Mongolsko, Rusko, Kazachstan

Manželia zo Slovenska hľadajú spolucestovateľov, s ktorými by mohli prežiť neopakovateľné zážitky na dvojmesačnej ceste terénnym autom Nissan Patrol, špeciálne upraveným zdolať aj tie najextrémnejšie cesty po Kazachstane, Mongolsku a Rusku.
Expedícia začína v marci 2014. Naše auto vám poskytne ubytovanie na dva mesiace, je vybavené sprchou, „kuchyňou“ a lôžkom na spanie. Nocovanie prevažne v prírode, hotel alebo kemp len vo výnimočnom prípade.
Nebude to žiadny oddych. Od spolucestovateľov sa vyžaduje dobrý zdravotný stav, prísna disciplína, pomoc v každej situácii (oprava auta, varenie, plánovanie cesty...), dobrá nálada, optimizmus a hlavne nadšenie poznávať nové miesta a ľudí :-)
Zaručujeme neopakovateľné zážitky. Nie sme žiadni začiatočníci, autom sme už precestovali celú Severnú Afriku, Blízky Východ a mnohé ďalšie oblasti - všetko viac po necestách ako cestách.
Viac informácií na tel. čísle 00421 905 626 235 alebo na [email protected].

Wau,zboznujem rusko,specialne sibir,mongolse hory su uzasne,velmi rad by som povedal ze idem do toho.no uz mam v plane svoju expediciu.ale prajem kopec stastia a hlavne vela vela peknych zazitkov.

Tak toto ynie absolutne fenomalne. Problem je ale pre mna termin, kvoli praci, ja planujem nejaku vypravu az v lete. Ale drzim palce, nech vam nissan funguje a pocasie praje.

Cesta snov, este aj typ auta...  :-)
Vsetko by bolo podla poziadaviek, len vek uz je nad 50 a zdravie nie je 100%. Zelam krasne zazitky.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi