalo a vysla by dobre letenka uvazujem kombinaciu s Ekvadorom alebo Boliviou. Pripadne pri vyhodnej letenke som ochotna aj uplne zmenit destinaciu a dat napr Chile:).

Kazdopadne mam v plane nejaky ten trek a najznamejsie pamiatky - Machcu Picchu atd.

Ak by ste sa chceli pridat, piste na [email protected].

Ahoj Gabika,
Mam tiez v plane tento rok trip do Juznej Ameriky cca na 4 tyzdne, predbezne niekedy na jesen september – november a chcela by som vidiet Peru a Boliviu (Macchu Picchu, Cuzco, Titicaca, Salar de Uyuni) a este nieco k tomu napr. sever Argentiny/Chile, zalezi kam sa podari zohnat lacnu letenku. Zatial som s tymto napadom sama ja (31r. baba, dohovorim sa po spanielsky o beznych veciach, zaujimaju ma hlavne narodne parky, pamiatky, miestna kultura) a tiez hladam partacku/kov. Napisem ti email, mozno spolu daco vymyslime ;).

Ahoj/te,
ja planujem navstivit Juznu Ameriku tiez no nemam adekvatnych partakov/partacky ;) a zaujal ma vas rozhovor. Rad by som navstivil Kolumbiu no mal som v plane aj Peru/Boliviu a popripade Argentinu ci Chile ;) zavisi od leteniek, ludi a podobne. Mam za sebou par tripov ako Thajsko, Malajzia, Balkan a Spanielsko a velmi ma laka tato ponuka. Som 27 rocny nekonfliktny, priatelsky sportovo zalozeny chalan ktory miluje krasnu prirodu talze ak by sa nieco dalo poriesit ci sa tripu tyka bol by som rad ak by som sa mohol pridat ;). V pripade potreby by sme sa mohli stretnut aby sme sa spoznali a ci si spolu sadneme.
Vdaka za odpoved ;)

Ahoj Jakub,

dakujem pekne za reakciu.
Kolumbia laka aj mna, ale to by som dala jedine v partii:). V akom datume a na kolko by si chcel ist? Inak to stretko nieje zly napad, kedze sa tu postupne zbieraju ludia, bolo by to efektivnejsie riesit osobne. Mozem vytvorit nejaky skupinovy mail, ak mi na seba poslete kontakty:)

Pekny den,
Gabika

Čo sa tyka tripu určite by som chcel Kolumbiu a ako píšeš tak na ňu treba partu dobrých ľudí s ktorými to bude jednoduchšie a zábavnejšie ;). Čo sa týka dátumu tak ako som spominal len teraz som nastupil do prace a tak pre mna najlepsi datum je na konci roka a to je v datumoch 15.11. az 15.12. Je to aj z toho dovodu ze v Kolumbii zacina pekne pocasie a tym padom by tam tak velmi neprsalo aj ked v Kolumbia je destinacia celorocna a pocasie si clovek niekedy nevyberie ;). U mna dlzka trvania tripu by bola asi max 20 dni z hladiska dovolenky a pod. Dufam ze aj ty si na tom podobne :P a aj iny ludia ktory by sa radi pridali. Moj kontakt je [email protected]. Ja som aj za alternativu Peru, Bolivia alebo Argentina a Chile no az od Septembra do decwmbra by bolo mozne v mojom podani, no v kazdom pripade by sme aa vedeli dohodnut. Som rad ze je tu zaujem aspon sa nabudim na cely rok vdaka nejakemu tripu ak by to klaplo ;)

Ahoj čítam, že plánuješ cestu do JAM, ja tiež chcem ísť no v apríli. Teda mám v pláne Chile a Perú, chcela som aj Columbia ale to mi z časového hľadisla asi nevyjde. Momentálne žijem v Madride ale to by snáď nebol problém zosúladiť to. Ak máš chuť prebrať tému bližšie ozvi sa.

Ahoj,
Vec sa má tak ze ja som od zaciatku 2018 nastupil do novej prace v Prahe a tym padom je april pre mna neuskutocnitelny :(. Ja osobne som si cekoval Kolumbiu a to je krajina ktoru by som videl z JAmeriky po Patagonii najviac ;). Kolumbiu by som riesil na konci Novembra a zaciatkom Decembra ked tam zacina pekne pocasie a pri zamerani sa na 1 krajinu clovek uvidi ovela viac. Takze ak by si sa pridala na Kolumbiu ja budem len rad ale chapem ze mas vlastne plany no skoda ze mi to nevychadza s Aprilom :(. Takze daj vediet ci zmenis nezmenis plany :P

Ja by som išiel kľudne teraz február alebo prelom feb-mar ak by sa niekto našiel

Aj by som sa pridala v tomto termine do tej Kolumbie..

Ahoj, je moznost ist koncom februara do Kolumbie, ako tu pisala Mata. Ak by si mal zaujem posli mi pls na seba kontakt...

ahojte, nechysta sa niekto v marci ro Ria ??? info pls asap :) diky

Ahojte, ideme do Kolumbie koncom februara do polovice marca, ak by sa chcel niekto pridat [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi