India oktober/november 2014?

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte,

uvazujem, ze by som sa vydala na cestu do Indie, niekedy na jesen tohto roku, oktober november, priblizne na 3-4 tyzdne. Nechysta sa niekto?

 

Nina, 29

Ahoj, ja by som sa pridala, napis mi na [email protected]

Ahojte, dievčatá, ja som pôvodne plánovala ísť do Indie v apríli, ale nevyjde mi to. Rada by som sa pridala na jeseň. Ak to stále platí, môj e-mail [email protected]

Ahojte, ja tiez celkom uvazujem nad Indiou, ak sa stale chystate, poslite pls mail aj mne, diky

[email protected]

Ahoj, mozno by som sa tiez pridala.Prosim posli mi blizsie info na [email protected]

Ahoj, vedela by si mi prosím približne povedať koľko by taký výlet vyšiel finančne ? Ak by to bolo pre mňa prijateľné, veľmí rád by som sa pridal. Môj email : [email protected] . Ďakujem .

caute, v oktobri chcem ist z indie (dili) do nepalu(kathmandu, lukla) everest base camp, isiel by niekto?
[email protected]

Ahoj, letenku počítajte tak cca 1000 eur, záleží na tom, kedy ju objednáte v akom časovom predstihu a kadiaľ budete letieť, koľko prestupov a podobne. Nezabudnite si ju poistiť pre prípad storna. Ak by ste si chceli spraviť nejaký výstup na kopec, počítajte s dodatočnými nákladmi na vybavenie permitu, potrebujete nosičov, kuchára, sprievodcu a samozrejme Vám zarátajú do ceny aj vysokohorského vodcu. Nemusíte sa toho báť, nieje to moc, ale je to s komplet servisom, raňajkami do stanu. Ak by ste sa tam chceli túlať samostatne, nosič vychádza na cca 5 eur deň, nesie 20 kg, po ceste sa dá prenajať auto, motorka, prípadne oslík a ten Vás odvezie a nosič bude kráčať vedľa Vás. Ceny - lacnejšie ako unás, kúpite tam všetko, od lezeckého výstroja - mačky, sedáky, ruksaky, oblečenie všetko lacno - napr. Mammut bunda po prepočte 20 eur. Samozrejme v kamenných obchodoch sa zjednávať cena nedá, alebo len minimálne. Sú tam moc milí ľudia, ochotný, deti v meste žobrú peniaze, v odľahlých častiach pýtajú cukríky a sú vďačný za obyčajné pero alebo ceruzku. Je tam dosť rozdielov v kultúre. Ubytovanie je v jednoduchých hotelíkoch za cca 10 eur dvojposteľová izba. V každej dedine je ich dosť na prenájom. Malé upozornenie - pri prestupoch na letisku pokiaľ budete čakať dlhšie na odlet, alebo budete letieť na druhý deň si zoberte batožinu so sebou. / podarilo sa nám nechať batožinu na letisku, za predpokladu že keď letíme na druhý deň ráno tak nám ju automaticky naložia do lietadla a ráno letíme. No nestalo sa tak a domov sme prišli bez ruksakov, ale do 3 týždňov prišli do Viedne nepoškodené a nič nechýbalo /.
Želám Vám šťastnú cestu :-)
Užite si to, ten výlet stojí za to

Hladam spolocnikov na poznavaciu a meditativne orientovanu cestu do Indie jul-august 2014. V Indii som bol uz 2 krat. Vrelo odporucam. Piste na [email protected] t.c. 0911327322.
Akysi Tomas tu pisal, ze letenka do Indie vyjde na cca 1000e - je to hlupost. Letenka ma vzdy vasla na cca 500e a objednaval som ju vzdy 2-3 tyzdne vopred. Kamarat tam bol uz 8 krat a cena bola vzdy podobna.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi