Južná Amerika - Apríl / Máj 2020

Ahojte,

 

zháňam parťáka / parťáčku na trip po južnej aj strednej Amerike + predtým Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon. Odlety mám pozreté z Osla do Lax (cca 130€). Samozrejme, rátam aj so situáciou ktorá je momentálne vo svete, ale rátam s tým že sa do dvoch mesiacov ukľudní a bude sa dať normálne cestovať ? itinerár nemám, ani budget. Ak sa nám niekde bude viac páčiť, môžeme tam ostať, nájdeme si prácu a budeme si užívať krajinu ? dĺžka tripu nie je ohraničená, určite ale aj pár mesiacov. Podľa nálady, peňazí atď.

 

Kontakt [email protected]

Este pred vznikom mimoriadnej situacie som z roznych dododov zvazoval ist cez Kostariku do juznej Nikaragui ca. 10.-20. maja. S ohladom na Covid-19 ale pravdepodobnost, ze to vobec bude mozne zvazovat, bohuzial pre mna tipujem "na 1 %". Nechcem urcite sirit paniku, snad skor pokoru.

Mam kredit na letenky u SouthWest do konca augusta, kt. mi uz zrejme aj napriek corone nepredlzia (uz raz predlzovane). Tak v lete snad vyuzijem. Ale v USA nezavazujem zapadne pobrezie, ale len NYC-D.C. (kde mam rodinu).

V maji inac v mnohych castiach strednej Ameriky riadne prsi. Preto mozno pocas "dni v karantene" pripadne mozeme dat v tomto vlakne "info sharing" na temu kde a preco v strednej Amerike ma zmysel ist v juni - auguste (samozrejme mimo masami turistov z USA preplnene destinacie). Ak mas nejake "insiderske info" vopred dik moc, snad zaujimave aj pre dalsich ludi.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi