Ludia pome na trip svetom

Hladam skupinku ludi ale aj jednotlivcov ktorych bavy cestovaie, stopovanie campovanie, spoznavanie, stresovanie s mapou :D a všetko okolo toho... Mojim snom je precestovat cely svet takže nemam zaciatok trasy ale chcem ist do indiie, amazonkych pralesou, egypt, rusko, čina, bronx proste všade... Ak mas aj ty podobny ciel nevahaj a piš ... Bal rupsak, mapu, a priprav sa na to že zažijeme spoločne chvile na ktore nezabudneme

Andrejkajanciova28@gmail

Fb andrejka jančiova 

Smelé plány,tiež mám také... :) takže?

Napiš mi na fb andrejka jančiova budem čakat a určite niečo vymyslime ;)

Nemusíš nikoho hľadať,zober batoh, dobré topánky a choď ☺ Stretneš nás na svojej ceste ☺

Tak pod somnou 

Ahoj Andrejka,ako je to s plánom cesty?Kolky idete?Aký je potrebný rozpočet?Odpis,ďakujem Dušan.

Ahoj dusanko moj facebook je :andrejka janciova
Budem cakat kym sa mi ozves vytvaram na facebooku stranku kde budu ludia ktory chcu cestovat ked budes chciet rada ta pridam :)

Ahoj Andrejka,na fb niesom ale môžme komunikovať:[email protected] ako je to s tvojou cestou-tripom do sveta?

Ahoj Andrejka. Super plány. Koľko máš rokov? Takéto plány väčšinou málo kedy nedozrejú do reality, no aj tak - ak by si to myslela vážne tak pred veľkou cestou odporúčam pár tých malých. Z osobnej skúsenosti.

Ahoj maruska mam 19 rokou no tesne  po mojej 18ke som odišla s domu a odvtedy sa držim v zahraniči aj ked mi je smutno za rodinou a všetkym tym dom no dala som sk ciel vratim sa domou až ked budem v každom kute sveta a som rozhodnuta tvrdo makat aby som sa k tomu dopracovala. Viem stoji to vela namahy a aj penazi no ja tk zvladnem ja si VERIM a to je zaklad :* v mojom živote nič ine nemam iba mojich dvoch potkanikov v klietke moj rupsak a moje SEN 

 

Andrejka. Metoda studenej vody. Kup si letenku cojaviem niekam do Azie. Naskoc do lietadla. Zvysok uz ide samo. Backpackersky matrix je ako cez kopirak. Vela stastia. :-)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi