Kôprovský a Jahňací štít

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte. Budúci týždeň by som chcela zdolať ďalšie dva tatranské štíty. Ideálne Kôprovský 29.8. a Jahňací 1.9., prípadne aj v iné dni. Ak by sa chcel niekto pridať, môžeme sa dohodnúť: [email protected].

Ale posli fotku ako vyzeras

to nemyslíš vážne hentým komentárom :D

Preco ako? Vyzor je to najdolezitejsie, podla toho usudim ci dama ma kondicku a ci bude stihat tempo vystupu. Preto nieje nic horsie ako ked niekto nevladze a nasledne musi cela skupina cakat na jedneho jedinca, ktory ostatnym jeho pomalostou kazi naladu

Možno stačila otázka ohľadom veku a rýchlosť tempa, nie si pýtať fotku...:) tipujem, že slečna hľadá parťáka/-čku na túru, nie životnú lásku....veľa šťastia s hľadaním :)

Ale ved po ture si treba trosku zaspasovat a nebudem hadam s nejakou tlustoprdkou nieco podnikat nie?

Sme rekreační ale verím že to dáme aj s 12r. Čo vy na [email protected]

Sorry kámo ale s Tebou by som nešiel nikde, už len pre to že si primitívny a nedokážeš si pozrieť ako vyzrá :D ja som si pozrel, šumná to baba :Dv

Bože aspoň sa ukáž Ty keď take blbosti dokážeš napísať, že zašpásovať a tlstoprdka...Ty isto si nejaky adoniss, 6pack, hlavne že v hlave prievan :D :D

Preco mi hovoris ze som primitivny? Ja som nikoho neurazil, tak neviem preco volis taketo slova

A ty Tibi si si tak maximalne pozrel do gati a nie nato ako vyzera

:)

Ďakujem všetkým rozumným komentujúcim. :) Túra snáď vyjde. :)

Kámo, poviem Ti len toľko, keby si nebol kkt tak si možno mohol isť s ňou na túru ;) menšia cca 27r brunetka, super postava, srry Vladka že som Ťa prezradil, ale toto bolo v gatiach :D :D prajem peknú túru :)

Ďakujem Tibi! :)

Ahoj, Koprovsky ideme bud vikend pravdepodobne, zajtra Rysy asi by som dal :) ..sa mozes pripojit

Dakujem pekne za pozvanie, na Rysoch som bola tento utorok ;)

a okrem Kop a Jah je este nieco co by si chcela ist? .. kedze na bud tyzden jahnaci ideme dat tak zajta by som dal nieco ine ..

Ja som mimo SVK tento vikend a buduci tyzden len tieto dve tury stiham. V septembri by som este rada Vychodnu Vysoku, predbezne 16.9.

ok, bud tyzden ( sobota) ideme Jahnaci .. mozes sa pridat k nam ak by si chcela, Koprovsky som zle napisa, som sa pomylill, tam sme boli nedavno. 16.9 som zas ja out. Pekny vikend :)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi