Hladám Partnerku na Cestovanie okolo sveta

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte
Mám 27 rokov volám sa Martin chcel by som najsť Partnerku na cestovanie okolo sveta spoznávanie tejto planéty spojené stipkou adrenalínu a dobrodružstvom :)

Nehladám Modelku s katalogu hladám sympatickú babu ktorá je inteligentná a vtipná :) tiež niesom neohrabaný alebo tučný typ :)

Dôvod rozhodnutia :

Nedávno mi zomrel dlhoročný partner v podnikaní na infarkt v mojom veku preto ma nebaví už len pracovať a spať a nahánať sa za financiami ....
Rozhodol som sa cestovať a užívať si aj tie peniaze a spoznávať celý svet aby som si na konci svojho života nepovedal len som pracoval a teraz ked mam umriet načo sú mi tie peniaze :)

Hladám Partnerku s ktorou by som mohol zažiť vela zážitkov spoznávania adrenalínu a hlavne aj zábavy
ak ta nebaví len pracovať alebo študovať a byť otrokom systému napíš mi :) zažijeme volnosť naozajstnú volnosť nie tú ktorú nam tento štát ponúka :)))
Sám nevycestujem samota ma velmi netahá som spoločenský typ :) ak ta nájdem nebudeš lutovať :)

Napíš ak máš zaujem [email protected]

Ahoj Martin, dufam, ze ta neurazim, ale ako solo traveller (na ceste 3 mesiace, 3 mam este pred sebou) ti chcem povedat necakaj a chod! Vobec sa samoty nemusis bat, specialne ak si spolocensky typ. Budes sam prekvapeny, kolko rovnako zmyslajucich ludi stretnes a ako lahko najdes partnera na aktivity vo vysnenych destinaciach ;) Otvor svoju mysel, srdce a vyraz! Happy travels

Besipka, ono to s tym hladanim niekoho mozno ani nemysli ta kuplne vazne :) Ja som uz dlhsi cas hladala niekoho s kym by som vyrazila trosku do sveta a kludne na dlhsie, aspon na par mesiacov, skusala som fora ale vela ludi ma zial len ma vela silnych reci ako chcu ist, ako hladaju nejakeho partaka na cestovanie a nakonec z toho skoro vzdy zislo (az na jednu dovolenku), ci uz nemaju odvahu alebo len nevedia co chcu tazko povedat :) Pisala som aj Martinovi vyssie ale dodnes nemam odpoved ;) Takze raz sa na tu cestu mozno naozaj vyberiem aj sama ako odporucas aj ked to nie je velmi pre mna, mam rada spolocnost a som ukecana. Ale kedze vela ludi okolo toho ma len silne reci a nakoniec nikam nejdu asi mi ine neostane len raz zbalit kufor kupit letenku a ist aj sama aj ked nerada. Co uz, zivot ma clovek len jeden a treba si ho co najviac uzit aj za cenu toho ze clovek obcas opusti svoju zonu komfortu :)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi