POMOC ZA NOCĽAH, SRI LANKA

Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať, či máte niekto skúseností s cestovaním a pomáhaním za nocľah a jedlo u domácich v Ázií, konkrétne na Srí Lanke. Chcem to vedieť z dôvodu mojej výpravy tam a záujmu spoznať nefalšovaný život miestnych, nájsť si tam kamarátov, spoznať zaujímavých ľudí, ako vyzerá ich bežný deň, čo jedia pitia ako pracujú atď... Niečo na štýl dobrovoľníctva ale len počas pár dní, chcem sa totiž presúvať po krajine. Ďakujem veľmi pekne za všetky tipy a rady. S pozdravom Kamila

ahoj,
sú tam veľmi milý ľudia, mi sme nemohli nájsť rovinu tak sme zaklopali jedným domácim či nemôžme u nich na záhrade ( krásnej pokosenej tráve a hlavne rovina ) prespať a nechali nás. A jeden známi spal v Dambulle u Budhovi s vrátnikom .

Aj tam platí, že čím si ďalej od turistických zaujímavostí tým sú ľudia menej skazení. Ak by si chcel niečo na dlhšie tak skús workaway.info, ak na kratšie tak to budeš musieť risknúť a ísť na blind. Problém ale bude jazyk - tí, čo vedia anglicky už sú nejakým spôsobom turizmom poznačení.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi