Mongolsko

Ahojte, 

hľadám parťáčku (parťáka) na okružnú cestu po Mongolsku. Nielen na takú "mongolsky tradičnú" cestu na koňoch ale túžim pokoriť aj nejakú tú horu v pohorí Altai. Preto bude fajn, ak budeš mať skúsenosti s horolezectvom/ turistikou. 

Presný dátum stanovený nemám, celkový odhad dĺžky tejto cesty odhadujem na 3-4 týždne, možno aj viac. Ideálna príležitosť pre neplatené voľno :-)) Viem sa však prispôsobiť - čo do cestovateľského plánu, času ale aj celkového trvania. Možno sa pridáš len na časť cesty, tak či tak budem rada za každú spoločnosť. 

V Mongolsku som nikdy nebola, čiže reálnu skúsenosť s touto krajinou nemám. Niečo však som už pocestovať stihla, hovorím rusky a anglicky a považujem sa za seriózneho parťáka v cestovaní. :-)

Treba však myslieť aj na budget (už len letenky nie sú najlacnejšie). Čiže predtým, ako sa ozveš, si to poriadne premysli - síce plánujem cestovať čo najviac "lowcostovo" ale zase predsa len šetriť na všetkom za každých okolností nebudem. 

Pre viac info (alebo v prípade záujmu) sa ozvi na [email protected]. Vopred prosím, aby sa ozvali len ľudia, ktorí by so mnou naozaj reálnej aj išli navštíviť Mongolsko. Tento príspevok pre mňa určite nie je zoznamkou :-) Vopred ďakujem za rešpektovanie tohto môjho skromného priania. 

Alena

Tak čo? Šiel by niekto?

 

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi