Hľadám partiu/kamošku/kamoša do Malých Karpát

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Hľadám skupinu alebo aj jednotlivca na 1dňovú túru do Malých Karpát (napr. Záruby, Vysoká...) alebo aj inde , mám 20, som žena :)

Ahoj kludne mozme niekam behnut som z TT napis mi na mail a mozme sa dohodnut ak by mas chut

Ahoj tiež hladám niekoho, kto by turistikoval po Malých Karpatoch. Som z BA, 27 rokov. Napíš a kludne sa môžme dohodnúť :) Skoro celý august mám voľný.

Ahoj, ak máš ešte záujem o turistiku mohli by sme niečo vymyslieť. Som za spoločnú dohodu, ale rád sa aj prispôsobím. Viac info cez mail. Keď tak mi napíš, ak máš záujem.

Ahojte, ja by som sa tiez pridala na turistiku po Malych Karpatoch. Mam 35, vychodiskovy bod by bola pre mna Trnava.

No ja som v BA ale to by sme dako vedeli dohodnúť. Kedy máš predstavu,že by si chcela niečo podniknúť? Vieš mi napísať súkromný mail a niečo by sme mohli dohodnúť.

Caves, nedá mi nenapísať , do Malých Karpát chodievam celkom často , akurát budúci týždeň vo štvrtok chceme ísť s kamošom na pár dňovú túru cez Malé Karpaty , ak by si chcela môžeš sa na jeden deň pridať alebo aj celú trasu ak chceš .. a inak na Vysokú chodievam veľmi rád tak ak chceš tak aj to môžeme dohodnúť na jeden deň , kludne aj Záruby ale Vysoká je podľa mňa krajšia .. môj mail : [email protected] , mám 27

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi