Paxtour poznávacie zájazdy

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Dobrý deň, ahojte,

máte niekto skúsenosti s cestovnou kanceláriou Paxtour? Celkom sa mi pozdávajú ich poznávacie zájazdy https://www.paxtour.sk/poznavacie-zajazdy.html ale nikto z môjho okolia s nimi nemá skúsenosti.

Vopred ďakujem.

Andrea

Ahoj,
Pozri si hodnotenia ck. Je tu aj zalozka Paxtour a hodnotenia.
Ja som s nimi bola viackrat. Pre mna taka priemerna ck. Uz s nimi nechodim, nebola som moc spokojna.

Za mňa tiež také priemerné hodnotenie tejto CK. Bola som s nimi raz, posledné leto...predtým som s nimi komunikovala ohľadom pár zájazdov, ale nakoniec to vždy pre nejaký zádrhel padlo - treba si pred objednaním zájazdu vždy hlavne overiť, či určite bude odchod z Bratislavy (najlepšie preukázateľným spôsobom, lebo telefón znesie veľa...), pretože väčšinu zájazdov robia v spolupráci s českou CK a napriek tomu, že Bratislavu ako nástupné miesto majú v opise zájazdov, nie vždy to platí ... Takisto poskytujú nie vždy pravdivé info ohľadom obsadenosti zájazdov. Na jednej strane nechávajú v ponuke "visieť" vypredané zájazdy, na strane druhej dobrých pár týždňov až mesiacov pred vybraným zájazdom Vám tvrdia, že je voľných už iba pár "posledných" miest a potom zájazd ide s neobsadenými 8 miestami...čiže je jasné, že v čase informovania sa na zájazd možno ešte ani nebolo isté, že zájazd pre malú obsadenosť vôbec pôjde. Ja som s nimi išla na zájazd konkrétne v rakúskych Alpách a ešte by som vytkla aj sprievodkyňu (i keď tú zabezpečovala práve česká CK), ktorej akoby vyhovovali dni so zlým počasím, aby sme "zľavili" z plánovaného programu. Nemala nejakú snahu vymyslieť zaujímavý alternatívny program alebo aspoň navigovať ľudí, ktorým zlé počasie až tak nevadilo, aby kvôli nemu ostali zavretí v penzióne, kam sa môžu v blízkosti miesta ubytovania vybrať, pritom som napr. zistila, že v rámci 1 hodinovej túry v peknom prevažne lesnom prostredí sa nachádza krásny asi 40metrový vodopád a pod.

Bol som s touto cestovkou už viackrát a naozaj nemôžem vytknúť nič. Pracovníčka bola milá informovala ma o všetkom podstatnom. Odchod bol z Bratislavy ako sľúbili, dokonca pre nás prišli aj domova pri návrate nás aj domov odviezli. Čo sa týka programu vo Švajčiarsku, bol s nami skvelý sprievodca Tomáš K. Videli sme všetko čo bolo v programe , dokonca aj veci naviac... Dokonca som túto cestovku odporučil aj mojim známym a kolegom a aj od nich som dostal veľmi dobré referencie.
Minulý rok som s nimi bol na pobyte v Portoroži a tiež musím napísať, že to bolo super. Dôležité bolo, že sa nejednalo len o obyčajný pobyt pri mori, ale bol spojený aj so športovaním čo bol naozaj super. Takže asi by som túto cestovku odporúčal , lebo napríklad do Portorože s nimi pôjdem aj tento rok a tiež si s nimi dáme aj nejakú dobrú poznávačku.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi