Partacka/kamarátka na cestovanie

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Hľadám partacku na cestovanie- Slovensko, Európa, neskôr svet :) Preferujem cestovanie lietadlom, príp. busom, vlakom. Nie som milionarka, ale chcem aj pohodlie, takze bývanie v hoteloch, penziónoch, apartmánoch... Mam rada spoznávanie miest, ich histórie, pamiatok, muzei, obcas spoznať nočný život.
Predstava je kúpiť lacné letenky a naplánovať vylet :)
Mam 26, ukončená VŠ, pracujem, bývam v BA.
Píš na:
[email protected]

Ahoj, nechcela by si sa pridat na predlzeny vikend do Bergenu?

caute, mam nejake vyletiky na april az maj, mohlo by vas zaujimat?

Ahoj rad by som sa pripojil ak nevadi ze som muz .

STEVEN?

Áno ? Som tu . Prípadne [email protected]

Hľadám spolucestujúcu ženu na dovolenku na grécke ostrovy, Albánsko, Sardínia. Mám 34 rokov a som z Prievidze. Najlepšie letecky all inclusive alebo polpenzia niekam do rušnejšieho letoviska.

Ahojte, mám 27, pracujem a rada by som sa pripojila k niekomu na dovču v mesiacoch júl-august. Som otvorená všetkým možnostiam, kde je teplo a voda. Chcela by som spoznať miestnu krajinu a kultúra, ako len celý čas preležať na pláži (samozrejme aj voda musí byť :) Preferujem low-cost trip, pretože ani ja nie som milionárka, ale uvítala by som luxus kúpeľne :D väčšinu času žijem v BA, tak ak by bol niekto z okolia, mohli by sme vybehnúť a pokecať :) Môj mail: [email protected]

Ahojte, mám 22 som z Košíc a tiež by som rada niekde šla cez leto (júl-september) ,najlepšie low cost . Som otvrorená všetkým destináciám, kľudne aj dovolenka na viac dní.

Môj mail : [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi