Mestá Európy? alebo za prírodou? - celoročne

Zdravím Vás,

rád by som tu našiel mladých ľudí (jednotlivcov ale kľudne aj skupinku - tak do 35r cca), ktorí by chceli tak ako ja využiť benefity dnešnej doby v podobe lacných leteniek do rôznych kútov Európy - vždy dĺžka pobytu v danom meste cca 2-3 dni alebo ako sa dohodneme. Ohľadne ubytovania, je to zase na dohode. Nemám problém s ničím.

Som celkom mladý 27 ročný chalan z okolia Hlohovca, priateľský, nekonfliktný a viem sa nadchnúť pre vec. Musím pripomenúť, že som vegetarián (takže možno niektoré miestne špeciality s tebou neochutnám), ale okrem toho už nevidím žiadnu inú prekážku a som za všetku srandu. Momentálne pracujem od nevidím do nevidím a aj preto mi toto príde ako vhodný spôsob ako po kúskoch spoznávať niečo mimo nášho Slovenska. 

Hľadám celoročne, preto aj keď viete, že teraz to už nevychádza ale chceli by ste aj v priebehu budúceho roka niekam ísť, kľudne ma kontakujte aj takto dlhodobo. Nemám v pláne sa teraz naháňať za každou lacnou letenkou každý 3tí víkend, ideálne pár krát do roka alebo keď bude proste chuť a dostatok dovolenky :D Plus ešte keď tu máme koronu a s ňou stále meniace sa podmienky.

Napísal som pre istotu aj za prírodou, človek nikdy nevie načo natrafí a aké možnosti sa naskytnú alebo mu budú ponúknuté v tom lepšom prípade :D A kedže mám aj na slovensku toho pochodeného celkom dosť, aj táto stránka by ma dokázala zdvihnúť zo stoličky. 

Čo sa týka destinácie samotnej, vždy som chcel navštíviť Španielsko a taliansko, ale nie je podmienka. Takže hocikam! aj tie studenšie krajiny :) Prípadne uvítam nejaké tipy. 

A aby som nezabudol na záver. Času máme dosť, tak kľudne môžme skočiť na kávu, kofolu alebo pivo predtým, aby sme sa nevideli prvý krát až na parkovisku pred letiskom. Vtedy sa už ťažšie odvoláva niečo :) Tak keby bol záujem, kontaktujte ma na [email protected] 

 

 

 

 

 

 

Ahoj Cestujem veľa a rád, cestoval som viackrát i s ľuďmi z tejto stránky, zatiaľ vždy spokojnosť. Plánujem niekam do tepla s hocikym, kto by sa chcel pridať a kamkoľvek sa dohodneme. Vyraziť by som chcel cca 10.1. V prípade záujmu píšte [email protected].  tel 0903948047 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi