Nový Zéland WHV (1rok) 2015

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Zdravím
hľadám parťáka/parťáčku na trochu väčší výlet - WHV (working holiday visa) na jeden rok na Nový Zéland :) štart by mal byť cca jeseň 2015

Ja. Ale ked mam stravit s niekym jeden rok, musim vediet viac.Jana

taktiež by som chcela absolvovať NZ. Môžem dostať kontakt a info?

tiež nad tým reálne uvažujem :)

prave som sa vratil s melanezie a zealandu, ktory som kvoli skorsiemu navratu nemohol spoznat . Preto planujem , ze sa tam vratim na cca. mesacny trip, bud marec, alebo oktober 2015 , prida sa niekto?

Dodo

Tiez nad tym silno uvazujem. No len treba mat stastie a dostat sa do 100vky vyvolenych slovakov co dostanu v Aprili viza..

napiš viac info [email protected]

Čaute, Ja plánujem ísť tiež cez WH víza v auguste. Rád by som si vymenil info , alebo spoznal niekoho kto sa tam reálne chystá.
mail [email protected]

ja planujem tiez sa trochu viac potulat po svete, momentalne som v anglicku, do jula, potom chcem pobudnut trosku doma, planujeme v auguste prejst cez hory a lesy :) nasu krasnu slovensku Cestu hrdinov SNP, to je cca 750km (3tyzdne) a potom este asi taky mesiac doma, cize vyparit sa do sveta my vychadza koncom septembra/zaciatok oktobra. Zatial to vyzera ze smer New Zealand, idealne juzny ostrov, okolie Queenstown. Zacinam zbierat infosky okolo toho ze co vsetko potrebujem a tak. Hlavne zhodnotit ako na ako dlho tam ist, idealne by bolo to spojit nejak do cesty okolo sveta, ale to uz su velke plany hned takto na uvod roka :) kde si zhanate info ohladom Noveho zelandu? Viza a pod. Idete cez nejaku agenturu ci sami za seba? Ak by niekto chcel kontakt: [email protected] ja budem vdacna za akekolvek info ktore usetria hladanie alebo nejake nasledne problemy a casom aj ja budem nejake uzitocne isto vediet poskytnut :)

Dodo, ja hladam partaka na februar-marec na Novy Zeland. Ozvi sa! :-) [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi