India, Bangladesh, Nepal, Bhutan - 3 mesiace plne dobrodruzstva

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte,

Hladam niekoho na trojmesacnu cestu po Indii, Nepale, Bangladeshi. Mozno aj Bhutan. Kamaratka mi to zrusila, na ktoru som sa spoliehala, ze sa ku mne pripoji.

Nasla som uz aj nejake letenky, ktore si chcem booknut do konca oktobra, ale stale este pevne verim, ze niekoho najdem, kto sa ku mne pripoji.

Mam 28 rokov. Som velmi pohodova, aktivna a v celku vtipna osoba :) Nebudes sa urcite so mnou vobec nudit. Milujem dobrodruzstvo :)

V pripade zaujmu sa mi ozvyte cim skor. Uprednostnujem hned osobne stretko. Byvam v BA.

[email protected]

Ahoj Monika tiez by som chcel vycestovat na 3-4 mesiace a(januar az stred aprila) kedze som aj ja za kazdu srandu a dobrodruzstvo milujem, neurcil som si presny plan cesty :-) Viem len, ze chcem dat juznu aziu a chcel by som zacat vietnamom a dalej sa len tulat tam kam ma vietor zaveje...laos,bangladez,butan, barma, nepal, india...kam to proste za ten cas stihnem. V Nepale som bol, ale nevadilo by mi ho navstivit znova :) Opisat sa je pre mna sameho tazke, ale som tiez vesela kopka, pohodak a nudu tiez nepoznam :-)  tod moj profil :-) Osobne stretko je samozrejmost :-)  https://www.facebook.com/fotograflubosdurica

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi