Odpadneš.sk

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Je to smiešne, že na stránke Dovolenky-Odpadneš - zľavový vyhľadávač, sa hovorí o zľavách, pri čom vyhľadávací program portálu Dovolenky-Odpadneš je ten istý, čo majú aj iné cestovky. Nedávno sme boli na zájazde s CK FLATOUR a platili sme tú istú cenu, akú sme našli aj v tomto vyhľadávaní. Porovnávajte ceny, napríklad verne.sk, nájdete tam tie isté zájazdy a ceny, ako na Dovolenky-Odpadneš. Je to jasné, klamú zákazníkov.

PODFUUUKKKKK!!!!!! Práve som už mal záujem o jeden zájazd cez tento vyhľadávač, ale som prešiel niektoré cestovky, prelistoval som verne.sk a máš pravdu. Tento vyhľadávač dovolenky.odpadnes.sk len oblbuje ľudí, aby nalákal čo najviac neinformovaných klientov. Je to podfuk! Všade nájdeš tie isté ceny, do konca niekde som to mal aj lacnejšie. Že to neskontroluje SOI !!!! Vyhľadávač vyhodil aj slovenské cestovky, ktoré na svojich stránkach majú rovnaké ceny. Pozri Turancar, Sea World Resort SPA 5*

Odpadnes.sk a Dovolenky.Odpadnes.sk je klamstvo. Odpadneš je zľavový vyhľadávač, no predsa zaradil vyhľadávací program, ktoré majú všetky cestovky. Znamená to, že klient nenájde lepšie ceny, ani zľavy, čo by mala obsahovať táto stránka. Nie je to potom podvod? Na tejto stránke uznávam ponuky zľavových portálov, ako Zľavadňa, Zľavoking atď. ale nie bežný vyhľadávač, ktorý nemá nič spoločné so zľavovým vyhľadávačom. Asi to bude zaujímavé aj pre médiá... A zrejme aj klient vie ohodnotiť funkciu a vážnosť tejto stránky. Prečo by klient kupoval na tejto vyhľadávači, ak cestovka ponúka tú istú cenu?

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi