Mesiac v juhovychodnej Azii (október/november)

Juhovýchodná Ázia alebo aj raj cestovateľov. Kedy inokedy, keď človek ešte nemá záväzky?
Cestovanie a celkovo objavovanie ma neuveriteľne baví a doslova sa v neznámom vyžívam. Vlastne preto sem aj píšem a hľadám človeka, čo by sa na to dal nahovoriť. Človeka dušou dobrodruha, čo je za každú srandu a nebojí sa pomaličky prekonávať aj vlastný strach. Je mi jedno či to bude muž, žena, kôň alebo pes.. kto mi dokáže napísať na mail alebo fb, je vhodný. Hľadám iba jednu osobu, lebo si myslím, že tento druh tripu, je ideálny vo dvojici. Pred mesiacom sme sa vrátili 4 chalani z Uzbekistanu a mali sme sa vynikajúco, no niekedy bolo jednoducho tých názorov veľa. Nejaký čas som hľadal vo svojom okolí ale nepochodil som z dôvodu nemožnosti vycestovať na mesiac. A nikomu sa nečudujem, je to dlho, no pre mňa je toto sen, ktorý som si povedal že si idem splniť a ísť tam na týždeň alebo dva nemá význam. Mám približný itinerár a ide mi hlavne o krajiny ako Thajsko, Laos, Kambodža a Vietnam (prechod medzi krajinami je pomerne jednoduchý a niekde stoja víza pre vstup iba 30USD a to priamo na hranici bez nejakých vybavovačiek). Na 4 krajiny je ten mesiac málo ale niekde by som sa rád zdržal viac a niekde menej. A hlavne.. ide mi o spoznávanie prírody, domácich, ich zvykov a dobrodružstvá!! Vypichnem napr taký gibbon experience, čo je 3 dnový výlet do pralesa so spaním v korunách stromov. Treba si to pozrieť, je to sranda :) V zápale písania som zabudol napísať kedy vlastne.. videl by som to na začiatok októbra, kedy by malo byť už skončené obdobie dažďov alebo minimálne doznievať. Ide mi hlavne o to, že to bude na začiatku sezóny lacnejšie a samozrejme menej turistov. Oťukať a tak nejako zistiť čo kto chce by sme mohli pri nejakých výletoch v horách (som registrovaný v peknom challenge menom DobyTatry) alebo hocičom inom. Takže stačí mi napísať pre nejaké podrobnejšie info na mail ([email protected]) alebo FB

Ahoj Roman,
ja som nieco obdobne absolvoval v roku 2014, zil som niekolko mesiacov v Bangkoku a stade absolvoval 2tyzdnove vypravy do Barmy, Vietnamu, Kambodze. Ak chces nejaky tipy alebo poradit tak sa ozvi. Peknu cestu zelam inak nech ti to vyjde.

Ahoj, veľmi rád by som si vypočul tvoje skúsenosti hlavne ohľadom Barmy. Ktorá ma síce velmi zaujala, ale dopočul som sa o "náročnejšom" vybavení vstupu do krajiny v porovnaní s ostatnými spomínanými krajinami. Dáš mi prosím ta na teba nejaký kontakt? :)

Ahoj kľudne mi napíš na mail [email protected] alebo aj na Facebooku Vladi Rehanek.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi